Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce viteze au atins colegii mei cu MB-urile lor?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by adidc View Post
    Interesant...a mea putin sub 5500 era la 195 (unde se pare ca e limitata electronic). Motorul e doar 1800 si 122 de cai.
    Am uitat sa prercizez ca eram 5 in masina, bagaje full, butelia de gaz aproape plina (60 l),rezervor la jumate, masina nu mai avea 1365kg cat scrie,ci avea aprox. 1900 kg,
    -nu stiu daca asta ar trebui sa o limiteze...

Toate cele bune,
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

• Cu siguranta e mare diferenta. Una e sa fi singur in masina si alta asa cum spui tu.
      Oricum parca trebuia sa mai urce putin. Ma gandesc ca tu "zburai" cu aprox 200 tone iar eu cu aprox 1.5 (masina+benzina+eu) cand am facut testul.
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Originally posted by marele_alb View Post
        Odata cu mersul la mare am zis sa incerc si eu fierul

- "Bolid" W202,C200,1995,100KW, benzina
        - "Pista" Autostrada A2
        Viteze:
        Benzina - 190 km/h 5000 rot/min
        GPL - 180 km/h 5000rot/min

Mai mult de 190km/h si 5000 rot/min nu merge,am mers constant cu 190 cam 15 minute,
        Cateva poze,

Toate cele bune

Salut - tu mergi cu 190 si faci si poze in timpul acesta? Sau aveai fotograf in masina?
        Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Originally posted by arhitect View Post
          Salut - tu mergi cu 190 si faci si poze in timpul acesta? Sau aveai fotograf in masina?
          A facut alcineva pozele, cele cu telefonul,prietena din dreapta iar cele mai calitative cineva din spate, cu aparatul
          Eu tzineam ambele maine pe volan, strans, iar ochii in fatza peste stelutza

Tare senzatia la 190 km/h, la peste 250 nici nu ma gandesc,

Toata cele bune,
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

• Originally posted by cristian_sladariu View Post
            w202 1.8L 160 la vreo 4000rpm cu gume noi de iarna Masina SIGUR mai putea(abia auzeam motoru-pluteam), In rest adrenalina am avut din plin pe cand urcam cu a 2-a la 65km pe traseu Cheia. Prefer experientele astea in locul vitezei excesive in linie dreapta.
            185km - eram necajit tare, pe un drum de lat de 5m intre 2 sate . Drumu nu avea gropi dar avea ceva valuri. Se pare ca m-a iubit Dzeu si am scapat cu fata curata....cu toate ca m-am speriat cand am intrat cu 140 in sat ...
            Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

• E 270 cdi-2002-205km/h...mergea mai mult dar cauciucurilor li se vedea sarma{revin cu top speed-ul atins de mine}
              TOP SPEED atins vreodata 276km/h Yamaha R1{mergea 299 dar au aparut ''iepurashii''} si de mai multe ori peste 200km/h cu Honda 600RR si Honda F2!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Eu am atins 260km/h cu cl600 w140, pe jos la vale 12,3 km/h cand eram necajit, si cand eram mic cu o trotineta 22,8 km/h fericit rau, si pentru mine toate sunt Mercedesuri ca asa le consider eu. V-a saluta MACHO !

La inceput era interesant topicul pt ca puteai vedea si sa iti faci o idee despre puterea unui motor de mercedes dar a devenit in cat de curajos sunt si cam cat pot sa mint la limita credibilului. Chiar acum 2-3 sptamani am vazut un cojones care scria pe aici ceva de 230-240km/h si el nu era in stare sa tina banda lui de mers si la plecarea de la semafor i se oprea motorul.
                Puneti si poze si sa fie la bordul unui MERCEDS.
                Attached Files
                Last edited by rommy20005; 08-30-2009, 10:00 AM.

Comment

• 240km/h pe A2 astazi cu W211 E 270 cdi automatic,225km/h tot pe A2 in urma cu sase luni cu W203 C 200 kompressor sport coupe automatic.Ambele ar mai fi mers putin dar tras de par.
                  CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

• W202 1.8 benzina din 94 122 de cai, pe A2 a luat 200 km/h la vale
                    Pana sa vina panta n-a urcat dincolo de 190 nici batuta

Comment

• In drum spre mare de cateva ori 240 km/h , cu masina actuala W210 2.0k-16v 280 nm si 193 cai .
                      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

• Eu nu ma pot lauda..

Am carnet de un an si un pic, cel mai mult iam dat eu cu 120 km/h nu ma tinut mai mult nu am avut unde si plus sunt multi cretini pe sosea prefer sa merg mai sigur, fratimiu stiu ca ia dat cu 150-160 km/h cand o aducea din germania mai mult nu sa riscat si bine nici eu nu ma risc in general peste suta ca prefer sa raman la consumul relativ ok. De obicei mai merg sportiv prin oras, am facut odata galatiul dintr-un capat in celalt cam in 10 minute bine ca nu era politia ca faceam puscarie sigur si consumul meu sa dus pe la 15% lejer.
                        Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
                        si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
                        si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

Comment

• Originally posted by shakale View Post
                          Am carnet de un an si un pic, cel mai mult iam dat eu cu 120 km/h nu ma tinut mai mult nu am avut unde si plus sunt multi cretini pe sosea prefer sa merg mai sigur
                          Esti de laudat , spre deosebire de altii care se cred " raceri " ...
                          Last edited by w124researcher; 11-19-2009, 12:45 PM.
                          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

• Originally posted by w124researcher View Post
                            Esti de laudat , spre deosebire de altii ca se cred " raceri " ...
                            Ms ms, pai sincer decat sa dau coltu mai bine asa, ca de aia sunt atatea pe sosea, 2 doua ori erau sa se urce peste mine eu aveam 80, boul din fatza iese in depasire fara sa se asigure cred, sau kamicaze, ma vede ca il iau flash-uri claxon, nimic el depaseste in continuare nu se retrage inapoi, odata am iesit in decor si odata franat brusc.... am zis la urmatorul ori il casapesc bine, ori chit ca raman fara aripa ma duc dupa el si il intorc de cur... stii tu manevra cred, aia folosita de politie...
                            Last edited by shakale; 11-19-2009, 12:50 PM.
                            Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
                            si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
                            si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

Comment

• 225 pe A2 cu W204...

Comment

• 230 cu W210

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF