Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oare care detine recordul la nr. de KM

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by asfalttango View Post
    Nasul meu are 2 Sprintere care fac in 24 de ore in jur de 1500km.
    La unul are intr-un an jumate in jur de 600.000 iar la celalalt in jur de 700.000 si le voi tine sub observatie.
    Intrati pe mobile.de si vedeti km la mercedes taxi!!!

Mai exista camioanele MERCEDES ,(cele cu capota rotunda si punte pe fata homocinetica)cu care romanii au construit prin Maroc si Libia ,care trebuiau sa faca 1.000.000 km fara RK.
    mda, cred. oricum astea de marfa duc peste 1 milion lejer zic eu
    Ml 270CDI
    BMW 535d E60

Prediction is very difficult, especially about the future ...

Comment

Tecuci, W124 din 94, fost taxi in Germania, crem, 2500 diesel, peste 1.200.000 Km reali. Merge si arata in continuare impecabil. Sursa: proprietarul si toti cei care cunosc masina sau au mers cu ea.

Comment

Recordul omologat de Daimler-Benz este de 4.6 milioane km, un W115 240D care a servit ca taximetru in Tesalonic intre 1976 si 2004. Actualmente dinozaurul se afla in muzeul Mercedes din Stuttgart.
        Sursa si detalii pe: http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_240D

Sa ajungem si noi macar la sfert!

Comment

Nu cred ca mai gasim o alta masina care sa bata acest record. Sigur nu in Romania.
          Mercedesurile au fost facute sa dureze, indiferent daca este vorba de autoturisme, microbuze, autobuze sau camioane. In Arad in urma cu 7 ani au fost aduse cateva autobuze din Germania fabricatie 1977-1980 care aratau si mergeau mai bine decat Rocar-urile fabricate in 2000.
          Ce aveau ei in anii 1980 cand in Romania calatoreai pe scaune de placaj.
          Diferenta aceasta nu va disparea niciodata.
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Al meu w123 240d a vut pe ceasul vechi 344000si ceva
            sau ceva de genu da ceasu nu mai merge de mult
            si de cand am luat-o acu 2 luni a facut vreo 3000km
            acu am pus alt ceas da nici asta nu inregistreaza.
            No fi cobra mea veterana da a facut cam de toate. )
            MB W123 240D - 1978 (Masina care m-a adus in anul 5 de facultate)
            MB W123 300D - 1982
            MB W123 240D AUTOMATIC - 1977
            [B]

Comment

Diferenta aceasta nu va disparea niciodata.
              Asta-i ca si gluma aia:

CE FACI DACA VINE SFARSITUL LUMII ??

NU TE PANICA! VINO IN ROMANIA,
              SUNTEM CU 100 DE ANI IN URMA!...
              Last edited by doktor4carz; 06-05-2008, 08:42 AM.

Comment

Uitati aici cativa detinatori de recorduri...

http://www.youtube.com/watch?v=WbZrs...eature=related 500.000 km

si

http://www.youtube.com/watch?v=ZssDI...eature=related 1.000.000 km !!1
                W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                W126 280SE Black Blue Metallic
                W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                W126 500SE Nautical Blue Metallic
                W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Am si eu ceva de adaugat:
                  - Motorul se uzeaza cel mai mult cand inca este rece, pana cand nu ajunge la temperatura recomandata.
                  - Odata ajuns la temperatura normala, aproape ca nici nu se uzeaza.
                  - In acestre conditii, este normal ca un Taxi din Germania, unde masina lucreaza cu trei soferi in schimburi de cate 8 ore zilnic, 24 de ore din 24 sa apuce sa aiba la bord 5-600.000 km fara probleme majore.
                  Si inca un lucru: la taxiurile din Germania, reviziile sunt facute la timp si nu se face economie nici la consumabile. Concluzia este ca faptul ca masina a fost taxi nu este neaparat un dezavantaj.
                  '94 E 250 diesel W124
                  '88 300 SE W126
                  '96 Suzuki Vitara 1.6
                  '01 Land Rover Discovery II

Comment

ale mele

Am avut un w124 200D care sigur avea 800 000 km dupa caroserie si care a fost in Romania din '93 ,mergea ceas ,am un prieten care are un autocar din 2002 Mercedes Turismo care are 1 100 000 km si care inca merge fara sa umble la motor ,acum am 200 000 km cu S-ul meu care cred ca sunt reali dupa discurile fata originale pe care abia le-am schimbat .
                    Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
                    Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
                    ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Am W210 E220 CDI din 2000 fost taxi în Germania şi are acum 380.000km. Merge super! Aşa cum spunea şi csongi, în cele mai multe cazuri, mai bine un taxi din Germania decât unul rulat în România!
                      The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

190 tatalui meu are in jur de 800 mi km, noi am luat masina la 380.000 in 1999 si avea cablu de kilometraj scos. Am un prieten care are 2 camioane Scania, masinile au in ju de 1-1200.000 km si merg foarte bine, dar nu doar cele straine pot ajunge la asa km,tata a avut o RABA de noua si motorul i sa facut la 1.200.000km, dar masina a primit ulei bun ,tratament de motor si schimburi la timp .
                        Mercedes w211 E220CDI
                        Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
                        Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Ma laud si eu cu 200 000 km facuti in seara asta S350 TD ,1995

02052009439.jpg Fotografii-0042.jpg
                          Last edited by Mercedes-Benz; 05-02-2009, 02:01 AM.
                          Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
                          Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
                          ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Originally posted by mariusfsega View Post
                            A mea a facut recent 300000 km, arata impecabil atat exterior cat si interior , partea mecanica si electrica ii perfecta pana la ultimul buton ...
                            Foarte frumoasa Cobra. Felicitari !!

Comment

Am un w202 C 220 D din '94 hidramat si are 275.988km.Masina a fost taxi in Germania timp de 4 ani.Motorul merge ca uns fara nici o problema.De autocare si camioane ce sa mai zicem ca mananca km dupa km.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF