Mie masinile astea vechi imi inspira adventure&andrenaline.Probabil filmele americane in care cobrane,126-uri,forduri vechi si alte cadillac-uri vechi mari si patratoase sunt mereu in mijocul unor actiuni agresive m-au influentat,ce sa fac si eu,sunt tanar.Urmariri,buseli,rasturnari,masini care urla si alearga pe terenuri denivelate cu jumatate de bara din fata atarnand pe jos din cauza buselilor tocmai incasate,cam asta e imaginea pe care eu si multi altii o vedem in aceste oldtimere.V-ati intrebat vreodata de ce nu vedeti niciodata vreo kia ceed sau opel corsa in astfel de filme?Pt ca nu inspira duritatea pe care o inspira aceste tancuri.
Chiar si acum este o reclama la tv in care un cascador apare in cateva secvente si la un moment dat cade pe o cobra....de ce o fi ales cobra?!Eu unul clar ca nu vad mercedesurile vechi ca pe niste bibelouri.Daca eu sunt infantil inseamna ca si regizorii si toti cei ce se uita la genul ala de filme sunt la fel,cui nu-i place sa stea deoparte si sa se abtina de la jigniri.Poate mai bine infantil decat incuiat.
Cat despre eleroane si leduletze pe oltimerul asta bineinteles ca a fost caterinca.
Chiar si acum este o reclama la tv in care un cascador apare in cateva secvente si la un moment dat cade pe o cobra....de ce o fi ales cobra?!Eu unul clar ca nu vad mercedesurile vechi ca pe niste bibelouri.Daca eu sunt infantil inseamna ca si regizorii si toti cei ce se uita la genul ala de filme sunt la fel,cui nu-i place sa stea deoparte si sa se abtina de la jigniri.Poate mai bine infantil decat incuiat.
Cat despre eleroane si leduletze pe oltimerul asta bineinteles ca a fost caterinca.
Comment