Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oldtimer

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mie masinile astea vechi imi inspira adventure&andrenaline.Probabil filmele americane in care cobrane,126-uri,forduri vechi si alte cadillac-uri vechi mari si patratoase sunt mereu in mijocul unor actiuni agresive m-au influentat,ce sa fac si eu,sunt tanar.Urmariri,buseli,rasturnari,masini care urla si alearga pe terenuri denivelate cu jumatate de bara din fata atarnand pe jos din cauza buselilor tocmai incasate,cam asta e imaginea pe care eu si multi altii o vedem in aceste oldtimere.V-ati intrebat vreodata de ce nu vedeti niciodata vreo kia ceed sau opel corsa in astfel de filme?Pt ca nu inspira duritatea pe care o inspira aceste tancuri.
    Chiar si acum este o reclama la tv in care un cascador apare in cateva secvente si la un moment dat cade pe o cobra....de ce o fi ales cobra?!Eu unul clar ca nu vad mercedesurile vechi ca pe niste bibelouri.Daca eu sunt infantil inseamna ca si regizorii si toti cei ce se uita la genul ala de filme sunt la fel,cui nu-i place sa stea deoparte si sa se abtina de la jigniri.Poate mai bine infantil decat incuiat.
    Cat despre eleroane si leduletze pe oltimerul asta bineinteles ca a fost caterinca.
    MÃREAȚA COBRA

Comment

Realitatea bate filmul!!!Una este in filme,noi nu traim in filme...fiecare are gusturile sale dar iti spun ca "o batranica" ca asta este de admirat la viteza de croaziera pe bulevarde in perfecta stare cat despre forjat...sunt sigur ca nu este pentru liniute dar la drum lung cred ca nu dezamageste si poate atinge viteze respectabile fara greutate,de asemenea aceste masini nu sunt pentru tunning...ci de colectionat si de folosit ca atare.Cu respect Alex.
      p.s.:daca vrei performante pe batranele & te tine portofelul da o fuga pana la AMG si cere un SL Gullwing cu tehnologie AMG de azi,ti-l vor da cam pentru vreo 280000iepuroi.

Comment

Originally posted by alex_zuz View Post
        ... SL Gullwing cu tehnologie AMG de azi,ti-l vor da cam pentru vreo 280000iepuroi.
        Nu-mi plac masinile sport.Mie imi plac ladoaiele patratoase si tancuri.Si nu neaparat sa fac liniutze ci pt asta:

Mercedesurile nu sunt bibelouri de portelan!!!!
        MÃREAȚA COBRA

Comment

Eu unu ma bucur din suflet ca nu ai asa ceva si sper sa nu ajunga vreodata pe mana ta un astfel de exemplar...fara suparare
          C 200 CDI
          ML 63 AMG
          S 55 AMG Long
          SL 55 AMG
          Yamaha R1
          Yamaha R6

Comment

Originally posted by Baracuda View Post
            Eu unu ma bucur din suflet ca nu ai asa ceva si sper sa nu ajunga vreodata pe mana ta un astfel de exemplar...fara suparare
            Bah frate da multi ati mai fost banati in ultimele zile..a avut loc pe aici vreun razboi si nu stiu eu?
            MÃREAȚA COBRA

Comment

Extraordinara! Un design atat de elaborat si complex incat a servit drept inspiratie pentru toate generatiile ce au urmat

Comment

Intradevar,o bijuterie cu care sa mergi usurel cu 60 la ora pe prima banda si sa asculti muzica hippy in timp ce te duci la tara cu ea...
                Dragi colegi,ca un simpatizant al masinilor vechi cu care trebuie sa te porti mai ceva decat cu o fata pe care nu trebuie sa o atingi nici cu o floare,va recomand un filmuletz despre 2 iubitori de astfel de bijuterii,fff bine intretinute si atent bibilite,de asemenea frecate cu carpulita in fiecare Duminica sa luceasca frumos:
                This six minute car chase from The Master Touch (1972) is one of my favorites with Giuliano Gemma getting chased all over town, including through a cardboard...
                MÃREAȚA COBRA

Comment

Super filmuletzu....
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF