Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Campionatul Regional de Rally-Sprint 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Campionatul Regional de Rally-Sprint 2011

  Clubul sportiv VSS Racing Club in colaborare cu Federatia Româna de Automobilism Sportiv da startul in luna Martie 2011 la Campionatul Regional de Rally Sprint.
  Structurat pe mai multe etape, dar si judete, competitia se desfasoara dupa urmatorul program:

  1. 26-27 Martie 2011, pe circuitul VIK Power Arad, jud. Arad - 17Km;
  2. 30 Aprilie 2011, loc. Tomesti, jud. Timis - 29Km;
  3. 21 Mai 2011, Paulis-Valea Cladovei, jud. Arad - 19Km;
  4. 25 iunie 2011, com. Brazii, jud. Arad - 26Km;
  5. 16 Iulie 2011, Oravita, jud. Caras-Severin - 16Km;
  6. 27 august 2011, loc. Barna, jud. Timis - 30Km.

  Desfasurata sub patronajul Federatiei Române de Automobilism Sportiv, competitia aduna la start sportivi ce au masini echipate cu sisteme de siguranta: rollbar, scaune, centuri, casca si omologari conforme cu regulamentul Federatiei Internationale a Automobilului, regulamentul Federatiei Române de Automobilism Sportiv si Regulamentul Particular al competitiei elaborat in cadrul comisiei de specialitate a F.R.A.S.
  - taxa de licenta este de 20EUR pentru pilot si tot atat pentru copilot(F.R.A.S.);
  - taxa de participare (sau inscriere) este de 150Lei/etapa.

  Si pentru ca ne-am gandit si la amatori cat si nelicentiati, sub patronajul Federatiei Române de Automobilism Sportiv, clubul VSS Racing Club organizeaza si Campionatul Regional de Amatori si Nelicentiati care va fi compus din minim 5 etape si se adreseaza tuturor acelora care vor sa vada cum este sa concurezi intr-un asemenea concurs, conditiile impuse fiind casca de protectie si vechimea carnetului de sofer mai mare de 1 an. De asemenea in acest campionat vor putea participa si posesorii de karturi, avand trasee de dificultate mai redusa.
  Momentan pentru Campionatul Regional de Amatori si Nelicentiati, s-au fixat urmatoarele date:

  1. 26-27 Martie 2011 - Circuitul VIK Power Arad;
  2. 5 Iunie 2011 - TransportAR-Expo Arad International.

  Departajarea se va face prin stabilirea claselor de participare, dupa numarul de cai putere trecuti in talon, astfel:
  1. <110Cp;
  2. 110Cp<180Cp;
  3. 180Cp<;
  4. Feminin.

  Taxa de participare in cadrul campionatului destinat amatorilor, este de 70Lei/etapa.

  Si pentru ca ne-am gandit si la publicul spectator, in cadrul locatiilor de desfasurare a campionatului destinat amatorilor, am pregatit diverse concursuri cu premii variate, pornind de la posibilitatea de a lua locul copilotului intr-o masina de concurs, pana la reduceri la sonorizari in cadrul anumitor evenimente(Nunti, botezuri, petreceri, majorate).

  In cadrul acestor doua campionate, arbitrajul, cronometrarea, secretariatul si securitatea vor fi asigurate de catre Federatia Româna de Automobilism Sportiv, prin oficiali si arbitrii delegati.
  Totodata, aceste doua campionate sunt organizate cu sprijinul Primariei Arad si a Consiliului Judetean Arad, precum si cu partenerii: Szakal Metal, A-Car, Sonorizari-Arad, Policlinica Dr. Turcin; parteneri media: aradon.ro, tion.ro, sport365.ro, West TV Regional, Kiss FM, evenimenteauto.ro.

  Pentru Etapa 1 - 26 Martie 2011 - desfasurata pe circuitul VIK Power, situat in orasul Arad, fata de anul trecut, anul acesta se vor parcurge 5 ture de circuit pentru fiecare mansa, avand un total de 3 manse. De asemnea, ordinea de start va fii afisata sambata dimineata, timp in care le va fii comunicat pilotilor si timpul previzionat de start.
  In cadrul primei etapte configuratia circuitului este schitata in poza de mai jos, si este aceasi ca si cea folosita in cadrul Campionatului National de Raliuri, proba SS.

  Pentru alte intrebari, detalii si inscriei, puteti apela la:
  - 0724.316.943 - Balan Sorin;
  - 0741.020.406 - Balogh Arthur.
  VSS Racing Club

 • #2
  RALIUL TOMEŞTIULUI
  Etapa a II-a a Campionatului Regional de Rally Sprint 2011 se va desfasura in 30 Aprilie, in localitatea Tomesti, jud. Timis, mai precis pe drumul de legatura intre Tomesti si Luncani.
  Se vor efectua 4 treceri, 2 intr-un sens, doua in sens invers, totalizand un numar de 29Km de proba speciala. Detaliile le puteti vedea in filmarile de mai jos:

  prezentare PS1(PS3) Tomesti -

  prezentare PS2(PS4) Tomesti -

  O prezentare a evenimentului o aveti la adresa:&feature=player_embedded

  Multumim Primariei Tomesti pentru sprijinul acordat si vicecampionului national Vali Porcisteanu pentru implicarea in acest proiect.
  Avand in vedere ca etapa este premergatoare zilei de 1 Mai iar zona Tomesti are un farmec aparte, invitam spectatorii la un weekend de relaxare, amintindu-le ca duminica 1 Mai la Tomesti are loc deja celebra cursa pe doua roti Liman Bike Race, aflata deja la a VI-a editie.
  Competitia se va desfasura conform descrierii de la inceputul topicului(taxe, reguli si regulamente ale FIA si FRAS, arbitraj si cronometrare prin arbitri si delegati ai Federatiei Romane de Automobilism Sportiv)
  Pentru alte intrebari, detalii si inscriei, puteti apela la:
  - 0724.316.943 - Balan Sorin;
  - 0741.020.406 - Balogh Arthur.
  VSS Racing Club
  Federatia Romana de Automobilism Sportiv

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF