Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reprezentanta Ungaria sau Austria

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reprezentanta Ungaria sau Austria

Cine poate sa-mi recomande o reprezentanta buna in Ungaria sau Austria?

Avand in vedere ca sunt aproape de granita nu ma deraneaza sa fac cativa km pentru a avea siguranta ca masina e pe maini bune.

Asadar, autor va rog!

Multumesc anticipat!

Fara sa jignesc nici o minoritate, insa ce dracu te face sa crezi ca Ungaria sau Austria (sau amandoua la un loc) iti ofera siguranta.

Eu zic cai te vad 'strain' sau chiar se prind ca esti roman din RO, tara aia mult mai mare si mult mai bogata decat alea doua la un loc si te ard de nu te vezi.

Poate in Germania...
    Last edited by cl600; 04-16-2014, 21:52 PM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Si cumva in Ro , reprezentantele au preturi mici ?
      Posibil sa fie preturile mult mai bune in Ungaria, Austria si DE , la piese cu siguranta.

Aici o lista cu MB Austria : http://www.service-shop.mercedes-ben...ocator/ANX-DLp

Comment

salut!eu am fost odata in nyreghaza(cred ca asa se scrie),la mercedes la 5 min.dupa ora inchiderii intr-o iarna si am schimbat termostatul „110 euro plus 10 euro ciubuc.au fost foarte amabilii ...

Comment

furtun intercooler caut pt.w210 E cdi 270 2002,cel din dreapta cu sensor.am sensor

Comment

Originally posted by afigbg View Post
            nyreghaza(cred ca asa se scrie)
            Aproape... Nyiregyhaza...!

Acu parerile sunt impartite...Cum e vorba... "padure fara uscaciuni nu exista''...asa ca si acolo sunt reprezentane care nu prea sunt OK...dar in mare parte multi au fost multumiti (din auzite)!

Ca pret, iarasi... parca e mai ieftin acolo!

Stima
            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Eu cred ca e doar un folclor cum ca difera semnificativ preturile intre reprezentante.
              Inafara de TVA si probabil pret pe ora de manopera, toate reprezentantele din EU au exact aceleasi normari pt timpii de manopera si exact aceleasi preturi nete.

Sigur, apropo de mesajul de mai sus cu uscaturile, mai sunt si exceptii probabil.
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF