Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dauna totala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dauna totala

  Salutare colegi,
  In urma cu ceva timp,sotia mea ,conducand masina ei,un Mercedes B class din 2012,W246,a avut parte de un accident,care se pare ca e dauna totala.Dupa multe tergiversari,a venit evaluatorul acasa ,masina nefiind transportabila.Dupa toate calculele facute de acel evaluator,despagubirea e in jur de 9 500 euro,si ei vor lua epava.
  Masina are doar 110 000 km,a fos intretinuta foarte bine si ma simt frustrat deoarece cred ca pretul despagubirii e mic.
  Daca este cineva pe forum,care poate face un calcul pertinent,care are acces la valoarea de vanzare a masinii ,care poate stabili exact valoarea de dauna,i-l rog sa ma lumineze.Sincer nu cred o iota din calculele facute de evaluator.Atasez o fila cu decodrea vin-ului
  Multumesc
  b 180 cdi dotari.pdf

 • #2
  Cred ca ultimul lucru care ti-l doresti e sa te judeci cu firmele de asigurare. Personal as accepta situatia asa cum e. Daca e sa incepi cu avocat, umblat, cheltuieli, iti vei manca zilele si vei mai da si o groaza de bani. Am trecut printr-un proces de inmatriculare fara plata taxei, care trebuia sa fie usor, dar a durat mai bine de 1 an si m-a costat mai mult decat plata taxei aleia afurisite.

  Asta e doar parerea mea, poate e cineva mai avizat sa te sfatuiasca.

  Comment


  • #3
   Intre timp au apărut avocați tineri și dibaci, care te rezolva rapid. Cheltuiala avocatului o suporta cel care pierde, așa că nu ai de ce sa dai înapoi.

   Asigurarea ți'a propus, nu te poate obliga sa să accepți suma respectiva.

   Daca te'ai uitat pe mobile sau Autovit, ai filtrat toate opțiunile lipsa, km reali, bla, bla și ți+a dat clar o valoare mai mare, atunci da'i bătaie.

   Poți încerca să negociezi păstrarea epavei, o vinzi mult mai bine decât o socoteste asigurarea.
   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF