Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie

Salut...
    Tavi este numele meu si sunt pe punctul de a achizitiona un Glc...
    Imi place mult pachetul Amg exterior ,din fabrica ,dar mi e frica sa nu devina prea rigida masina pt drumurile tarii. Citeam pe undeva ca este unul din efecte...
    Niste sfaturi urgente mi ar prinde tare bine

Nu cred ca are cum sa "devina" altceva decat este multi km de-acum incolo. Daca iti place la Drive Test atunci o sa iti placa din ce in ce mai mult.
    Drumurile, mai ales cele pe care mergi de obicei cu GLC nu mai sunt chiar asa rele, iar pachetul AMG il poti configura si cu roti mai mici.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Drive test n am facut decat cu exterior exclusive asa ca n am idee cat de tare se rigidizeaza in varianta Amg. N am mai avut niciodata vreun Mercedes si recunosc nici nu visam prea curand

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

Comment

Nu este nimeni care sa fi facut un test drive cu echiparea asta ? Nici macar pe un Glk?

Comment

Vorbeste cu cel care configureaza masina, de obicei pachetul AMG cuprinde elementele de design si rotile.
          Suspensia o poti alege Sport sau nu, cred.

Pe site-ul mercedea romania poti configura singur masina si cred ca poti vedea si daca prin reprezentantele din zona ta este vre-un model cu AMG.

GLK cu suspensie Sport nu este foarte rigid.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Cel care a configurat masina spunea ca nu rigidizeaza dar dupa ce a verificat a ajuns la concluzia ca s ar putea sa fie asa dar nu stie exact... Maine tb sa dea drumul la comanda si habar n am daca sa raman pe pachetul asta sau sa pun exteriorul de exclusive

Comment

La Glk se simte diferenta mare intre sport si standard?

Comment

Cred ca ceva nu se leaga, ce treaba are pachetul exterior cu rigidizarea? Poate rotile mari sau suspensia sport. Poti incerca un alt vanzator.

Diferenta este destul de mare intre sport si standard, dar nu neaparat in rau.

www.mbretrofit.ro

Comment

Este unul dintre putinii care pot livra in iunie. La pachetul sport vin discuri perforate in fata, parca si etrierii sun ceva mai mari si parca am citit pe undeva ca se intareste putin si suspensia

Comment

Este topic de PREZENTARE aici!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Imi dai si mie un link, te rog frumos? Vreau sa fac o alegere buna, nu umblu prea des pe autostrada dar imi place cum arata

Comment

Posteaza in forum optiunile masinii si iti spunem ce si cum.
                        Optiunea cu intaritul suspensiei pare a fi ceva interesant.

www.mbretrofit.ro

Comment

Originally posted by octavian1910 View Post
                          dar mi e frica sa nu devina prea rigida masina pt drumurile tarii. Citeam pe undeva ca este unul din efecte...
                          n am idee cat de tare se rigidizeaza in varianta Amg.
                          nu rigidizeaza
                          parca am citit pe undeva ca se intareste putin si suspensia
                          1. Mutat la sectiunea adecvata. Ti-a atras atentia si Zeus ca aici este locul de prezentare al noilor veniti.
                          2. Folosesti impropriu termeni. Ceva (probabil te gandesti la suspensie) n-are cum "sa rigidizeze" ulterior. A rigidiza este tranzitiv si inseamna a intari. Suspensiile nu se intaresc cu timpul, dimpotriva. Ti-a explicat si cl600. Daca vorbim de tren de rulare adaptiv, cum se vand mai toate masinile rasarite azi, vei putea selecta intre confort, sport si, eventual, sport+. In esenta, directia devine mai directa si cursa amortizoarelor mai scurta, selectand modul sport.
                          3. Inteleg ca nu esti sigur daca sa iei pachet AMG pentru modelul pe care vrei sa-l achizitionezi. Tot cl600 ti-a explicat, clar, ca un pachet AMG, spre deosebire de un model AMG (motoare, suspensii, tren de rulare total diferite de serie), se refera predominant la elemente de design/optice (pachet exterior).
                          Acum, sperand ca reusesti sa intelegi, nu pot sa nu remarc lipsa de pregatire a consilierului de vanzari de la reprezentanta la care ai fost. Ala d-aia e platit: sa explice in termeni accesibili oricui tot ce inseamna dotari, pachete, versiuni etc.
                          Succes la achizitie si asteptam, ulterior, si o prezentare a masinii aici pe forum.
                          Last edited by cutaresku; 03-13-2016, 12:32 PM.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Poate posteaza cineva un filmulet, text nu se mai foloseste ...

www.mbretrofit.ro

Comment

DA6 glc sport package - care contine conform specificatiilor producatorului: parktronic, faruri tehnologie full led, scaune fata incalzite, pachet easy pack
                              P31 - Linie amg exterior care contine: pachet amg styling, pachet ornamente cromate, dynamic select
                              Acestea sunt pachetele cu pricina si pt care imi pun semne de intrebare

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF