Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Curatare Intretinere

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatare Intretinere

Buna seara colegi, voi cum va ingrijiti masina? Ce produse folositi si ce metode de intretinere recomandati, atat pentru caroserie cat si pentru interior? As dori sa curat motorul si as avea nevoie de niste informatii (solutii folosite, la ce sa fiu atent, este ok daca e folosita apa). Va multumesc!

Eu motorul il spal normal la spalatorie,cu apa prima data,dupa solutie de jenti,lasat putin sa actioneze si dupa apa din nou din abundenta,ii dau si cu ceara sa fie tot tacamul,dupa o clatire usora,sa nu ramana pete albe de la ceara si este ca nou.
    ATENTIE: In general multi nu recomanda spalarea motorului in felul in care am descris eu,eu fac totul pe riscul propiu.Poate intra apa pe undeva si iti poate da probleme(patit cu o masina,dupa ce se evapora apa,isi revine singura)dar tot nu renunt la spalare,cel putin la masinile mele personale nu.
    Interiorul cu nimic special,cu ce gasesc pe piata,curat sa fie. La piele ii dau din cand in cand cu solutie speciala pt intretinere.

Comment

Eu am curatat motorul la high class detailing si a iesit super ok si nu am avut nici probleme cu ea dupa. Baietii iti dau toate detaliile si iti raspund la toate intrebarile si pe site la ei gasesti si preturi highclassdetailing.ro. Bafta

Comment

Pana la urma dupa ceva research am fost la cei de la High Class Detailing pt un pachet de detailing exterior si detailing motor. C-ul a iesit peste asteptari , arata mai bine decat arata cand am cumparato. Duceti va cu incredere

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF