Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by ediskan89 View Post
    Salut,revin din nou,masina nu porneste din contact,contactul pare bun,cutia intra in avarie cand si cand,o opresc o pornesc,si isi revine cateodata,daca o las mai mult timp oprita nu mai e in avarie cutia,cutia schimba perfect,merge foarte frumos,dar nu pot sa zic nimic,la tester nu a iesit nimic,habar nu am ce sa zic,cand vreau sa o pornesc din cheie face exact ca atunci cand e cutia pe D,adica nimic,o fii defect chestia aceea care nu te lasa sa pornesti masina decat pe P? m-am saturat de masina asta!nu ii mai dau de cap o data!


    Si legat de schimbul de ulei,fostul propietar zice ca i-a facut schimbul,dar ii mai trebuie 1 L,daca ii verific nivelul si completez cat trebuie e bine?nu se amesteca uleiul care i-l bag eu cu ce are el?ca nu stie nici el ce ulei a cumparat,zice ca i-a dat de la magazin ce ulei se baga in cutie automata!
    Buna seara, verifica tija de la timoneria cutiei , acolo ai niste bucsi de plastic, este posibil sa nu le mai ai , daca dedesupt este bine, atunci trebuie sa verifici (EWM , ESM) maneta cu un Star ,sa vezi daca citeste corect pozitia manetei, adica cand esti in P sa vezi ce spune testerul ,referitor la nivel pune-i ce o fi , numai sa fie la nivel uleiul din cutie.

    Originally posted by cocodum View Post
    @Automaticul..
    Referitor la schimbul uleiului in diferential ptr W 211 motorizare 200 k ce poti sa ne spui?
    Masina are cca 61.000 km, este necesar si schimbul uleiului din diferential?
    Cu multumiri.
    Buna seara,in carti nu se specifica un nr de km anume, sau la o revizie anume,asa ca fiecare il schimba sau nu il schimba , eu personal spun ca este bine sa se schimbe , dar nu la un interval anume , ci in functie de conditiile de exploatare ale masinii, o masina personala nu se poate compara cu un taxi , dar este aproape de taxi , daca o folosesti zilnic sa mergi la servici, cam tot taxi se zice ca ar fi .
    Da , un 60-70000 de km ,este rezonabil pentru un schimb de ulei la diferential , daca masina este gen ,de familie,de duminica , sau o tii in parcare ca este scump combustibilul.
    Pentru genul taxi sau de servici ,este bine sa se faca un pic mai devreme ,dar si aici fiecare poate sa aprecieze cand crede ca trebuie sa schimbe uleiul.
    Tot ce am spus pana acum, este strict aprecierea mea , nu sunt date luate de prin documente sau carti , cand am facut aceasta apreciere ,am tinut cont de conditiile de trafic , temperatura, stilul de condus ,si alti factori .
    Last edited by Luxian; 12-19-2011, 15:13 PM.
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

    Comment


    • Originally posted by automaticul View Post
      Buna seara, OK dar tot nu vrei sa detaliezi cand se manifesta cutia ,rece , cald .
      Masina are seria de cutie 722427 03 746215, si seria de motor 605910 02 010974, incearca sa verifici vacuumul la modulator , presiunea de lucru a modulatorului vacuumatic si reglajul cablului de kickdown, daca nu se rezolva nimic, trebuie sa vezi in blocul de valve , valvele care lucreaza pentru vit 1-2 si la final daca nu merge, desfaci cutia si verifici jocurile in interiorul cutiei (este destul de complexa treaba).
      A mai aparut acum o problema cand imi zmuceste se aude si se simte cum se misca cardan sub mine,as vrea sa stiu ce ii pot face si unde gasesc modulatorul de vacum ca chiar mai bagat in ceata nu prea stiu,as fi tare multumit daca as rezolva problema,ajutatima va rog!

      Comment


      • Buna ziua.
        Am o problema la cutie si nimeni nu stie sa-mi spuna ce are cu adevarat...De citeva zile nu mai schimba cum schimba deobicei!!!Daca accelerez ,pleaca normal masina se tureaza dar problema e ca sta asa turata si nu schimba...daca dau mai tare adik peste 3000 de ture schimba dar abia la aceasta turatie ,dar ce este mai curios e faptul ca daca am 3000 de ture si iau piciorul de pe acceleratie si turatia scade pe la 1500 schimba!!!!Am schimbat uleiul si filtru dar nu s-a schimbat nimic...Va rog poate stie cineva de ce nu mai schimba normal.....pe tester nu da nimic. Multumesc

        Comment


        • Originally posted by Victor123 View Post
          A mai aparut acum o problema cand imi zmuceste se aude si se simte cum se misca cardan sub mine,as vrea sa stiu ce ii pot face si unde gasesc modulatorul de vacum ca chiar mai bagat in ceata nu prea stiu,as fi tare multumit daca as rezolva problema,ajutatima va rog!
          Buna ziua,modulatorul il gasesti la magazinele de piese auto ,zgomotul poate fi de la tamponul cutiei de viteze, verifica sistemul de vacuum al motorului si cel al cutiei ,astfel incat sa ai vacuum suficient la modulatorul cutiei,si dupa care reglezi modulatorul +cablul de kickdown.

          Originally posted by kalimera30 View Post
          Buna ziua.
          Am o problema la cutie si nimeni nu stie sa-mi spuna ce are cu adevarat...De citeva zile nu mai schimba cum schimba deobicei!!!Daca accelerez ,pleaca normal masina se tureaza dar problema e ca sta asa turata si nu schimba...daca dau mai tare adik peste 3000 de ture schimba dar abia la aceasta turatie ,dar ce este mai curios e faptul ca daca am 3000 de ture si iau piciorul de pe acceleratie si turatia scade pe la 1500 schimba!!!!Am schimbat uleiul si filtru dar nu s-a schimbat nimic...Va rog poate stie cineva de ce nu mai schimba normal.....pe tester nu da nimic. Multumesc
          Buna ziua, scrie o serie de caroserie sa stim ce model de cutie are masina.
          Attached Files
          Last edited by Luxian; 12-19-2011, 15:13 PM.
          Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
          TEL 0722623721.

          Comment


          • Wdb2100551a265285

            e 320 benzina 10 1996

            Comment


            • Originally posted by kalimera30 View Post
              Wdb2100551a265285

              e 320 benzina 10 1996
              Buna seara, asa mai stam de vorba, masina are motor 104.995 iar cutia este 722.509, de asta n-ai gasit nimic la tester.
              Cum a aparut acest simptom?asa dintr-o data sau s-a umblat la masina , ai schimbat ceva pe la motor sau s-a intervenit pe acolo.
              Verfica cablul de kickdown,sa nu se fi rupt sau s-a blocat ,sau a pus cineva mana pe acolo.
              Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
              TEL 0722623721.

              Comment


              • Buna seara.Multumesc pentru raspuns.Nu am schimbat nimic la motor.Problema a aparut din senin,mai exact acum citeva zile in urma.Am crezut ca din cauza uleiului face figuri dar l-am schimbat si nici o diferenta.Nu mai schimba la turatia cu care eram obisnuit si asa am si observat problema.Enervant este ca daca iau piciorul de pe acceleratie schimba imediat!Dar acum cind schimba ,schimba smuncit.Nici nu mai stiu cum sa explic,credeti-ma.Si inca ceva...daca o tin turata pina la urma schimba.daca plec de pe loc usurel si o duc pina in 2000 de ture de exemplu si o tin asa intr-un tirziu schimba.

                Imi puteti spune unde este cablul de kickdown ca habar n-am.Multumesc.
                Last edited by Luxian; 12-19-2011, 15:14 PM.

                Comment


                • Originally posted by kalimera30
                  Buna seara.Multumesc pentru raspuns.Nu am schimbat nimic la motor.Problema a aparut din senin,mai exact acum citeva zile in urma.Am crezut ca din cauza uleiului face figuri dar l-am schimbat si nici o diferenta.Nu mai schimba la turatia cu care eram obisnuit si asa am si observat problema.Enervant este ca daca iau piciorul de pe acceleratie schimba imediat!Dar acum cind schimba ,schimba smuncit.Nici nu mai stiu cum sa explic,credeti-ma.Si inca ceva...daca o tin turata pina la urma schimba.daca plec de pe loc usurel si o duc pina in 2000 de ture de exemplu si o tin asa intr-un tirziu schimba.
                  Buna seara, pune si verifica instalatia de vacuum care duce la cutie,de fapt la capsula vacuumatica si cu cablu de kickdown.

                  Originally posted by kalimera30 View Post
                  Imi puteti spune unde este cablul de kickdown ca habar n-am.Multumesc.
                  in zona timonerie la clapeta de acceleratie,are un burduf de culoare rosie sau neagra
                  Attached Files
                  Last edited by Luxian; 12-19-2011, 15:14 PM.
                  Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                  TEL 0722623721.

                  Comment


                  • multumesc frumos.Nu imi dau seama din poza cam unde vine dar ma uit miine si sper sa gasesc.Tinem legatura si postez miine cu rezultatul.Sper sa am noroc.

                    Comment


                    • Buna ziua.Am ghinion!!! nu stie nimeni unde este modulul vacumatic si nici cablul de kickdown.Eu singur am bagat mina prin spatele galeriei din partea dreapta cum stai cu fata la motor si cred ca acolo este.Am observat ca este f. slabit adik pot sa-l scot de pe camasa lui sau ce o fi acolo si sa-l pun la loc.

                      Comment


                      • In Cluj stie cineva unde pot face schimb de ulei la cutia automata de la un W210 din 2000?

                        VIN: WDB2102261B243338

                        Am incercat la mai multe service-uri din Cluj dar se pare ca nimeni nu prea stie sau nu vrea sa se bage la cutii automate.
                        Cei de la reprezentanta mi-au zis ca ma costa vreo 1400 lei si ei nu fac decat sa lase sa se scurga tot uleiul din cutie pe la buson si sa completeze cu unul nou ... fara sa schimbe si in convertizor, fara sa spele baia si alte operatii care am vazut ca sunt recomandate.

                        Am auzit ca ar fi cineva in curte la Farmec sau la Clujana care se ocupa doar cu cutii automate, dar prefer o recomandare de la un coleg care a mai schimbat uleiul in cutia automata in Cluj si a fost multumit.

                        Comment


                        • Originally posted by eurocarromania View Post
                          In Cluj stie cineva unde pot face schimb de ulei la cutia automata de la un W210 din 2000?

                          VIN: WDB2102261B243338

                          Am incercat la mai multe service-uri din Cluj dar se pare ca nimeni nu prea stie sau nu vrea sa se bage la cutii automate.
                          Cei de la reprezentanta mi-au zis ca ma costa vreo 1400 lei si ei nu fac decat sa lase sa se scurga tot uleiul din cutie pe la buson si sa completeze cu unul nou ... fara sa schimbe si in convertizor, fara sa spele baia si alte operatii care am vazut ca sunt recomandate.

                          Am auzit ca ar fi cineva in curte la Farmec sau la Clujana care se ocupa doar cu cutii automate, dar prefer o recomandare de la un coleg care a mai schimbat uleiul in cutia automata in Cluj si a fost multumit.
                          Buna seara, in Cluj nu am idee , dar dupa 1 Mai ,pot sa va ajut aici in Bucuresti,deoarece voi schimba serviciul, adica voi fi intr-un service particular ,unde se v-a face tot ce tine de cutii automate.

                          Originally posted by kalimera30 View Post
                          Buna ziua.Am ghinion!!! nu stie nimeni unde este modulul vacumatic si nici cablul de kickdown.Eu singur am bagat mina prin spatele galeriei din partea dreapta cum stai cu fata la motor si cred ca acolo este.Am observat ca este f. slabit adik pot sa-l scot de pe camasa lui sau ce o fi acolo si sa-l pun la loc.
                          Buna seara,voi atasa poze unde sa vezi pozitionarea capsulei si a cablului.
                          Attached Files
                          Last edited by Luxian; 12-19-2011, 15:11 PM.
                          Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                          TEL 0722623721.

                          Comment


                          • Buna seara,daca ma puteti ajuta cu o ideie,la un A class wdb1680332j300582.Acum 2 luni a fost schinbat uleiul,filtru si levierul de comanda.Totul a fost ok pana ieri cind in mers a dat un soc si numai schinba ,mergea doar 1 viteza.Am pus azi un tester pe ia si imi da P1872 EWM comunication or selactor lever implauzibile.Va multumesc.

                            Comment


                            • Multumesc sincer!!! Sunteti supertare...daca ma luam dupa mecanicii lui peste...vai de capul lor...nu prea inteleg cu tija din cutie...daca functioneaza corect trebuie schimbat doar cablul fara sa mai dea jos blocul cu valve sau oricum trebuie dat jos ..sunt asa disperat pt ca trebuie sa plec din tara si ma tine masina asta pe loc...multa sanatate

                              Comment


                              • Originally posted by danpetre View Post
                                Buna seara,daca ma puteti ajuta cu o ideie,la un A class wdb1680332j300582.Acum 2 luni a fost schinbat uleiul,filtru si levierul de comanda.Totul a fost ok pana ieri cind in mers a dat un soc si numai schinba ,mergea doar 1 viteza.Am pus azi un tester pe ia si imi da P1872 EWM comunication or selactor lever implauzibile.Va multumesc.
                                Buna seara, cand ai schimbat uleiul , filtru si levierul de comanda lucrarea ai facut-o la dealer sau la particular,
                                La ce spui tu ,levier de comanda ??
                                Testerul care l-ai pus pe masina pentru a afla codul este un Star diagnosis, sau este ceva universal .
                                Baga un ochi aici si citeste cu atentie http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.59a.htm.
                                Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                                TEL 0722623721.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF