Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Noua mea jucarie w126 500 sec

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ieri am avut treaba la Deggendorf si zic sa fac o intrebare la reprez mercedes de acolo care e cea mai tare din zona sa vad cat ar costa o verificare si reglare sistem injectie si vacuumuri K-Jetronic.Cand am auzit ca e doar 100euro aproximativ am si programat-o pt vineri ca erau foarte aglomerati.Abia astept sa o faca sau cel putin sa imi verifice toate vacuumurile , ca slava domnului nu duce lipsa de asa ceva.Chiar daca e ceva defect si o fi scump sa remedieze problema acolo dar macar stiu pe ce stau.Si vorba ceea e diagnoza la mama ei...mai bine de atat nu am unde sa o fac.Abea astept ziua cea mare si voi face si schimbul de ulei si filtru pina atunci ca am gasit chitanta cand a fost facut...2005!!!...si are de atunci doar 7000km...poate sa dea fum si de acolo ca de atata timp e varza uleiul mai ales ca a avut 15w40 SHELL pe care nu il agreez de loc.Aici Castrolul 154w40 costa 9euro/litru dar e sigur Castrol nemtesc la banii astia, scrie pe bidon in germana nu in engleza ca la noi.Daca merge la reglat macar sa aibe si uleiul nou ca ala vechi cred ca alearga lejer pe linga segmenti la asa vechime.
    W126 500SEC
    W124 200CE
    W210 280 4MATIC

Comment

Salut baieti
      Am rezolvat problema cu fumul dupa lupte seculare si ceva piese schimbate...bujii BERU ,fise TESLA ,filtrul de ulei si cel de aer plus ulei LiquiMolly,care era nesch din 2008.
      Ma disperase ,oricum o reglam tot dadea noxe de rupea.Am pus-o la fumetru si am reglat noxele la minim .Degeaba , tot fum dadea si am observat in final reducand noxele ca era albastru,deci de ulei.Ma resemnasem , deja ma interesam de preturi la piese...segmenti set garnituri...etc.In cele din urma zic , poate are tobele pline de ulei ...sa ai dau un cox si sa il ard si pe urma sa vad ce mai scoate.Zis si facut o scot la sosea si o calc un pic...fum albastru la greu in oglinda ...o mai calc de cateva ori si nu imi dadeam seama daca mai da sau nu cu fum dar am condus sportiv sa zic vreo 40km dupa care mi s-a parut ca se infige altfel si ma dau in continuare la ea...cox la greu...16 litri 20min de extaz si gata.Opresc undeva si constat cu bucurie ca fumul disparuse cu desavarsire .
      DECI CONCLUZIA
      Segmenti cocsati de prea multa "relaxare".Nu am scapat de pierderile de ulei dar nu conteaza...BUBU merge BETON.Trebuie neaparat sa caut niste anvelope mai late ca la accelerare puternica chiar si pe drept am senzatia ca pierd aderenta.In rest ce sa va spun senzatia nu se poate descrie in cuvinte...nu stiu cati cai are dar zici ca decoleaza cand o calci.Motorul stiu sigur ca e de 5000 dar nu stiu din ce an e si cati cai are ca nu e trecut la nemti in acte.De azi stiu pe ce stau si usor usor vreau sa o pun la punct ...urmeaza capac delco si rotor nou ca cel vechi are izolatia "prajita"si nu in ultimul rand schimbarea uleiului si filtrului de la cutia de viteze ca cine stie de cand e neschimbat.Apoi in timp, punerea la punct a suspensiilor si o verificare atenta a caroseriei.Trebuie sa caut doua aripi ca ale mele nu sant stralucite.Dar nu mai conteaza , important e ca merge bine si ma pot bucura de ea.Vorba unui amic , ai faci plinul cand ai bani si te dai cand ai benzina...dar TE DAI !!!
      Eu va multumesc pt sfaturi si astept cu nerabdare o intalnire nationala a proprietarilor de W 126.
      Last edited by bebe944; 09-10-2010, 21:23 PM.
      W126 500SEC
      W124 200CE
      W210 280 4MATIC

Comment

Originally posted by bebe944 View Post
        Motorul stiu sigur ca e de 5000 dar nu stiu din ce an e si cati cai are
        Între 223 şi 265 CP. Erau mai multe tipuri de motor de 5.0 lit. Mai precis, erau două, M117.963 (< '86) şi M117.965 (> '86), dar puterea lor a crescut cu trecerea anilor, atât ca viteză maximă (de la 220, la 235 km/h), cât şi cuplu (de la 365 Nm, la 405 Nm).
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

"Am avut un w202 verde padure metalizat cu interiorul bej dupa care suspin si acu....am luat-o lovita frontal dar nu grav la 84.000km cu un singur proprietar pe Germania , pensionara...asa ca va inchipuiti ca mirosea a nou inauntru.M-a mancat undeva sa o vand si nu am mai gasit inca una ca ea la bani buni."

Scurta intrebare...w202-ul pe care l-ai vandut arata cam asa?

d241_27.jpg

d249_27.jpg

d236_27.jpg

d226_27.jpg

d246_27.jpg

d23c_27.jpg
          Last edited by sv11axl; 09-13-2010, 22:59 PM.
          W202 C180 - http://www.clubmercedes.ro/masina-me...9.html?t=20069
          W124 E200 coupe - http://www.clubmercedes.ro/w124-coup...ie-t38052.html

Comment

Ceva de genul , doar interiorul era pe bej mai deschis.Avantajul e ca am dat-o unui prieten si o mai conduc din cand in cand...Chiar azi din pacate am mers cu ea ...zic din pacate ca am patit ceva naspa la XC90...s-a rupt cureaua de agregate si a intrat la cea de distributie si mi-a rupt suportul de la rola intinzatoare...sper sa fie piesa separata si sa nu trebuiasca sa dau motoruln jos sa sudez in aluminiu...
            W126 500SEC
            W124 200CE
            W210 280 4MATIC

Comment

te-am intrebat pentru ca pe asta din poze am cumparat-o eu in noiembrie 2008, de la un dealer de pe langa Berlin...primul proprietar de pe brief este tot o doamna nascuta in 1934 (nu stiu daca mai traieste) - m-am gandit ca e aceeasi masina

oricum, multumesc pentru raspuns si sa-ti stapanesti cu placere si fara evenimente majore "jucaria"
              W202 C180 - http://www.clubmercedes.ro/masina-me...9.html?t=20069
              W124 E200 coupe - http://www.clubmercedes.ro/w124-coup...ie-t38052.html

Comment

Ce mai face Bubu ? Nu s-a mai auzit nimic pe aici ...
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF