Salut!V-asi fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat,o parere...am gasit un C220 Diesel,din 1996,destul de ok,dar trebuie sa recunosc k nu ma pricep aproape deloc la Mercedes.Ar fi primul pe care mi-l cumpar si nu stiu la ce anume trebuie sa ma uit,ce probleme generale ar putea avea modelul(daca are)stiti cum e vorba aia,boala lor,practic nu stiu mai nimic despre aceste masini.De 6 ani am avut numai Bmw.Sau daca este cineva care stie vreo masina la fel,buna,diesel si cu minimul de optiuni,sunt deschis.Ca bani nu am decat vreo 3000E.Multumiri anticipate!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Primul meu Mercedes
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Salut! Ca sa-ti faci o parere despre model intra pe forum la sectiunea C class si gasesti acolo : sfaturi la achizitie, probleme tehnice si discutii despre model. Cat despre motorizarea pe care ai gasit-o, eu nu cred ca in 96 s-au facricat 220 CDI pe C-uri(nu bag mana in foc). Acest model are tot tractiune spate ca si BMW-ul, asa ca nu cred ca o sa ai probleme cu obisnuinta cu masina. Insa nu stiu ce model Mercedes gasesti tu pana in 3000 E(decat modele mai vechi sau cu foarte multi km).
-
...
Am intrat deja,m-am documentat eu cat de cat.In legatura cu masina,era pe Autovit.Are putin aripa st/fata infundata,materialul de la plafon putin lasat,nu merge lumina la butoanele de aeroterma(deasupra la casetofon),parca tine putin sus ambreiajul(apropos cam cat e un kit de ambreiaj pt modelul asta?)....Cam asta e tot ce mi-am putut da seama la prima vedere...
Uite si niste poze...si multumesc mult
Comment
-
...
nu stiu...si eu mi-am pus intrebarea asta.diseara ma vad din nou cu cel care o vinde si ma uit mai atent.Oricum merg cu un prieten care se mai pricepe la masini.Dar in rest?Cum ti se pare?Si bine,3000 e cu negociere,era putin mai mult
Comment
-
Ceva trebuie sa aiba masina aia.In primul rand volanul nu e cel original deci probabil sa fi fost lovita si schimbat.In al doilea rand pe consola centrala are lemn iar la parbriz si pe fetele usilor carbon deci iar o neconcordanta.In plus pe consola are butoane de geamuri electrice dar se vede manivela pe fetele de usi.Si la pretul ala e mult prea ieftina la optiunile care le are.Deci sunt 2 variante.Ori are prea multi kilometrii si prea multe probleme ori a fost pocnita bine de tot de i s-au schimbat si volanul si consola centrala.Sa nu te fure aspectul exterior al masinii deoarece arata chiar bine la banii aia.Eu zic sa te uiti atent la lonjeroane si la motor sa nu ai probleme.O zi bunaLast edited by George_b; 02-14-2010, 16:46 PM.Mercedes W202 C180 Sport
Mercedes W245 B180 cdi
Comment
-
Eu vad multe modificari acolo
1- volan schimbat, (nu se schimba de bunavoie)
2 -butoane pentru 4 geamuri electrice, dar vad maneta pentru geamuri pe usa din dreapta
3- buton suspect langa butonul de reglaj oglinzi, alte maisni nu il au
In rest, pozele nu au rezolutia necesara sa poti deduce daca masina a fost lovita sau nu,
-tapiseria de piele este un avantaj, trebuie vazut daca merge incalzirea in scaune, butoane am vazut ca are pentru asta
Motorul este diesel simplu, turbo este doar pe C250. iar CDI este doar din 1998
-la sub 3000 euro, este acceptabil, daca este in regula cu actele si motorul nu are probleme majore, dat fiind ca este si inmatriculata,
-becurile de pe panoul de clima se schimba usor, daca sunt arse, sa nu fie alta problema,
- acest tip de motor duce spre 1 milion de km, daca este exploatat in conditi bune,
Bafta !Last edited by marele_alb; 02-14-2010, 16:57 PM.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
...
Multumesc de sfat.Am omis sa spun,masina are 270000km.iar ca optiuni...are oglinzi,piele,servo,aer si cam atat.Ca butoanele de geam de pe consola nu functioneaza,si are si manivela pe usi.Cel care o vinde a spus ca nu stie de ce e asa...Nu stiu ce sa mai cred.Volanul l-o fi pus de frumusete,cu consola...chiar nu stiu ce sa zic
Comment
-
...
Motorul e de 2200,90 CP.asa scrie in descriere.Asa se aude bine,merge bine,dar asta e doar parerea mea pana acum pt ca nu am mai condus Mercedes si nu stiu care sunt parametrii normali.Si daca nu te superi...care sunt butoanele de scaun incalzit?Eu am vazut-o si pe seara si nici nu am studiat-o prea atent.Nici nu stiam la ce sa ma uit mai intai de fapt....Mii de multumiri
Comment
-
Originally posted by Andrei_G View PostMotorul e de 2200,90 CP.asa scrie in descriere.Asa se aude bine,merge bine,dar asta e doar parerea mea pana acum pt ca nu am mai condus Mercedes si nu stiu care sunt parametrii normali.Si daca nu te superi...care sunt butoanele de scaun incalzit?Eu am vazut-o si pe seara si nici nu am studiat-o prea atent.Nici nu stiam la ce sa ma uit mai intai de fapt....Mii de multumiri
-nu se vede inscriptia de pe ele, atat de clar ca sa fiu sigur...W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
...
Si ma mai gandesc la ceva.Daca ar fi fost intradevar lovita,ar fi schimbat doar consola?Presupun ca ar fi fost o lovitura destul de puternica incat sa distruga consola.Si nu se distrugea si bordul?E posibil sa fi fost scchimbate din simt estetic si atat...nu stiu.
Comment
-
Originally posted by marele_alb View PostStanga si dreapta butonului de avarii, cel putin alea ar trebui sa fie,
-nu se vede inscriptia de pe ele, atat de clar ca sa fiu sigur...
P.S:cotiera are cifru.
Cel mai bine ar fi sa ceri VIN-ul masinii.Last edited by vizyboss; 02-14-2010, 18:13 PM.
Comment
-
....
Am fost sa vad masina,mai bine.Intradevar nu merita,tabla e cam coapta,pierdea ulei pe la capacul de la curbutori,+ mici probleme care probabil insumau vreo 1500E ca sa arate bine.Ca noua nu se poate spune,mai ales la tabla.In banii astia fiind si schimbul de ulei,filtre...si ce se mai schimba cand iei o masina sh.Oricum multumesc pt sfaturi si pareri.Chiar mi-au fost utile,altfel luam o teapa destul de urata
Comment
-
Originally posted by Andrei_G View PostVizyboss a avut dreptate in legatura cu butoanele,iar cifrul acela oricum nu functiona,nici macar piedica.Cotiera statea din inertie iar cand o ridicai statea cu ajutorul unui telescop
Comment
Comment