Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aparate radar de ultima generatie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oricum ar fi e aiurea. Un detector bun aveti ca recomandare? De firma de nefirma?
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Eu il am pe asta si de 2 ani ma tot scapa.

Este posibil ca acest domeniu să fie de vânzare!

Nu am mai dat nici o amenda de viteza desi fac Craiova Pitesti aproape saptamanal.

Imi spune si cand trec pe langa salvari sau pompieri (daca sunt masini noi echipate cu emitor) si chiar cand se apropie trenul (doar sageata albastra emite unda)
      Ce sa mai ii fac eu reclama, sunt multumit, decizia iti apartine.
      Last edited by nickbal; 02-10-2010, 19:18 PM.
      W203 - 2001

Comment

Fain. Multumesc. Am primit private-uri de la anumite firme

Comment

Cel mai bun detector e semalizarea cu farurile. Pacat ca flashurile sunt din ce in ce mai rare si se pierde obiceiul!

Comment

Bliţurile au scăpat pe mulţi de necaz, însă nu te pot feri de radar pe drumurile necirculate. Mai ales dacă îţi alegi să pleci de acasă astfel încât să nu prinzi aglomeraţie.

Cel mai bun detector, este mersul preventiv. Chiar dacă ai detector, nu trebuie sa te crezi "invincibil", mergi peste limită, dar nu cu mult. Şi până la urmă nu trebuie să uităm că în Romania e periculos şi să mergi cu 60km/h uneori.

Eu unul am cel mai ieftin detector de la Cobra, ESD 7000 sau 7100 cred. L-am luat la ofertă cu 160 lei. Şi-a făcut treaba până acum, cel putin la stilul meu de condus (70 prin localităţi, 110-120 în afară, iar în cazuri excepţionale cu drum liber şi vizibilitate, ajung şi la 110 prin localitaţi şi când e foarte aglomerat la 70 în afară).

Viteza strică freza!
            (cum zicea cineva în semnătură pe aici)
            ...

Comment

Acuma au aratat pe Antena1 noile detectoare radar, deja au intrat in functiune cateva masini echipate cu astfel de aparate in constanta.
              Cica pe poza facuta apare pozitia data de GPS, pentru eventualele contestatii.
              In orice caz deja exista aceste aparate si deja sunt puse in functiune.
              Nu ramane dacat sa se extinda in toata tara.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Asa ca, statia de emisie receptie e sfanta!

Comment

E o absoluta normalitate. Nu pot sa inteleg de unde vine atata dispret fata de regula vitezei limitate. Cine se grabeste sau nu se simte bine in randul lumii sa isi asume raspunderea si in caz de e depistat, sa plateasca - bani si penalizari. Ca in economia de piata.
                  Unless I'm very much mistaken...

Comment

Dispret fata de regula vitezei. Suna corect dar nu e mi se pare normal. Daca ai merge suta la suta corect cred ca doar s-ar "melcui' toata lumea. NU e vorba nici de diferente enorme. Dara parca un 70 in loc de 50 prin localitatile patriei noastre dragi ar fi binevenit.

Si be nu ma irita limitele de viteza care sunt normale cat modul de panda al politistilor nostri dragi. Ma rog fiecare cu viteza lui.

Toate bune,

Comment

Unii ar vrea sa mearga 100% corect dar e imposibil iar pe restul ii doare in pix de corectitudine. Ghici care dintre cele 2 categorii are dispret fata de reguli... la ei ma refer cand spun ca in cazul isi doresc sa fie "mai egali" in fata legii, sa plateasca contravaloarea serviciului ce li se presteaza si daca isi permit, sa o tina tot asa.

Zi-mi mie cum ar trebui pozitionat un radar mobil astfel incat sa nu fie injurat organul ca sta la panda.

In fine, dupa ce ca nu avem drumuri si mor atatia nenorociti pe langa trecerile de pietoni, tot tindem sa ne grabim sa castigam cat? 10, 20, 60, 1 miliard de minute? De la un timp cred ca si politia mai intelege un sofer (daca nu e idiot sa se ia in gura cu ei) care trece prin localitate cu +20 fata de limita. In rest, radare mai putine deci un 160 max. cred ca e rezonabil, nu?
                      Unless I'm very much mistaken...

Comment

Ei nu e chiar asa....pe drept cuvant drumurile sunt cum sunt...treceri de pietoni nu exista..trotuare nu exista si tot asa. Pe de alta parte insa platesc taxa de combustibil, taxa de drum, ipmozit local pe auto si ma gandesc ca ar fi drept sa faca si autoritatile cate ceva pentru drumuri. Ii doare drept in cur.

Doi sta in puterea organului sa se ascunda si sa te trateze ca un infractor de drept comun. Si soferii vorbesc prost dar nici de organ nu ma plang. Iar de inteles nu cred ca am vazut asa ceva. Amenzile luate de mine sunt tocmai la limita: 62, 84 si tot asa. Chiar si pentur numere murdare unde nu ar fi existat posibilitate decat sa am stergator pe numar. Nu mai zic de numer e de bucuresti cand esti prins pe la cluj/sibiu/timisoara si altele. deh, mitici.

Toate bune

Comment

Radarele cele noi au intrat deja in dotarea politistilor, si se pare ca sunt detectabile.
                          ...

Comment

Nu sunt deloc detectabile. Am mers cu cobra pitesti-craiova. Trei logane din astea noi si nimic. Nici urma de detectie. Asa ca s-a imputit treaba rau de tot. Pun deoparte 10% din salar pentru amenzi

Comment

Nu este vorba de dispret fata de regulile de circulatie ci este vorba de niste reguli tampite pe care nu ai cum sa le respecti. Uitati ce-am patit. Merg cu cobrita mea spre Unguri, am dat jos cablul de la kilometraj chiar in dimineata aceea ca uruia in draci. In Bors, cei care stiu zona stiu ca este un drum de vreo 5-6 km drept, fara cea mai mica curba unde la un moment dat este limitat la 100km/h prin indicator... am 63 km/h in localitatea Bors desi pe acel tronson se circula cu viteze ce depasesc mult suta. Cap de creta m-a prins cu radaru si mi-a trantit 6 bete si 2 puncte penalizare. Ei bine este vorba de dispret sau de bataie de joc din partea gunoaielor astea de politisti care nu au vrut sa inteleaga situatia?

Nu va trece mult si va aparea pe piata detector si pentru acest aparat radar.

Comment

Ce poti face? Daca organul are ordin de serviciu si trebuie sa faca bani la buget nu ai cum sa il convingi. Imagineaza-ti ce s-ar fi intamplat sa prinda pe cineva din buc.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF