Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

comand NTG 4.5 vs iPhone

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• comand NTG 4.5 vs iPhone

Salut,

Ridic o problema pe care o intampin cu preluarea datelor si a sms-urilor pe un COMAND NTG4.5 pe un E classe w212, an 2012. Folosesc un iPhone si am citit ca doar incepand cu anul 2013, cand a fost integrat NTG 4.7 comand-ul a devenit compatibil cu iPhone-ul si terminalele care folosesc android.

Pentru sistemul comand pe care il am pe masina ar trebui un smartphone compatibil cu dial-up networking, iar iPhone-ul nu este. Nu vreau sa imi schimb nici masina si nici telefonul, astfel ca incerc sa gasesc o solutie pentru problema aceasta.

Am citit, de asemenea ca pentru android exista aplicatia BlueDUN care permite acest tip de conexiune, insa in appstore nu am gasit nicio astfel de aplicatie.

Are cineva o solutie?
    Multumesc

Ia legatura cu, colegul cl600 el probabil te va lamuri!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Pt agenda, gasesti posturi pe acest forum cu import de pe SD Card, daca unitatea nu vrea direct si are toate update-urile ( telematics, nu despre harti vorbesc).

Upgrade-ul la 4.7 ( cu buyback 4.5), este destul de ieftin la noi, de exemplu.

Pt activarea Online-ului, ai doar doua variante:
      Android cu Bluedun sau (daca ai optiinea Pregatire Telefonie Confort - adica conectorul trapezoidal in cotiera ), poti monta un Cradle cu cartela.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Care este pretul la upgrade? (Diferenta)
        Last edited by Florin_WES; 11-01-2017, 20:04 PM. Reason: Am șters quote-ul.

Comment

NTG4.5/4.7 nu mai face parte din oferta noastră.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF