Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Testul de siguranta,doar 2 stelute??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Probabil voi ati uitat de anul in care au fost fabricate masinile astea.

Bagati un ochi si la BMW e36 seria 3 .
    Adica asta : http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx

Merc w202 are 2 stele
    BMW e36 are 1 stea jumatate.

Si pentru cine nu stie - pana in 2001 la EuroNCAP nu existau decat 4 * (stele).
    Iar masinile testate nu aveau decat 2 airbag-uri , de aici si punctajul mai scazut.
    Cele cu 4 sau 6 airbag-uri ar fi scos un punctaj mult mai bun .

Renault Laguna 2 a dus la introducerea celor 5 * (stele) de acum.

Si se zvoneste introducerea celei de a 6-a stea la EuroNCAP.
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
      Probabil voi ati uitat de anul in care au fost fabricate masinile astea.

Bagati un ochi si la BMW e36 seria 3 .
      Adica asta : http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx

Merc w202 are 2 stele
      BMW e36 are 1 stea jumatate.

Si pentru cine nu stie - pana in 2001 la EuroNCAP nu existau decat 4 * (stele).
      Iar masinile testate nu aveau decat 2 airbag-uri , de aici si punctajul mai scazut.
      Cele cu 4 sau 6 airbag-uri ar fi scos un punctaj mult mai bun .

Renault Laguna 2 a dus la introducerea celor 5 * (stele) de acum.

Si se zvoneste introducerea celei de a 6-a stea la EuroNCAP.
      Oare nu o fi si Euroncap-ul asta tot un fel de marketing?

Comment

Originally posted by andubeje View Post
        Ce sanse sunt sa fac accident? Sa imi cumpar un Renault cu gandul ca poate intr-o zi o sa am accident si sa ma dau cu capul de pereti in fiecare zi? NU! Prefer un Mercedes vechi cu o stelutza decat un plastic de Renault!
        Chiar sunt mari sanse sa faci un accident, pt ca nu poti anticipa niciodata imprevizibilul, la ce infrastructura avem in Romania. Sa spui ca preferi o vechitura cu o stea in locul unui vehicul modern cu cinci stele, spune multe despre cultura ta auto.

Comment

Eu am lovit acum cateva luni cu w202 meu un Logan, am intrat cu partea frontala stanga in partea frontala dreapta a Loganului , aveam 20-30 km/h, ieseam de pe o strada.
          Pagubele mele au fost : julitura in coltul barii, si o mica julitura la grila.
          Pagube Logan: bara sparta ( pur si simplu ia cazut bara jos), far+semnal sparte, aripa usor indoita.
          Trage-ti voi concluziile. Eu nu as renunta la Mercedes pt nici o alta masina.

Comment

Originally posted by Yayo View Post
            Eu am lovit acum cateva luni cu w202 meu un Logan, am intrat cu partea frontala stanga in partea frontala dreapta a Loganului , aveam 20-30 km/h, ieseam de pe o strada.
            Pagubele mele au fost : julitura in coltul barii, si o mica julitura la grila.
            Pagube Logan: bara sparta ( pur si simplu ia cazut bara jos), far+semnal sparte, aripa usor indoita.
            Trage-ti voi concluziile. Eu nu as renunta la Mercedes pt nici o alta masina.
            S-au mai purtat discutiile astea pe mai multe topicuri mia vechi.

Masinile moderne sunt proiectate sa absoarba energia impactului si sa se deformeze, fara ca habitaclul se se deformeze.
            Apoi, mai e o problema, securitatea pietonilor. Aspect ce a fost neglijat in trecut. Nimeni nu cred ca vrea ca o persoana draga lui sa fie acrosata de o masina, iar daca nenorocirea se intampla.....conteaza si ce fel de masina o loveste. Si cred ca nimeni nu vrea ca masina respectiva sa fie o cobra sau alta vechitura cu aspect de tanc. Pt ca atunci ar fi vai si amar de acel pieton, pt ca masinile moderne sunt testate sa fie ""prietenoase"" in caz de coliziune cu un pieton.

Iar daca e sa comparam un C-classe w202 cu loganul, din punctul meu de vedere, mai sigur pare loganul la un impact frontal decat w202, care se deformeaza foarte mult in comparatie cu loganul. Loganul are zone deformabile controlat, pe cand la w202 nu se gaseste acest lucru.

Iar daca e sa aleg intre un w202 si un Renault, merg pe mana plasticelor. Sunt mult mai sigure decat w202.

Comment

Si eu zic ca sansele sa te duci la dracu cu un Renault sunt mult mai mari decat cu W202.
              Pana la impact, mai sunt de luat in calcul si altele...cred ca un Benz sta mult mai bine pe drum decat un Renault aka Logan...asa ca sansele sa te duci in pom sunt mult mai mici cu batrana noastra.
              1994...Mercedes Benz...w202, c180
              Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Asa o fii Sauron, dar......nu vreau acum sa fiu Gigi contra.

Am condus si stiu si structura de rezistenta a w202. Masina e de conceptie mai veche si pot spune ca nu e asa de reusita precum pare. W124 sau w201 e mult mai solid .

Iar sansele sa te duci in pom sau la dracu sunt mult mai mari cu un w202. Comceptia mai veche, lipsa unor sisteme electronice ce sunt de mare ajutor, eventual si uzura fizica fac diferenta intre o vechitura si o masina de generatie mai noua si implicit diferenta intre o moarte sigura si eventual mici zgarieturi.

Si pot spune ca o masina de clasa mai mica, dar de generatie noua e mult mai sigura decat w202. Chiar daca multi le numesc plasticarii.....

Comment

Fiecare acum cu parerea lui, insa eu nu prea am avazut accidente cu Mercedes w202...foarte putine in comparatie cu alte marci.
                  Eu sunt multumit de masina si asta e tot ce conteaza pana la urma. Am condus zilele trecute un Logan de 2 ani si sincer parca eram pe tractor.
                  Asta e, drumuri bune sa aveti...
                  1994...Mercedes Benz...w202, c180
                  Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Originally posted by dary2007 View Post
                    Look:
                    Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

Pana mai ieri eram super incantat de masina asta si vroiam sa o achizitionez.
                    Acum nu prea mai sunt.
                    A..uitam,Matizul are 3 stelute...

Voi ce credeti!?
                    Mai in siguranta ai fi de exemplu intr-un w210 e200 care nu e foarte departe la pret de w202 si e mai reusit (parerea mea).Sa nu mai spun ca are 4 stele Euro Ncap: http://www.euroncap.com/tests/merced...s_1998/50.aspx (fata de 3 ale loganului sau de 2 ale w202).

PS: FCUK Logan! (French Connection United Kingdom )
                    Last edited by dog; 03-06-2010, 22:28 PM.
                    Stefan

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF