Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes W126 300SEL '90

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes W126 300SEL '90

cum spunea si prudom, asta ar fi fotomedelul meu: 300 sel,an fabr 1990,geamuri electrice,ABS,jante pe 17,3000cm benzina,cutie manuala 5 trepte,casetofon blaupunkt original,antena electrica,volan piele si cam atat ca dotari.masina este 100% ORIGINALA,neatinsa.are carte service,trusa de chei originala,roata rezerva noua (cea din fabrica),set de corectare pt caroserie care contine un tub de lac si unu de vopsea,manuale tehnice si cam atat.cine a mers cu ea adik prudom si pneu va poate confirma asta.o conduc zilnic si sunt foarte multumit.inainte de ea am mai avut un sel care avea pe el un 2500d si nu am fost multumit delo.dupa sel mi am luat un w126 280se de la prudom, de care am fost f multumit si pe care l am vandut pentru ca prima iubire nu se uita niciodata, adik sel ul pt mine.dupa parerea mea sunt cele mai reusite modele facute de mercedes vreodata.sper sa va placa.claudio

Last edited by claudio; 02-04-2008, 09:56 AM.

Intradevar masina arata mult mai bine in realitate, de fapt nu are nici un defect!! asta ca sa nu mai zic ca functioneste mai mult decat perfect!!
    Ce-ti poti dori mai mult decat atat?!?
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

Si in poze arata bine....chiar foarte bine. Esthi norocos ca ai gasit o masina asa de intretinuta. La cat mai multi km, fara probleme tehnice cat si fara altfel de probleme si sa te poarte sanatos.
      http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Cred ca 123 si 126 sunt cele mai rezistente modele pe care le-a scos Mercedes vreodata.

Comment

Impecabila...
          Mi se pare mie sau e putin lasata de spate ?

Comment

Superba masina, mai ales ca este versiunea lunga, si are motorizarea ceea mai potrivita vremurilor actuale. Anvelopele par sa aiba talonul prea mic (la 17" ar trebuii sa fie 235 sau 245/45R16). Apropos, sti ca Mercedes a omologat pentru W126_300SEL doar un singur tip de janta si o singura marime de anvelopa, si anume Jenti : 7Jx15H2ET25, cu anvelope : 205/65R15. Eu am incercat la un W126_500SEC sa-mi trec jenti de 16" in acte, si nu am reusit.
            Last edited by orca; 02-25-2008, 19:49 PM.
            .. ________ ..
            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
            (Oo\==/oO)
            ..U...............U.
            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

nu cred ca e lasata de spate,doar ca a avut motor de 8 cil...

Comment

Bun.. pai atunci reformulez... mi se pare mie sau e ridicata de fata ?

Comment

dok,degeaba te strimbi,remarca lui danny a fost foarte corecta,urmata prompt de a mea.....nu degeaba omul nu enumera si clima in optziuni,precis nimeni nu ishi batu capul sa mute clima pe noul motor....putzin probabil sa nu fi avut de fabrica

Comment

Claudio,pune o foto cu capota fatza ridicata si una cu comenzile de climatizare(cu sau fara aer)ca sa ne lamurim si sa nu mai murdareasca dottore scaunul sub el.....sa ne rupa oare omu' gura cu faptul ca are butelie de gpl pe ea?nu se poate,nasul meu strimb zice ca mashina e originala si neatinsa......de grindinaD

Comment

Am mers cu ea,nu e modificat nimic asa e din fabrica fara AC.Iar lasata de spate nu mi s-a parut,ce-i drept atunci cand am testat-o avea jantele originale..

Comment

Cum e cum nu e, e GLANTZ domne! vorba lu dok!!?!!
                        W110-2.0 D 1966
                        W115-2.0 D 1971
                        W123-2.4 D 1982

Comment

Nu ştiu unde dracu le găsiţi şi tu şi Prudom, dar parcă au stat în vitrină. Când am căutat eu aşa ceva, în '97, găseam numai maşini modeste ca estetică, chiar şi cele ce veneau direct de afară, aveau semne că se intervenise pe ici pe colo.
                          Pe atunci însă, era "bariera" celor 8 ani vechime şi S-urile din '90 erau maşini foarte scumpe.
                          Oricum, felicitări şi s-o păstrezi neatinsă şi sclipitoare!

Comment

salut

masinuta nu are clima,e modelul peste cel cu geamuri manuale iar in spate in portbagaj aveam 2 butelii de nos combinat cu gpl............glumeam,era un set de roti pe 15 de asta era lasata.masina e 100% originala cum am precizat mai sus.pt cunostintele domnului patrascu, prudom e fratele de cruce ))

Comment

Originally posted by claudio View Post
                              .glumeam,era un set de roti pe 15 de asta era lasata.
                              S-a lamurit misterul..

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF