Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Prelata auto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prelata auto

Am inceput thread-ul acesta pentru a cere niste pareri in legatura cu prelatele auto.
    Eu imi tin masina intr-o curte comuna, unde intr-adevar este ferita de hoti sau de oameni care sa o vandalizeze, dar ma confrunt cu o alta problema... de la blocurile din apropiata vecinatate vin foarte multe pisici, care isi gasesc adapost pe masina mea.
    Asadar, am gasit foarte multe zgarieturi de la pisici, si sa nu mai vorbim ca lasa si urme.
    In plus, nu o data mi s-a intamplat sa imi spal masina dupa care sa vad ca cel mai negru norisor se planteaza deasupra masinii mele si isi bate joc de cei 15 ron dati pe spalat.
    In sfarsit, as dori sa achizitionez o prelata auto, dar nu vreau sa imi iau ceva turcisme care dupa cateva luni sa nu mai fie bune de nimic sau sa imi comand vreuna de pe net si sa nu imi incapa masina, nu ca ar fi foarte mare (w203), dar s-a mai vazut. As fi recunoscator daca mi-ati recomanda niste firme serioase producatoare de prelate, si eventual si de unde as putea achizitiona una. Am vazut o prelata in Germania in fata unui hotel pe un E-Klasse si era facuta special pt modelul respectiv avand pana si locul unde se baga stema. Am intrebat cat face o prelata Mercedes originala si brusc mi s-a facut drag de pisicile care stau pe masina:|.
    Va multumesc.
    * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
    * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
    2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
    2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
    1999 Peugeot 106 1.4i

Fara succes. Se poate inchide. 285 Euro originala Mercedes exact pentru w203, pentru interesati.
    * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
    * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
    2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
    2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
    1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

Originally posted by brunorej View Post
      Fara succes. Se poate inchide. 285 Euro originala Mercedes exact pentru w203, pentru interesati.
      285 de euro nu e o suma fenomenala daca tii la masina si la linistea ta personala.
      Plus faptul ca vopsitoria costa mai mult, mai ales daca una din pisicutele dragute de la tine de la bloc , ii vine ideea nastrusnica sa-si ascuta ghearele drept pe masina ta.
      Ex. W126 '83 380SE (300D cobra) saraca era de-a dreptul impaiata
      Ex. W126 '91 500SE automat( 300D w124-92-94) macinata de imense furii interioare si rugina in aceeasi masura.
      W126 '86 300SE automat (Reborn)
      W124 '92 250TD soon on the road

Comment

Salut ! Am cumparat in toamna o prelata "made in Turkey" din comertzul nostru cel de toate zilele . Precizez ca pe cutiile de ambalaj sunt inscriptzionate modelele auto si dimensiunile prelatei . Este impermeabila si pe dedesubt are ceva plushat , ca sa nu transpire .
        Una peste alta mi-am facut treaba cu ea , mai ales ca nu circul foarte des .
        Pentru vant in rafale are nishte urechi in laterale, la mijloc, pentru legatura cu sfoara pe sub mashina . Pana m-am prins de treaba mi-a dezlipit-o vantul pe la un coltz , mai ales ca nu este lucrata pentru modelul meu de Mercedes si sta cam intinsa pe la coltzuri .
        Rezista bine , deocamdata , la ploaie , zapada si la soare ; si la vant dupa ce am legat-o .
        Nu shtiu cu gherutzele pisicilor cum se descurca . Banuiesc ca nu prea .

Comment

Originally posted by nstoe View Post
          Salut ! Am cumparat in toamna o prelata "made in Turkey" din comertzul nostru cel de toate zilele . Precizez ca pe cutiile de ambalaj sunt inscriptzionate modelele auto si dimensiunile prelatei . Este impermeabila si pe dedesubt are ceva plushat , ca sa nu transpire .
          Pentru vant in rafale are nishte urechi in laterale, la mijloc, pentru legatura cu sfoara pe sub mashina . Pana m-am prins de treaba mi-a dezlipit-o vantul pe la un coltz , mai ales ca nu este lucrata pentru modelul meu de Mercedes si sta cam intinsa pe la coltzuri .
          Rezista bine , deocamdata , la ploaie , zapada si la soare ; si la vant dupa ce am legat-o .
          Cam cat ajunge o prelata de care aveti dumneavoastra?Ca ma bate si pe mine gandul...

Comment

Salutari! Sunt la a patra prelata auto, prima fiind austriaca, foarte buna ptr. pretul de 20 de euro, dar dupa cateva luni s-a dezintegrat sub influenta intemperiilor. A doua, de productie romaneasca, a fost excelenta si pretul a fost de 100 ron, dar dupa un an si ceva s-a dezintegrat la fel ca cea austriaca. Acum am una identica cu prima si peste ea o chinezarie de fas, prin care trece apa ca prin tifon, dar am pus-o ca sa protejez husa de ghearele celor cinci pisici personale ( care au atentat la husa inca din prima zi ). Combinatia de husa austriaca si chinezarie, vad ca tine bine, masina fiind protejata si de soare si de zapada si ploaie. O alternativa pe care o sa o incerc in viitor, va fi o husa facuta din folie cu bule de aer aluminizata. Asa o sa am si protectie la lovituri ( grindina ) si la intemperii.

Comment

Prelata a costat 100 Ron . Am cumparat-o prin septembrie , anul trecut , si docamdata tzine bine . Asa cum am mentzionat mai sus , nu a patruns picatura de ploaie sau zapada .
              Chiar daca este turceasca eu sunt foarte multzumit de ea . Pana acum .

Comment

Prelata a costat 100 Ron . Am cumparat-o prin septembrie , anul trecut , si docamdata tzine bine . Asa cum am mentzionat mai sus , nu a patruns picatura de ploaie sau zapada .
                Chiar daca este turceasca eu sunt foarte multzumit de ea . Pana acum .
                - scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y sau alte abrevieri de mIRC)
                este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
                aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul
                repetarii cu warning/ban;

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Nu a fost ceva intentionat . Mai mult din amuzament si plictiseala .

Comment

Da' ea spuneti voi, nu matuieste vopseaua o husa eftina?
                    Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Cumparand o prelata le vei oferii pisicilor, un fantastic loc de asi ascuti unghiile. Caz care va determina o deteriorare mai rapida a vopselei, care oricum am inteles ca a trecut prin momente grele. Nu incerc sa te sperii dar este crudul adevar. Si il cunosc din propria experienta. Nu stiu acum daca cele cu 5 straturi pot stavili avalansa de zgarieturi dar macar din punct de vedere tactil incearca una.

Comment

Originally posted by morpheus View Post
                        Husa pe care am cumparat-o eu are pe interior ceva plusat . Nu transpira, iar de matuit vopseaua o matuieste, in timp , si soarele .
                        Nu vreau sa-i fac reclama dar s-a comportat bine in sezonul toamna / iarna / primavara .
                        Nagativ este faptul ca majoritatea imbinarilor sunt executate prin lipire la cald ; de aceea am spus ca trebuie legata pe sub masina . Daca nu este exact pentru modelul masinii , rafalele puternice de vant o zmucesc in toate directiile si pana la urma o dezlipesc pe la colturi . Daca este legata sta bine pe masina.
                        Protejeaza bine de ploaie, praf , gainatul pasarilor, etc .

Comment

Eu am luat o prelata cu 75 Lei din Real. Cu ea am acoperit un W126 luat pentru piese din Germania. Si-a facut treaba bine, doar ca o cam lua vantul ... A trebuit s-o ancorez suplimentar si s-o leg pe sub masina ... A stat pe masina cateva luni si nu a zgariat/matuit vopseaua de loc ...

Comment

Prelata e buna cand lasi masina in parcare mai mult timp.
                            Ca altfel risti sa o gasesti ca pe aia din poza
                            Attached Files
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by morpheus View Post
                              Nu matuieste vopseaua decat in cazul in care nu e fixata si o falfaie vantul si cand e pusa pe o masina plina de praf. Atunci prelata se transforma in smirghel. Eu am prelatele fixate in trei puncte plus ca au elastic fata-spate si au rezistat la vanturi destul de puternice, fara sa falfaie sau sa dezgoleasca masina. In plus niciodata nu acoper masina, daca nu e curata.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF