Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vulcanizari penale

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vulcanizari penale

    tocmai am cumparat si eu 4 anvelope de la crisadatyres 185/55 R15
    om de cuvant, ne-am intalnit, le-am luat si mi-a oferit si 10% discount pt. ca sunt pe acest forum.

    sa vedeti in schimb ce distractie a urmat...
    ma si duc la o vulcanizare sa pun noile roti pe masina. mi le pune tipul de acolo, un ...tanar blond cu cercel intr-o ureche.... mi le schimba el repede si intreb cat costa.... face el niste calcule doar pt. el... si ajunge la un total de cca 120 ron. nu imi venea sa cred! ma cert cu el, ma enervez, asta e, ii dau 100 ron si plec. merg 200 metri si vad ca masina tragea dreapta in ultimul hal. ma intorc sa rezolve. pare ca se gandeste si imi da jos inca o data rotile de pe dreapta si face rocada - schimba spate dreapta cu fata dreapta si imi zice sa mai fac o tura. mai fac o tura si la fel, tragea dreapta in ultimul hal. ma intorc - a 3-a oara cand ma opresc la el pe seara asta. ii zic ca la fel. iar pare sa se gandeasca.... si imi da jos iar rotile de pe dreapta sa le re-echilibreze. le pune pe aparat si erau total dezechilibrate, nu ma pricep prea bine dar in loc sa arate 00 - 00 erau acolo niste valori total diferite. asta dupa ce in calculul lui initial a zis la un moment dat 65 ron echilibrat roti... in fine, le aduce el la 00 - 00, mai si comenteaza ca nu sunt jantele bune (i-am zis ca am mers cu ele mii de km si sa ma lase cu vrajeala asta) iar eu ii propun sa le verificam si pe cele de pe stanga. raspunsul lui (dupa o logica doar de el stiuta si cu o privire pe masura): pai daca trage dreapta doar la rotile din dreapta pot fi probleme. ok... mai fac o tura, in continuare tragea dreapta dar nu la fel de rau. revin - ma intoarceam a 3-a oara + oprirea initiala = a 4-a oara.... le da jos si pe celelalte 2, la fel de dezechilibrate si ele si le duce la 0. plec, e ok acuma.
    ma bucur doar ca l-am pus sa munceasca in ciuda timpului pierdut si sper ca dupa toate operatiunile astea nota de plata bate la 100 roni...
    concluzie: sa nu mergeti niciodata la aceasta vulcanizare - este undeva pe dreapta, a doua vulcanizare cum treci de pacii spre autostrada, cam pe la mijlocul distantei, deschisa non-stop (mai este una mai spre pacii unde baietii au fost ok ultima data doar ca acum era inchis)

    ps. sorry de off topic, rog adminii sa mute comentariile intr-un loc mai potrivit, daca exista. dar chiar tin sa impartasesc aceasta experienta unica

  • #2
    Pai cum putza mea sa se priceapa,cind cine angajeaza ii ia de pe ziar,in ideea sa ii plateasca putzin,fara calificare...cind am fost acasa,mergeam la o scirba de chiosc,cica fast-food,pe Drumul SARII,unde dind spaga pushtiului ptr un kebab custom-made,ne-am imprietenit si imi zise ca inainte lucra la o vulcanizare.....tipic mioritic....

    Comment


    • #3
      Originally posted by DMIHNEA View Post
      cica fast-food,ne-am imprietenit si imi zise ca inainte lucra la o vulcanizare.....
      pai a invatat sa vulcanizeze hamburgeri,sa para mai voluminoshi shi sa vanda mai mult ) e o strategie buna,dar nu ne-am prins noi
      “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

      Comment


      • #4
        Ahahahahaha!!!
        La vulcanizarea aia am fost eu sa-mi pun cauciucurile de iarna.
        Tantalaii aia de acolo habar n-au sa foloseasca masina de echilibrat, la mine dupa ce au pus cauciucurile la echilibrat, le dadea ZERO la toate 4.
        Le-au pus pe masina, si cand le-am spus ca e imposibil si ca nu le dau nici un ban ca dpmdv nu au facut nimic, incepuse sa iasa scandal, da' a venit patronu care a ascultat intai explicatiile lor "shefuu, are jenti de aliaj si d-aia nu iese ca trebuie echilibrate", dupa aia pe mine "domnule, io n-am mai pomenit pana acum ca o roata de masina sa nu trebuiasca echilibrata", ii pune p-aia sa dea rotile jos, si trece el la aparat... Intai introduce in masinaria aia dimensiunile jentii, dupa aia dimensiunile anvelopei, et voila! da ca trebuie echilibrate.
        Toata distractia a fost fata de 120 roni cat a zis initial sclavu, pe la 80 roni plus saci (pe care scria Sama Service Roti !!! ) pentru cauciucurile murdare.

        BTW, nu recomand sa mergeti la Sama, ca-s niste hoti ordinari, acu vreo 2 ani mi-au luat 160ron pentru schimbat cauciucuri (noroc ca platea firma pe vremea aia) si au pus si prost cauciucurile, fara sa respecte sensul de rotatie (pentru care au muncit degeaba sa le schimbe cum trebuie).
        Socialistii sunt socialisti doar cand e vorba de banii mei. Cand e vorba de banii lor sunt cat se poate de capitalisti

        Comment


        • #5
          Eu stau cu ochii pe ei ca pe butelie.

          Ultima data au pus un copil de 12 ani sa stranga manual prezoanele dupa care cica-i gata?!

          La aceeasi vulcanizare am plecat o data cu prezoanele nestranse de era sa ma imprastii pe drum cu totul. Acum suflu si in iaurt si ma uit peste umarul lor de zici ca's apucat!
          Aerodynamics are for people who can't build engines.
          Enzo Ferrari

          Comment


          • #6
            Bai fratilor voi vorbiti serios cu preturile astea? O fi Bucuresti, o fi capitala europeana, da totusi nu suntem miliardari in euro. Cum plm 120 de roni ca sa schimbi 4 cauciucuri? si nici macar sa nu-ti faca treaba buna?
            Eu am schimbat 2 cauciucuri uichendul trecut si doua uichendul asta si m-a costat 500k cu tot cu echilibrat. Si pot sa zic ca iau mainile de pe volan si n-am nici cea mai mica bataie. 10 roni schimbat o roata X 4 plus 10 roni echilibrate cele de pe fata.
            Oi sta eu in Galati, o fi viata mai ieftina in provincie da totusi...
            Apropo, cauciucurile le-am luat noi si cu toate ca aveam montajul gratuit am preferat sa ma duc si sa le pun unde stiam ca fac treaba buna.Va recomand sa nu va zgarciti la cateva sute si sa faceti operatiunile la roti la vucanizari in care aveti incredere.
            Ca si vulcanizari bune in Galati, recomand vulcanizarea de vizavi de Mc Donald's. Pot sa spun ca sunt chiar meseriasi si la mine nu a existat sa ma intorc inapoi vreodata cu aceeasi problema.
            In caz de urgenta este vulcanizarea de la Berin (pe b-dul George Cosbuc). Nu am fost decat o data la ei, am vazut ca lucreaza destul de atent, dar au deschis non stop. Nu stiu daca mai e vreo alta vulcanizare non stop in Galati.
            Ca si vulcanizari de evitat, cea din intersectia de la iesirea spre Braila(iesirea spre dig). Cu toate ca au scule bune lucreaza ff prost, tre sa strigi la ei de vreo 3 ori ca sa te bage in seama, iar daca vrei sa-ti faci doar presiunea chiar ca nici nu se uita la tine. Iar ca si calitate a lucrarilor...mai bine sa nu mai spun.
            Stop accidentelor!
            Viata are prioritate!

            Comment


            • #7
              autosoft pe fundeni sunt buni...si rezonabili la $
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

              Comment


              • #8
                in Buzau echilibrat 4 roti 20 ron
                DIESEL FAN

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF