Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dragele de ele: W123 si W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dragele de ele: W123 si W211

Buna seara tuturor,
    Anul trecut in primavara conduceam un Avensis si acum am 2 Mercedesuri...Ca sa vezi cum te duce viata...Am fost toata viata indragostit de stelute, dar ba nu mi-am permis, ba nu s-a nimerit, cert e ca de-abia in vara trecuta am reusit sa-l cumpar pe primul, un W211 E320 CDI din 2003. L-am gasit la un batranel din Sfantu Gheorghe, care-l folosea doar ca sa se duca la fi-su in Germania (prin tara mergea cu o Dacie). Ca atare masina arata si se comporta impecabil, are si mama dotarilor pe ea, asa ca m-a cucerit foarte repede si definitiv. Ce sa va spun, avea 90.000 km. cand am luat-o, automata, trapa, piele, scaune aerisite si incalzite, navigatie, etc...Parerea mea e ca modelul asta de E este cam ultimul Mercedes cu stil de Mercedes, ca sa zic asa...
    Doar ca adevarata mea dragoste a fost si va ramane Cobra, asa ca ce mi-am zis eu, a sosit ceasul sa-mi iau si eu una. Neavand nici o graba, mi-am jurat ca n-o sa mi-o cumpar decat pe cea care o sa-mi placa cu adevarat! Si m-am pus pe cautat! Dupa ce am vazut vreo 10 bucati prin toate colturile tarii, am gasit ceea ce vedeti si Dvs. mai jos, in Bucuresti, la doua strazi mai jos de casa mea! Si aia a fost! N-am mai dormit pana nu am cumparat-o!
    Ca sa nu va plictisiti chiar de tot, am sa inchei repede: este 240D, din 1984, 220.000 km., adusa in tara prin 2000, vopsea originala (in cea mai mare parte), merge excelent si va merge perfect dupa ce o sa termin tot ce am de gand sa-i fac. Deocamdata i-am dat un polish plus un tratament cu nanoparticule, schimbat uleiul si toate filtrele.
    Deocamdata atat ca am obosit. Din pacate stau cam prost cu pozele, dar promit sa mai fac cat de repede...
    Attached Files
    Last edited by Mertzanu; 05-04-2010, 00:21 AM.

Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele fara incidente ,frumos w123-ul ...

Comment

Despre w211 nu prea se pot spune multe pana nu vedem si pozele cu interiorul, dar cobra este super. Sa le stapanesti sanatos! Daca se poate un pret de achizitie pentru cobra... (sunt curios cu cat s-a dat asa o cobra impecabila).

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
        Despre w211 nu prea se pot spune multe pana nu vedem si pozele cu interiorul, dar cobra este super. Sa le stapanesti sanatos! Daca se poate un pret de achizitie pentru cobra... (sunt curios cu cat s-a dat asa o cobra impecabila).
        Pe Cobra am dat 3500 Euro. Poze am sa mai pun zilele astea cu amandoua.

Comment

Amandoua foarte frumoase. Sa le stapaniti sanatos si km multi fara probleme!

Comment

Foarte frumoasa cobra un w123 cu caroseria in stadiul asta e rar.Deasemenea e frumos si w211 dar m-a surprins starea cobrei Pune poze cu interiorul la amandoua daca se poate.

Comment

Cobra e tare, sa le stapanesti sanatos, asteptam si alte poze.

Comment

Originally posted by bonard View Post
                Pe Cobra am dat 3500 Euro. Poze am sa mai pun zilele astea cu amandoua.
                Cu toate ca se vand cobre si pe 100 euro consider ca 3500 este pretul corect pentru ce ai luat tu, daca si tehnic se prezinta la fel de bine cum se prezinta dpdv estetic.
                In cazul Mercedes-urilor vechi pretul il face starea in care se afla. Nu se poate compara o bijuterie care arata ca noua si pe care cine o cumpra o ia de colectie si din pasiune cu un cazan plin de rugina care nu mai e bun nici de carat coceni cu el.
                Pune mai multe poze cu raritatea asta, ca poate asa o sa inteleaga mai multi de ce, de exemplu, sunt balene(w140) si la 2000 de euro si la 12000, si culmea fiecare isi are clientii ei.

Comment

Scuze pentru off topic , dar fiecare isi ia masina dupa cum isi permite .Ce pasionat nu ar vrea o cobra ca cea de mai sus...dar depinde de posibilitati...

Comment

Foarte frumoase masinile, asteptam multe poze cu ele.Sanatate si sa le folositi cu placere.

Comment

Pretty Cobra.

Nu credeam ca mai exista in RO asa W123 .
                      Frumoasa masina . Sa o stapanesti sanatos .
                      Nu stiu daca dupa prima se uita lumea, dar dupa Cobra asta multi vor intoarce privirile in trafic . Bafta !.

Comment

Ok... recunosc ca am injurat umpic cand am vazut in ce stare buna este cobra ta. Te felicit pentru ambele achizitii. Cobra aceea la cum o vad eu si la ce impresie mi-ai lasat cred ca te va tine cel putin toata viata.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                          Scuze pentru off topic , dar fiecare isi ia masina dupa cum isi permite .Ce pasionat nu ar vrea o cobra ca cea de mai sus...dar depinde de posibilitati...
                          Scuze si eu de off topic, asta e clar ca fiecare isi ia dupa cum isi permite. Dar eu nu la asta ma refeream.
                          Eu ziceam despre cei care comenteaza cand vad o cobra la vanzare cu 3000 euro de exemplu, un w124 cu 7000, sau un w140 cu 12000... In unele cazuri, cand masina nu e ireprosabila, preturile respective sunt exagerate, , dar cand masina e ca noua, pretul e justificat.

Comment

Parca era pe autoscout una ca si cea a lui colegu bonard (si culoarea si starea si tot) si cerea pe ea 7-8000 parca, dar erau si cateva cu 10.000. Bineinteles ca intra in cu totul alte categorie decat cotetzurile de 200 euro deoarece acestea sunt deja masini de colectie avand in vedere starea impecabila (aspect, nr.km/varsta) si orice masina de colectie are un public tinta dispus sa plateasca acei bani pentru o masina rara.

=)) Tare multi pasionati de batranicile astea la noi pe forum. E-ul tau bonard nu are aceasi trecere. Vad ca toti au urmatoarea reactie: Bestiala cobra...blabla... si la sfarsitul mesajului... si E-ul e frumos :P.

Comment

Multumesc tuturor pt. aprecieri. Intr-adevar, pare mult 3500, dar pt. mine cel putin a meritat fiecare cent. Satisfactia pe care o am cand o conduc nu are pret. Oricum mi se fac oferte la fiecare semafor, cea mai recenta a fost 5000!(chiar nu glumesc). Poze cu interiorul o sa pun peste vreo saptamana, dupa ce voi monta un radio Blaupunkt genul vintage, care va schimba considerabil aspectul. In schimb pun acum niste poze cu interiorul E-ului, care a fost un pic cam desconsiderat (!), dar la care tin la fel de mult!
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF