Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Un service bun in Constanta?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un service bun in Constanta?!

Va rog sa imi recomandati un service bun in Constanta!
    Mi-a lovit cineva masina si vreau sa iasa cat mai bine.
    Sa o duc la Autoklass sau Titiac Auto? Sau alt service?
    Multumesc!

Ambele au super preturi(foarte mari)
    Incearca PERCELLI-PALAZU

Comment

Daca masina e model mai nou si vrei sa iasa exact cum era din fabrica iti recomand service-ul Kadar s.r.l situat pe str. Baba Novac colt cu str. Merisor.Au preturi mai maricele, dar masina iese impecabil.Pana sa-si faca propia vopsitorie, bmw-bavaria vopsea la ei modelele mai pretentioase.

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
        Ambele au super preturi(foarte mari)
        Incearca PERCELLI-PALAZU
        De ce m-ar interesa pretul? O fac pe asigurarea celui care mi-a lovit masina! Mai trebuie sa platesc si eu ceva?

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
          Daca masina e model mai nou si vrei sa iasa exact cum era din fabrica iti recomand service-ul Kadar s.r.l situat pe str. Baba Novac colt cu str. Merisor.Au preturi mai maricele, dar masina iese impecabil.Pana sa-si faca propia vopsitorie, bmw-bavaria vopsea la ei modelele mai pretentioase.
          Nu e model nou. E un w202 din '94 dar arata bine. Si nu vreau sa imi bat joc de ea si sa o fac intr-un service "de cartier".

Comment

Originally posted by andubeje View Post
            Nu e model nou. E un w202 din '94 dar arata bine. Si nu vreau sa imi bat joc de ea si sa o fac intr-un service "de cartier".
            Te duci acolo , pt ca oricum nu dai nici un ban.acum depinde daca service-ul respectiv are contract cu firma de asigurari, iar daca nu are, va trebui sa platesti tu si apoi sa-ti ridici banii de la asigurator.

Comment

recomandare

Originally posted by andubeje View Post
              Intai ia ofertele ,vezi cum se lucreaza si te hotarasti unde o duci .

Comment

Cu toata increderea poti merge la Skoda acolo pe dreapta inspre Ovidiu.
                Meserie si profesionalism!

..raspund si la mai toate asigurarile!
                2007 MB W211-220cdi

Comment

Pana sa-si desfaca propia vopsitorie, Skoda vopsea la unchiul meu toate masinile lor. Iar cei de la vopsitorie sunt cei ce au facut practica la el.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF