Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Test drive-ul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Test drive-ul

Multora dintre noi le place sa testeze o masina inainte de a o cumpara, uneori insa vrei sa stai putin mai mult cu ea si nu doar o jumatate de ora sau cat mai stau astia la test drive. A facut cineva un weekend test drive? De exemplu o iei vineri si o predai luni. Se poate asa ceva? Ce garantii iti cer sa oferi si este cineva pe forum aici care a facut asa ceva si ar fi dornic sa imparta experienta lui?

Da, se poate, depinde de dealer. Garantii speciale nu-s, masinile de test drive sunt asigurate. Majoritatea dealerilor (cel putin in experienta mea, intr-adevar, nu in RO) cer acelasi nivel de combustibil ca la plecare.
    De ce nu strici direct un telefon la dealerul marcii de care esti interesat? Vei afla exact raspunsul necesar, nu diverse pareri pe forum...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Dealerii incearca pe cat posibil sa nu dea masinile pe weekend clientilor necunoscuti.Eu primesc aproape in fiecare sfarsit de saptamana o masina de la dealerul Mercedes din Timisoara

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am o cunostinta care pana a cumparat masina a avut in fiecare weekend cate una in ordinea urmatoare:w203,w212,x6,seria 7 si seria1.

Comment

W203? R u sure?
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Da presupun ca as putea sa vorbesc cu ei insa daca nu ai ceva istorie la ei cum a zis colegul nu cred ca ti-aar da-o chiar asa usor.

Comment

W204 ,am gresit!

Comment

Originally posted by tonydk10 View Post
                Da presupun ca as putea sa vorbesc cu ei insa daca nu ai ceva istorie la ei cum a zis colegul nu cred ca ti-aar da-o chiar asa usor.
                Sfatul este sa incerci,nu ai nimic de pierdut.Nu cunosti pe nimeni acolo ?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Da voi vorbi. Nu am nici o cunostinta acolo. Si nici cine stie ce istoric nu am pe la ei. Vreo 2 diagnoze si cam atat.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF