Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau parerea unui avocat. Stiu ca este unul printre noi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Foarte gresit, nu este doar la produsele noi, in fine nu vreau sa intru in polemici ...

    Tu ai luat de pe net o info care ti-a convenit , e o problema in romania ca toti se pricep la toate ...

    Eu am facut la facultate o gramada de spete legate de evictiune si vicii ascunse .

    La un produs nou nu se poate vorbi de viciu ascuns e absurd ... e nou in fine ...

    Sper sa-si rezolve problema initiatorul topicului. Numai bine ...

    Cu asta si termin, uite un articol pertinent si complet :

    Linkul: http://www.yuppy.ro/articol/auto-mot...e-ascunse.html


    Cumpararea unui autovehicul “la mana a doua” este o decizie cu un grad ridicat de risc: investitia este insemnata, starea tehnica a masinii este cunoscuta sumar, nu ne sunt oferite garantii etc. Conform prevederilor in vigoare beneficiem, totusi, de protectie legala.

    Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, (completata prin Legea nr. 178/1998) introduce termenul de viciu ascuns, care reprezinta “deficienta calitativa a unui produs livrat sau a unui serviciu prestat, care nu a fost cunoscuta si nici nu putea fi cunoscuta de catre consumator prin mijloacele obisnuite de verificare”. Un astfel de viciu face ca bunul sa nu poata fi intrebuintat conform destinatiei sale sau limiteaza utilizarea sa in asa masura incat, daca ar fi fost cunoscut anterior de cumparator, acesta nu ar mai fi cumparat respectivul bun sau ar fi platit un pret mai mic.

    In cazul unei achizitii auto/moto (care are, de obicei, o valoare mare) este ideal sa abordam o atitudine preventiva. Putem semnala si evita noi insine multe dintre defectele evidente, testand si controland in detaliu vehiculul inainte de cumparare; sectiunea AUTOclick Advice contine mai multe teste ce pot fi aplicate de catre aproape orice cumparator.

    Dar, in fata defectelor ascunse, a celor pe care doar vanzatorul le cunoaste, sunt putine cai pentru a ne apara. In acest caz avem nevoie de protectia legii. Conform ordonantei amintite, putem reclama si pretinde despagubiri de la orice agent economic, mai precis, de la “orice persoana fizica sau juridica care produce, importa, transporta, depoziteaza sau comercializeaza produse ori parti din acestea, ori presteaza servicii”.

    Viciul este ascuns daca nu a fost cunoscut de cumparator, care nu ar fi putut sa-l descopere printr-o verificare/inspectie normala dar atenta, nefiindu-i comunicat nici de vanzator. Vanzatorul nu este responsabil pentru viciile evidente, pe care cumparatorul ar fi trebuit sa le observe singur (de exemplu, suprafete de caroserie corodate etc.) sau pentru viciile pe care le-a comunicat cumparatorului (acestea nemaiputand fi considerate ascunse).

    Pentru a evita aceasta situatie se recomanda completarea contractului de vanzare-cumparare cu o anexa in care vanzatorul sa descrie gradul de uzura al autovehiculului si sa precizeze defectele de care are cunostinta si care ar fi putut fi considerate ulterior vicii ascunse. Aceasta anexa are rolul de a-l instiinta pe cumparator de defectiunile autovehiculului si de a-l proteja pe vanzator de probleme ulterioare.

    Daca insa viciul se descopera dupa achizitionarea bunului iar vanzatorul si cumparatorul nu ajung la o intelegere amiabila, cumparatorul poate sesiza asociatiile pentru protectia consumatorilor si organele administratiei publice asupra incalcarii drepturilor si intereselor sale legitime, in calitate de consumator si obtine in instanta despagubiri, cu conditia demonstrarii faptului ca viciul exista si anterior cumpararii (printr-o expertiza tehnica sau pe alta cale).

    Pentru a intari protectia cumparatorului legea prevede, ca drept fundamental al cumparatorului, dreptul de a fi “informat complet, corect si precis asupra caracteristicilor esentiale ale produselor si serviciilor, astfel incit decizia pe care o adopta in legatura cu acestea sa corespunda cat mai bine nevoilor sale”.
    Last edited by doktor4carz; 05-16-2008, 18:52 PM.
    Ml 270CDI
    BMW 535d E60

    Prediction is very difficult, especially about the future ...

    Comment


    • #32
      Dupa parera mea nu prea functioneaza treaba cu viciile ascunse. Sa zicem ca vanzatorul habar n-avea de notiuni de mecanica. A luat masina, a mers cu ea, i-a facut reviziile periodic ( chiar daca nu sunt scrise in carte ca nu-l obliga nimeni sa le faca la service autorizat- iar cartea de service nu tb prezentata la vanzare).Inspectia tehnica periodica era la zi deci se presupune ca masina era in stare de functionare. Iar ca un necunoscator, intre revizii nu facea decat sa traga capota pt a completa apa de la stergatoare.
      Eu ca si cumparator ma duc sa-mi iau masina, dar habar n-am de mecanica. Ma uit la ea, imi place, constat defectele vizibile si il intreb pe cumparator ce defecte are. Tovarasul vanzator se uita la mine si ridica din umeri. Domnule eu habar n-am de mecanica. Nu trageam capota decat ca sa-i pun apa la stergatoare. Uita-te la ea, adu-l pe nea Vasile mecanicu, du-o la ce service vrei ca eu nu ma pricep.
      Tu ca si cumparator te duci la ce service vrei, ii faci verificare, test, etc si cei din service dau verdictul ca e buna.
      Dupa aceea tu iei masina, te duci la alt service, apar problemele etc etc.
      Te intorci la vanzator: Ba bulangiule de ce nu mi-ai spus ca are si aia si aia. Vanzatorul spune ca habar n-avea, a fost de buna credinta si te-a lasat sa te duci la ce service vrei cu ea, sa-i faci ce test vrei...
      Ai putea face sesizare la opc impotriva service-ului ca au fost incompetenti si din vina lor ca habar n-au avut cum sa-si faca treaba tu ti-ai luat teapa si ai luat o masina naspa.
      Asta presupune ca testul pe care l-ai facut la service sa aibe legatura cu defectele pe care le-ai sesizat. Adica nu sa fi facut test de directie, frane si sa ai mai tarziu probleme cu motorul ( asta e un exemplu cam grosolan). Sau daca a fost pusa pe tester electronic sa se dovedeasca faptul ca testerul trebuia sa detecteze acea problema si de fapt n-a detectat-o ( sunt anumite defecte care in general nu apar la testere).
      Apoi e necesar sa ai documente de la service cu care sa sustii cauza.
      Iar daca se dovedeste ca aia au fost incompetenti atunci le poti face o actiune in instanta.
      Stop accidentelor!
      Viata are prioritate!

      Comment


      • #33
        Cand cumperi o masina sehas, e foarte probabil sa aiba defecte nu?! daca vrei o masina fara defecte cumperi masina noua estem!? nu ai bani de masina noua, risti sa iei teapa!!!
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

        Comment


        • #34
          vreau parerea ...

          Originally posted by pneu View Post
          Cand cumperi o masina sehas, e foarte probabil sa aiba defecte nu?! daca vrei o masina fara defecte cumperi masina noua estem!? nu ai bani de masina noua, risti sa iei teapa!!!
          koleg..cu tot respectul ... exista ,in dreptul roman privat ,asa cum a spus si koleg tanar avocat ceva de genul : atunci cand vinzi ceva trebuie sa fii "de buna credinta"
          asta insemnand ca trebuie sa-i spui omului defectele ascunse ,constatate de tine la masina ....sa stie omul la ce se asteapta ...daca are o problema la frana si ala face accident si pateste ceva te poate da in judecata si are sanse mari sa castige.Deci si o vanzare are regulile ei ...legea nu-ti permite sa vinzi ceva cu intentia de a-ti bate joc de om...

          toata stima
          steen

          Comment


          • #35
            Originally posted by steen View Post
            koleg..cu tot respectul ... exista ,in dreptul roman privat ,asa cum a spus si koleg tanar avocat ceva de genul : atunci cand vinzi ceva trebuie sa fii "de buna credinta"....
            Deci si o vanzare are regulile ei ...legea nu-ti permite sa vinzi ceva cu intentia de a-ti bate joc de om...

            Revin si intreb : cum demonstrezi ca omul a fost de rea credinta ? Sa nu uitam ca in justitie ai nevoie de DOVEZI!.Observatiile facute de Kama 3 sunt extrem de pertinente . Vanzatorul a mai si acceptat test in service acceptat de cumparator... Ce alt argument in favoarea "bunei credinte " mai bun decat acesta se poate aduce ? Intradevar , cu sorti minimi de izbanda te-ai putea indrepta impotriva service-ului ce te-a indus in "eroare gresita" dar si aici ai de adus dovezi la greu(iar o observatie buna facuta de kama3 ).Parerea mea : cauza pierduta din start cu cheltuieli inutile si nervi cu carca .Lupta cu morile de vant. Fara a ofensa pe nimeni ,desigur ,orice avocat te va indruma sa accesezi calea justitiei macar asa ,de amorul artei , pe principiu "hai sa vedem ce iese " dar sa nu uitam ca totul se face pe banii tai ! Insa asa cum spuneam mai sus , fiecare procedeaza asa cum crede de cuviinta.

            Comment


            • #36
              vreau ...parerea..

              Originally posted by tomac View Post
              Revin si intreb : cum demonstrezi ca omul a fost de rea credinta ? Sa nu uitam ca in justitie ai nevoie de DOVEZI!.Observatiile facute de Kama 3 sunt extrem de pertinente . Vanzatorul a mai si acceptat test in service acceptat de cumparator... Ce alt argument in favoarea "bunei credinte " mai bun decat acesta se poate aduce ? Intradevar , cu sorti minimi de izbanda te-ai putea indrepta impotriva service-ului ce te-a indus in "eroare gresita" dar si aici ai de adus dovezi la greu(iar o observatie buna facuta de kama3 ).Parerea mea : cauza pierduta din start cu cheltuieli inutile si nervi cu carca .Lupta cu morile de vant. Fara a ofensa pe nimeni ,desigur ,orice avocat te va indruma sa accesezi calea justitiei macar asa ,de amorul artei , pe principiu "hai sa vedem ce iese " dar sa nu uitam ca totul se face pe banii tai ! Insa asa cum spuneam mai sus , fiecare procedeaza asa cum crede de cuviinta.
              nu e nevoie de bani ...eu am sugerat formularea unei scrisori catre vanzator care este pus in tema ca poate fi actionat in judecata pe motiv de rea cedinta in vanzare...deci daca el are ceva mustrari de constiinta se va comporta corespunzator si va accepta sa mai dea ceva inapoi...!!!

              mi se pare corect ca vanzatorul sa analizeze fenomenul si sa ia o decizie adecvata.

              steen

              Comment


              • #37
                Originally posted by Xino View Post
                Foarte gresit, nu este doar la produsele noi, in fine nu vreau sa intru in polemici ...

                Tu ai luat de pe net o info care ti-a convenit , e o problema in romania ca toti se pricep la toate ...

                Eu am facut la facultate o gramada de spete legate de evictiune si vicii ascunse .

                La un produs nou nu se poate vorbi de viciu ascuns e absurd ... e nou in fine ...

                Sper sa-si rezolve problema initiatorul topicului. Numai bine ...

                Cu asta si termin, uite un articol pertinent si complet :

                Linkul: http://www.yuppy.ro/articol/auto-mot...e-ascunse.html


                Cumpararea unui autovehicul “la mana a doua” este o decizie cu un grad ridicat de risc: investitia este insemnata, starea tehnica a masinii este cunoscuta sumar, nu ne sunt oferite garantii etc. Conform prevederilor in vigoare beneficiem, totusi, de protectie legala.

                Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, (completata prin Legea nr. 178/1998) introduce termenul de viciu ascuns, care reprezinta “deficienta calitativa a unui produs livrat sau a unui serviciu prestat, care nu a fost cunoscuta si nici nu putea fi cunoscuta de catre consumator prin mijloacele obisnuite de verificare”. Un astfel de viciu face ca bunul sa nu poata fi intrebuintat conform destinatiei sale sau limiteaza utilizarea sa in asa masura incat, daca ar fi fost cunoscut anterior de cumparator, acesta nu ar mai fi cumparat respectivul bun sau ar fi platit un pret mai mic.

                In cazul unei achizitii auto/moto (care are, de obicei, o valoare mare) este ideal sa abordam o atitudine preventiva. Putem semnala si evita noi insine multe dintre defectele evidente, testand si controland in detaliu vehiculul inainte de cumparare; sectiunea AUTOclick Advice contine mai multe teste ce pot fi aplicate de catre aproape orice cumparator.

                Dar, in fata defectelor ascunse, a celor pe care doar vanzatorul le cunoaste, sunt putine cai pentru a ne apara. In acest caz avem nevoie de protectia legii. Conform ordonantei amintite, putem reclama si pretinde despagubiri de la orice agent economic, mai precis, de la “orice persoana fizica sau juridica care produce, importa, transporta, depoziteaza sau comercializeaza produse ori parti din acestea, ori presteaza servicii”.

                Viciul este ascuns daca nu a fost cunoscut de cumparator, care nu ar fi putut sa-l descopere printr-o verificare/inspectie normala dar atenta, nefiindu-i comunicat nici de vanzator. Vanzatorul nu este responsabil pentru viciile evidente, pe care cumparatorul ar fi trebuit sa le observe singur (de exemplu, suprafete de caroserie corodate etc.) sau pentru viciile pe care le-a comunicat cumparatorului (acestea nemaiputand fi considerate ascunse).

                Pentru a evita aceasta situatie se recomanda completarea contractului de vanzare-cumparare cu o anexa in care vanzatorul sa descrie gradul de uzura al autovehiculului si sa precizeze defectele de care are cunostinta si care ar fi putut fi considerate ulterior vicii ascunse. Aceasta anexa are rolul de a-l instiinta pe cumparator de defectiunile autovehiculului si de a-l proteja pe vanzator de probleme ulterioare.

                Daca insa viciul se descopera dupa achizitionarea bunului iar vanzatorul si cumparatorul nu ajung la o intelegere amiabila, cumparatorul poate sesiza asociatiile pentru protectia consumatorilor si organele administratiei publice asupra incalcarii drepturilor si intereselor sale legitime, in calitate de consumator si obtine in instanta despagubiri, cu conditia demonstrarii faptului ca viciul exista si anterior cumpararii (printr-o expertiza tehnica sau pe alta cale).

                Pentru a intari protectia cumparatorului legea prevede, ca drept fundamental al cumparatorului, dreptul de a fi “informat complet, corect si precis asupra caracteristicilor esentiale ale produselor si serviciilor, astfel incit decizia pe care o adopta in legatura cu acestea sa corespunda cat mai bine nevoilor sale”.
                1.La ceea ce am subliniat mai sus, unde se regaseste PERSOANA FIZICA CARE VINDE MASINA PROPRIE?
                2. Daca produsele noi nu ar avea vicii ascunse atunci nu se mai stricau in perioada de garantie.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by steen View Post
                  nu e nevoie de bani ...eu am sugerat formularea unei scrisori catre vanzator care este pus in tema ca poate fi actionat in judecata pe motiv de rea cedinta in vanzare...deci daca el are ceva mustrari de constiinta se va comporta corespunzator si va accepta sa mai dea ceva inapoi...!!!

                  mi se pare corect ca vanzatorul sa analizeze fenomenul si sa ia o decizie adecvata.

                  steen

                  Steen, eu cred ca dumneavoastra sunteti un tip sensibil si cu mult bun simt si de aceea propuneti o astfel de solutie dar care fie-mi iertat este total utopica. Pai daca taranu' ii spune omului in fata ca "afacerea e afacere si nu-l intereseaza problemele lui" , la ce bun sa-i mai scri scrisori ? Sa-i provoci remuscari fatale ? M-ai bine-l blestemi sa-i coaca o anume terminatie anatomica ca poate asta ar merge dar sa-i provoci mustrari de constiinta ...n-as prea crede .

                  Vorba aia:
                  N-ai cu cine ma,n-ai cu cine ..., niste tarani !

                  Comment


                  • #39
                    Conform Art. 1354 Cod Civil "Vanzatorul este raspunzator de viciile ascunse , chiar si cand nu le-a cunoscut, afara numai daca, in cazul acesta, nu se va fi invoit cu cumparatorul ca sa nu raspunda de vicii"
                    Stop accidentelor!
                    Viata are prioritate!

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by claudius comsa View Post
                      ...o sa ii dau cei 200 de euro ca imaginea si numele meu sunt mai importante decat banii, dar picatura a fost cand mi se spune:"Intelegerea e intelegere. Pe mine nu ma intereseaza ca tu ai bagat 2000 euro in masina (nu este vorba doar de injectoare). In cayul injectoarelor raspunsul a fost: De ce nu ai mers pana nu mai pornea masina?" Au fost lucruri care nu sunt normale. Si asta m-a determinat. De la o problema concreta vreau sa ajung la ceva general. Stau cu mainile in san fara sa reactionez sau nu. Am un prieten avocat si cred ca voi apela la el si voi vedea ce iese.
                      Imi pare rau ca nu am vazut aceasta problema a ta mai devreme, dar nici acum nu este timpul pierdut pentru a-ti da un sfat . Din punct de vedere juridic este mult de discutat, iar daca mergi la 3 avocati te vei intoarce cu 4 pareri diferite. Stiu ca esti interesat de o rezolvare rapida si cit mai economica. Daca erai din Bucuresti te chemam la mine la birou si te ajutam " pro bono " in etapa premergatoare unui proces. In primul rand va trebui sa-i dai de inteles vanzatorului ca nu vrei sa-i platesti cei 200 de euro si ca urmeaza sa recuperezi de la acesta cei 2000 de euro pe care i-ai cheltuit cu reparatia viciilor ascunse. Aceasta o poti face printr-o NOTIFICARE, in sensul ca ii ceri vanzatorului sa se prezinte la cabinetul de avocatura (la o data si ora prestabilita) pentru a stinge litigiul pe cale amiabila. Prietenul avocat pe care il ai sigur nu iti va cere bani pentru aceasta operatie simpla. Cat despre faptul ca acesta (sau unul din cunoscutii acestuia) va face rau masinii tale este exclus. Am cunoscut oameni a caror miza era mult mai mare decat 200 de euro si nu au actionat in sensul de a se razbuna. Iar daca crezi ca acesta (in nebunia sa) se va cobori atat de jos incat se va razbuna mergi si fa-ti un casco si vei dormi linistit. Eu zic sa nu lasi lucrurile neterminate si sa te lupti pentru drepturile tale. Aici este vorba de principii. Va trebui sa invatam (noi romanii) sa luptam pentru principii pana la ultima picatura de sange si sa nu zicem " asta e, merg mai departe ". Toate natiunile puternice s-au ridicat pe oameni care au tinut la principii si nu ma refer aici la America, Germania, etc, ci la vecinii nostri unguri care in momentul in care U.R.S.S. a invadat Ungaria, mamele cu copii in brate au iesit in fata tancurilor sovietice.

                      Comment


                      • #41
                        Cum s-au mai derulat ostilitatile in cazul tau...Ai facut NOTIFICAREA?Cum a reactionat individul?

                        Comment


                        • #42
                          Acum cand lucrurile devin mai clare ...trebuie sa mentionez urmatoarele:
                          Asa cum colegul nostru facea referire la "lupta" pt principii si pana la ultima picatura de sange, la fel vin si eu si trag oarecum de urechi pe cei care , nu pot sa fiu finut asa ca o sa o spun pe sleau, VORBEAU PROSTII.
                          In tara asta toti se pricep la toate, oameni buni noi romanii nu suntem in stare sa spunem "nu stiu frate nu ma pricep , du-te la unul care se ocupa cu asa ceva", noi ne pricepem la toate si suntem mai buni decat profesionistii care au de a face zilnic cu problema respectiva si au o pregatire in acest sens. Si mai grav este ca si cand se aduc argumente contra noastra noi in loc sa renuntam oarecum atunci si sa recunoastem ca nu ne pricepem, mai rau ne infundam in ... penibil.

                          Din punctul meu de vedere chestiunea asta romaneasca ca noi suntem buni la toate e invechita si ar trebui lasata deoparte ...

                          Nu e rusine sa nu stim ceva, cate intrebari referitoare la probleme tehnice nu am vazut pe forumul asta, insa nu am raspuns nefiind de specialitate, iar datul cu parerea ( sportul nostru national ) nu e pe placul meu. Poate ar trebui sa faca mai multi asa.

                          In acelasi sens, tot respectul pentru altii membrii ai acestui forum (vechi sau noi), care nefiind siguri pe informatia pe care o aveau au preferat sa citesca, sa nu intre in jocul penibilului.

                          Acest reply nu vrea sa starneasca flameuri, e doar o parere personala.
                          Ml 270CDI
                          BMW 535d E60

                          Prediction is very difficult, especially about the future ...

                          Comment


                          • #43
                            Nu am raspuns la intrebarea colegului pentru ca am fost destul de ocupat si nu am avut timp sa merg si sa ma ocup, dar cred ca o sa las treburile asa. Data viitoare o sa casc ochii si o sa fac teste la masina pana ii ies pe nas. Si cu siguranta nu o sa mai accept mici defectiuni, pe care le crezi mici si totusi sunt altceva.
                            Referitor la remarca de mai sus nu o iau in seama datorita faptului ca in cele mai multe cazuri colegul are dreptate. Eu am fost la specialisti sa puna masina pe tester, dar erau deja pe picior de plecare si la o verificare de rutina totul a fost in regula. Alta a fost treaba luni, cand masina a ajuns la reprezentanta. Poate colegul Danny o sa isi dea putin cu parerea despre masina mea cel putin referitor la interior, pentru ca la felul, in care masina arata nu parea desfigurata la mecanica.
                            Mercedes are prioritate din fabrica.

                            Comment


                            • #44
                              Eu ma refeream mai mult la cei care au sustinut sus si tare ca nu se poate vorbi despre vicii ascunse etc., vorbeam mai mult despre partea de legislatie din topic


                              LE: tu in povestea asta nu prea ai vina, esti in definitiv .... victima as adauga . In fine vorba ta , pe viitor sa fim cu totii atenti .

                              Numai bine.
                              Ml 270CDI
                              BMW 535d E60

                              Prediction is very difficult, especially about the future ...

                              Comment


                              • #45
                                Masina arata foarte bine, nu numai la prima vedere, ci si la o analiza un pic mai atenta.
                                Adica exterior in stare buna, interiorul curat si ingrijit. In rest, problemele pe care le avea pareau gainarii rezolvabile odata cu schimbarea consumabilelor si un pic de iubire din partea propritarului.

                                Dar cand gainaria se transforma intr-un set de injectoare, si mai gasesti si mici dovezi de meltenism din partea vanzatorului esti indreptatit sa te simti prostit si cauti sa iei masuri.

                                In orice caz, odata cu investitia (deloc neglijabila) masina s-a cam metamorfozat. in sensul pozitiv.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF