Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Launch control?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Launch control?

    Salutare! In primul rand, vreau sa va spun ca sunt nou pe acest forum ; intrucat in thread-urile citite pana acum nu am gasit informatia pe care o caut, am decis sa deschid unul nou. Imi cer scuze daca s a mai discutat insa eu n am gasit.
    Acum sa trecem la lucruri serioase Sunt posesorul unui automobil Mercedes C280 4matic, cutie automata (7 G-tonic) si as dori sa stiu daca urmatoarea succesiune de evenimente poate dauna cutiei de viteze sau la orice altceva :
    1. Dezactivez ESP
    2. O trec pe Drive sau pe +/-, pe modul C sau S
    3. Tin frana apasata si o turez pana pe la 2000 2500 de rotatii
    4. Dau drumul la frana si apas acceleratia pan' la fund
    Ce se poate intampla pe termen lung ? Multumesc anticipat !

  • #2
    Originally posted by chris View Post
    Salutare! In primul rand, vreau sa va spun ca sunt nou pe acest forum ; intrucat in thread-urile citite pana acum nu am gasit informatia pe care o caut, am decis sa deschid unul nou. Imi cer scuze daca s a mai discutat insa eu n am gasit.
    Acum sa trecem la lucruri serioase Sunt posesorul unui automobil Mercedes C280 4matic, cutie automata (7 G-tonic) si as dori sa stiu daca urmatoarea succesiune de evenimente poate dauna cutiei de viteze sau la orice altceva :
    1. Dezactivez ESP
    2. O trec pe Drive sau pe +/-, pe modul C sau S
    3. Tin frana apasata si o turez pana pe la 2000 2500 de rotatii
    4. Dau drumul la frana si apas acceleratia pan' la fund
    Ce se poate intampla pe termen lung ? Multumesc anticipat !
    ... sa te perfectionezi???
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

    Comment


    • #3
      E Mercedes, ce drac sa i se intample, masinile astea nu au moarte Incearca totusi si cu usile deschise, sa faci aceiasi chestie, sa vezi daca reusesti sa le inchizi astfel pe toate 4 !!!

      Comment


      • #4
        Daca vrei echipament de control pentru optimizarea demarajului poti sa iti comanzi un SUBARU de competitie.(350.000euro)

        Comment


        • #5
          Sincer, desi amuzante, nu la astfel de raspunsuri ma asteptam..daca v am lasat impresia ca sunt un pusti teribilist care cauta pretendenti la fiecare semafor nu asta a fost intentia si chiar nu este cazul. Eu intreb tocmai pentru ca stiu ca nu am un astfel de echipament pentru optimizarea demarajului (launch control) si vreau sa stiu daca facand ce am zis mai sus pot afecta performantele masinii in viitor (si cand zic performante nu ma refer la timpul cat scot suta ci la cutia de viteze, frane sau mai stiu eu ce).

          Un filmulet ca sa va faceti idee mai bine despre ce vorbesc.
          this will show you how to use Launch Control on your 2006/2007 VW GTI/Eos/GLI/Passat and any car with the DSG transmission.
          Last edited by chris; 10-15-2008, 12:09 PM.

          Comment


          • #6
            Pai daca nu esti pusti teribilist si nu vrei sa afectezi performantele masinii la ce dracu o mai forjezi in halul asta si pe deasupra ne mai intrebi si pe noi daca e bine sau nu? Sau ce ai vrea sa-ti spunem? Ca e bine ce faci si ca masina va merge in stilul asta o mie de ani? Sau poate ca o faci numai de paste, craciun si sarbatori legale. La un moment dat ceva va ceda, e logic, ca orice lucru care e dus la extrem. Am mai vazut eu un viteaz de asta care facea cam acelasi lucru cu un BMW. Pana intr-o zi cand l-a furat de spate si nu l-a mai putut redresa, proptindu-se in prima masina oprita pe dreapta. Evident ca le-a facut praf pe amandoua.

            Comment


            • #7
              Asa si-a bulit un prieten cutia la un seria 7, ii placea sa faca smecherii exact cum ai spus mai sus + ca lui ii placea sa faca, citez, "aratura", sa invarta rotile stand pe loc....l-a tinut vreo luna si ceva.

              Comment


              • #8
                Am sa va spun un mic banculet care are lagatura cu topicul asta.
                La o reprezentanta auto apare un client nemultumit. Era suparat ca masina lui cea noua nu mai functiona. O iau mecanicii o pun pe tester si constata ca avea cutia de viteze faramata. Mirati ca dupa doar 30 zile a cedat i-au inlocuit omului cutia.
                Dupa alte 30 zile iar vine respectivul cu masina pe platforma. O pun pe tester- cutia faramata. Miratii, mecanicii il intreaba pe om:
                -Nu intelegem cum de se strica asa repede cutia de viteze, ca noi o testam in conditii foarte grele si nu pateste nimic.
                La care omul zice:
                -Pai schimb normal, pornesc cu 1-a, si de obicei merg cu a 5-a, iar cand vreau sa bag viteza ii dau pe Racheta.
                Morala: Oricat de buna ar fi masina, sau oricare ar fi producatorul, daca nu e exploatata corect, in cele din urma va CEDA.
                Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

                Comment


                • #9
                  In definitiv...asteptam sa ne spuna omul ce se va intimpla....(ca doar e masina lui si e liber sa faca ce vrea) si asa va raspunde intrebarilor altor potentiali curiosi...

                  Sau poti sa le scrii celor de la MERCEDES...as fi tare curios ce ti-ar raspunde...

                  Comment


                  • #10
                    Ok ok cred ca m am lamurit. Am si facut un mic test aseara, doar sa vad cum reactioneaza masina si am observat ca accelerand in timp ce tin piciorul pe frana, masina are tendinta sa plece insa eu avand piciorul pe frana, evident, nu pleaca (scuzati repetitia)...daca as fi avut un program gen launch control nu ar face asa..si nici n am turat o mult..sub 2000. Asa ca m am lamurit...nu mai incerc si la fel recomand si potentialilor curiosi..cum scrie mai sus. Mersi de sfaturi si drive safe!

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF