Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum se află codul de la casetofon?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • va salut
  ma poate ajuta cineva cu un cod pentr WDB 168109 1J 819264

  Comment


  • salutare!
   Ma poate ajuta cineva cu un cod pentru un becker be6052 ??
   Fac cinste!

   Comment


   • Pune seria VIN.

    Comment


    • Bună ziua. Am o cobră 230E cu un Radio casetofon Becker Europa BE 1100. Nu cred că este original...posibil să fie de pe un 124 sau 201...Nu mai reușesc să găsesc codul...lam căutat peste tot...Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc Seria este P 4600360.

     Comment


     • Aici doar după VIN.

      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment


      • Buna ziua!
       Am scchimbat navigatia la Vito-ul meu w447 din 2016 cea de pe masina fiind defecta si nu porneste ,imi cere cod de securitate.Navigatia am cumparato SH din Lituania originala de pe un vito avariat WDF44760323111203
       Va rog ma poate ajuta cineva cu codulde securitate pentru aceasta navigatie
       Va multumesc !

       Comment


       • Salutari!

        Dupa ce le-am scos de la iernat, cele doua A-uri plang dupa cod audio...

        Va rog, respectuos, suport pentru:

        WDB1681311J842310
        si
        WDB1681091J873966

        Multumesc frumos!

        Comment


        • WDB1681311J842310......cod 79087 sau 9087 dacă e din 4 cifre WDB1681091J873966..........cod 60625 sau 0625

         Comment


         • Salutare, am citit regula acestui topic despre obligativitatea postării seriei VIN pentru a obține codul la radio, însă cred că pentru mine e prea târziu. Am obiceiul să mai trec din când în când pe la dezmembrări, iar când văd ceva bun și rar, chiar dacă nu îmi trebuie, adun in garaj. Astfel am dat peste un A-classe care avea un radio Audio 10 CD in stare foarte bună. Cum acum câteva luni mi-am luat un W202, m-am gândit că ar sta bine pus acolo. L-am luat și când am ajuns acasă mi-am dat seama că am uitat să fac poză la seria de sașiu.
          Acum, mai pot face ceva cu el, sau e bun de mobilă? M-am întors la dezmembrări după vreo 4-5 zile însă cred că A-ul fusese condus pe ultimul drum, pentru că nu mai era acolo. Mulțumesc.
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 2 photos.
          Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

          Comment


          • Lucian-kel..pune o poza cu fata radioului ca sa văd ce model de A10 este.

           Comment


           • Originally posted by Lucian_kel View Post
            Salutare, am citit regula acestui topic despre obligativitatea postării seriei VIN pentru a obține codul la radio, însă cred că pentru mine e prea târziu. Am obiceiul să mai trec din când în când pe la dezmembrări, iar când văd ceva bun și rar, chiar dacă nu îmi trebuie, adun in garaj. Astfel am dat peste un A-classe care avea un radio Audio 10 CD in stare foarte bună. Cum acum câteva luni mi-am luat un W202, m-am gândit că ar sta bine pus acolo. L-am luat și când am ajuns acasă mi-am dat seama că am uitat să fac poză la seria de sașiu.
            Acum, mai pot face ceva cu el, sau e bun de mobilă? M-am întors la dezmembrări după vreo 4-5 zile însă cred că A-ul fusese condus pe ultimul drum, pentru că nu mai era acolo. Mulțumesc.
            Probeaza 22243

            Comment


            • Mie dupa seria aparatului imi da 85903 care provine de pe WDB1681091J725069 adica A170CDI din 2001 Argintiu (ala din spatele AUDI-ului)

             Comment


             • Am făcut poze în după amiaza asta, însă abia acum am intrat pe forum. O să încerc mâine ambele coduri. Vă mulțumesc.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 2 photos.
              Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

              Comment


              • Salutare.
               Trebuie sa schimb cd playerul masinii, un a class w169. Nu mai vrea sa citeasca cdurile si nici cateodata nici nu le “inghite” in unitate. As vrea sa pun modelul 2din, eu il am pe cel clasic 1din, l am gasit la dezmembrari in Bucuresti insa nu are cod si nici serie caroserie. Poate cineva sa ma ajute cu decodarea, doar dupa seria lui?
               A 169 820 47 89
               Model Nb MF2550

               serie AL255050249906

               Multumesc

               Comment


               • Salutare. Am încercat astăzi cu primul cod, cel primit de la gmihai24 și nu a mers, după care am băgat codul de la Radu G, și a mers. Vă mulțumesc amândurora pentru ajutorul oferit.
                Am trecut din nou pe la dezmembrări (e la cinci minute de unde locuiesc eu) și apăruse un 190D de pe care nu se putea recupera absolut nimic, și un alt A cu radiocasetofon Mercedes Audio 5 de la Panasonic. Cineva încercase să îl scoată fără acele "cârlige" și îl stricase și de aia am renunțat la el. Cel de la dezmembrări mi le dă la 10€ bucata, și parcă nu le pot lăsa acolo, însă le iau doar pe cele în stare foarte bună.
                O seară plăcută.
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 4 photos.
                Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF