Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat verificare si achizitie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat verificare si achizitie

Salut,

Intentionez sa achizitionez un Mercedes W204 C220 Cdi Coupe second. Am gasit o oferta interesanta, am contactat vanzatorul care pare cat de cat de incredere si a zis ca accepta orice test.

Principala problema ar fi legata de kilometraj, tipul spune ca masina a luat-o de la un prieten apropiat din Germania, si ca nu i-a verificat cand a cumparat-o , dar a zis ca pot sa-i verific, ca nu e nici o problema. Ideea e ca as vrea sa-i verific inainte sa bat 600 de km ca sa vad masina. Credeti ca daca ma duc/sun la reprezentanta Mercedes de la mine din oras cu seria de sasiu m-ar putea ajuta sau nu au voie daca nu sunt proprietarul?

Sau mai cunoasteti alte moduri prin care contra-cost sa pot afla inforamtii legate de intrari in service, km, gen Autodna daca a l-a folosit cineva?

Masina respectiva se afla in Constanta, si as vrea sa o bag la teste la Autoklass-ul de acolo, credeti ca exista riscul ca sa imi ascunda unele defecte, daca, cumva cei doi se inteleg? Sau deobicei Autoklassu nu se complica cu astfel de combinatii?

Multumesc daca mi-ati citit postul si orice sfat legat de detali la care ar trebui sa fiu atent este bine venit.

Ps: VIN-ul masinii este WDD2043021F739620 in caz ca cine stie poate ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii despre ea.

Bine ai venit!

Mai mult ca sigur nu ai de ce sa iti faci griji pt o verificare intr-o reprezentanta.

Fiind interesul tau si daca asa te intelegi cu propietarul vei pleca cu niste hartii de acolo dupa ce platesti factura, care daca se dovedesc false la o verificare ulterioara, se termina prost.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Daca are peste 250K km in bord, poate fi adevarat.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

In bord are ar avea ~130K, daca as afla ca are peste 200K nici nu m-as mai duce sa o vad.
        Sper sa reusesc sa trec saptamana asta pe la reprezentata MB de la mine din oras...poate totusi gasesc pe cineva care poate sa imi ofere mai multe detalii...sa nu fiu nevoit sa bat drumul pana la Constanta degeaba.

Comment

Foloseste-ti energia spre altceva sau pt a cauta alta, daca te deranjeaza minciunica...

www.mbretrofit.ro

Comment

Sunt curios de unde ai luat informatia cu peste 250K km...sau este doar o presupunere?
            Eu am verificat pe mai multe site-uri care ofera astfel de informatii contra cost (gen vin-info.com, autodna.com) dar din pacate nu ofereau informatii referitoare la 'Vehicle History' si 'Services History' pentru masina respectiva, asa ca nu am mai generat raportul pentru care ar fi trebuit sa platesc, pentru ca nu imi ofereau informatile necesare.
            Iar site-urile gratuite nu ofera informatii despre km,intrari in service.

Comment

E doar o presupunere, poate sa aiba chiar mai mult...

www.mbretrofit.ro

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF