Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Plec in Australia dar vreau sa iau si Cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce na-si da sa fiu acum la volanul unui Mercedes de 40 T, plin cu marfa, aer conditionat si muzica "cantri", si sa am in fata mii de km de autostrada .

Comment

Asta cat timp colegu? Crede-ma ca dupa cateva luni maxim vei ajunge sa iti doresti sa revii acasa cu toate lucrurile ce in aparenta sunt foarte atractive si aici incluzand si remuneratia. Traiesc in familie unde sunt foarte multi tiristi si toti sunt in aceiasi situatie, chiar daca lucreaza la ei, chiar daca lucreaza in SUA sau daca lucreaza pe un rahat de Raba.

Comment

Ca experienta de 1-2 curse ( sa vezi cum e ) merge dar sa te ,,muti in camion " si sa fi musafir acasa niciodata Eu nu am rabdare sa merg de la Bucuresti la Cernavoda pe autostrada cu pasageri in masina ( mi se pare monoton ),daramite sa stau in cabina singur sute sau mii de km pe drumuri de genul celor din Australia unde la un moment dat mai traversezi si desertul ...

Comment

Fiecare cu pasiunea si pasarica lui.Diferenta e ca unii au o pasarica dar altii au un stol intreg.
          Hai sa trecem si la treburi mai serioase.Nu am zis ca acolo ma voi urca pe vreun monstru din ala si voi iesi la pensie de pe el.Poate pentru o anumita perioada pana gasesc ceva mai bun.Dar sa ma plafonez in ''minunata noastra tara'' chiar ,sincer va spun, nu pot.Sunt satul ca alte cateva milioane de romani de asa-zisa clasa politica,TVA 24% ,etc.Daca pot face ceva mai bun pentru mine si familia mea nu pot exprima aici ce fac cu patriotismul meu.Chiar nu mai pot fi influentat de nimeni si nimic.Am luat o decizie si o voi duce pana la capat indiferent de riscuri.

Comment

NU cred ca incearca cineva sa te convinga sa renunti ,sau aia care o fac ,,este" niste invidiosi NU are cum sa fie mai rau decat in Romania ,mai bine cu siguranta .Nu cunosc alt statut subt statutul de sclav si din pacate asta se doreste sa devenim aici in tara ...

Comment

Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
              NU cred ca incearca cineva sa te convinga sa renunti ,sau aia care o fac ,,este" niste invidiosi NU are cum sa fie mai rau decat in Romania ,mai bine cu siguranta .Nu cunosc alt statut subt statutul de sclav si din pacate asta se doreste sa devenim aici in tara ...
              Chiar daca ar incerca cineva sa ma convinga sa renunt e cooperativa munca in zadar.Caracteristica de fapt in Romanica.

Comment

Hai, măi fraţilor, lăsaţi omu'-n pace. Am mai spus undeva pe forum, eu nu mai pot pleca, mă leagă prea multe aici, dar eu te admir, Mihuţ, nu mai eşti nici tu la vârsta aia când (încă) nu contează nimic (mă refer la 20-25 de ani), şi totuşi îţi iei inima-n dinţi să te duci în "colţul" celălalt al globului (Terra asta, pe care cu necontenită sârguinţă o distrugem zi de zi). Dacă ai pe cineva care să-ţi fie alături la bine şi la rău, în adevăratul sens, ai să reuşeşti. Eu îţi doresc să-ţi împlineşti visul de a fi un om realizat. Din toate punctele de vedere.
                Sunt curios, când se mută ultimele topice în altă parte, că prea am deviat cu toţii de la containerul Merţanului care lua drumul cangurilor.
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by Levi View Post
                  Hai, măi fraţilor, lăsaţi omu'-n pace. Am mai spus undeva pe forum, eu nu mai pot pleca, mă leagă prea multe aici, dar eu te admir, Mihuţ, nu mai eşti nici tu la vârsta aia când (încă) nu contează nimic (mă refer la 20-25 de ani), şi totuşi îţi iei inima-n dinţi să te duci în "colţul" celălalt al globului (Terra asta, pe care cu necontenită sârguinţă o distrugem zi de zi). Dacă ai pe cineva care să-ţi fie alături la bine şi la rău, în adevăratul sens, ai să reuşeşti. Eu îţi doresc să-ţi împlineşti visul de a fi un om realizat. Din toate punctele de vedere.
                  Sunt curios, când se mută ultimele topice în altă parte, că prea am deviat cu toţii de la containerul Merţanului care lua drumul cangurilor.
                  Multumesc mult pentru intelegere si va astept pe toti acolo sa infiintam un adevarat Club MB al romanilor(apropo Australia are 21 milioane de locuitori din care 850 000 de romani)

Si ca sa muriti de ciuda il iau si pe Sovieticool cu mine(sic sic sic)
                  Last edited by mircea600sel; 06-30-2010, 20:32 PM.

Comment

Noroc ca au aia reguli stricte la emigrare ca ajungeau la 30 milioane de locuitori in urmatorii 2-3 ani

Comment

Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
                      Noroc ca au aia reguli stricte la emigrare ca ajungeau la 30 milioane de locuitori in urmatorii 2-3 ani
                      Da da da.
                      Dar sa vedem cati vor veni dupa 1 iulie(TVA 24%,Reduceri salariale de 25%,colaps economic ,dar hai ca vorbesc off-topic
                      ,las ca astea o sa le simtiti pe propria piele) sa se scarpine pe spate cu dragutii canguri.Eu prevad un adevarat exod din tara asta.

Comment

Sa revenim on topic :

Mihutz problema e in felul urmator ,nu stiu daca la ei nu ai probleme cu masina cu volan pe stanga ( adica sa nu te ciufuleasca fiecare politist cand te vede ca de ce nu e masina conform standardelor lor ) .Daca ai posibilitatea si spatiu lasa masina in ,,vaselina " in tara .Ajungi acolo ,iei alta o hingheresti o perioada si cand faci banii o iei si pe cea de aici .Asta numai daca i-ti permite legislatia lor sa o inscrii si sa o folosesti

Comment

Originally posted by Mihutz View Post
                          Australia are 21 milioane de locuitori din care 850 000 de romani

Si ca sa muriti de ciuda il iau si pe Sovieticool cu mine(sic sic sic)
                          Au voie şi ruşii (sovietic) ? Vezi, eu de aia nu mă duc, că-s ungur Mai şi glumim ... Haz de necaz ...

Întrebare : dacă continuăm cu d-astea aici, nu vom fi amendaţi ? Nu de CNA ...

Scuze, Eugen, în timp ce scriam, a apărut postul tău prin care ai/am revenit la subiect. Nu pot însă să mă abţin să-mi manifest bucuria care mă încearcă cu cazia unor astfel de discuţii. GENTLEMEN, it was an honour to me !!!
                          Last edited by Luxian; 06-30-2010, 21:06 PM.
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Mult succes pe meleagurile străine! Eu unul nu aş avea curajul să plec atât de departe. Aş pleca în schimb, chiar şi mâine, în Olanda sau (din auzite) Spania.

Ar fi foarte frumos, şi mi-aş dori, să reveniţi cu veşti după ce ajungeţi pe acolo. Cred că suntem mai mulţi interesaţi de subiectul ăsta.
                            ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                              Mult succes pe meleagurile străine! Eu unul nu aş avea curajul să plec atât de departe. Aş pleca în schimb, chiar şi mâine, în Olanda sau (din auzite) Spania.

Ar fi foarte frumos, şi mi-aş dori, să reveniţi cu veşti după ce ajungeţi pe acolo. Cred că suntem mai mulţi interesaţi de subiectul ăsta.
                              Multumesc mult.Interesati vor fi sigur avand in vedere ce se intampla in tara asta.Aici nu e vorba de curaj ci de un dram de nebunie.

Comment

Mai trebuia sa fie o surpriza...na ca acu ai dat-o pe fata.

Ma uitam un pic cu google maps si uite peste ce am dat pe strazile din Adelaide ..deci se poate
                                `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                                http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF