Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vinovatie anulata in instanta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dovezi nustiu cat de clare,nu am asupra martorului mincinos,
    -spun ca este mincinos pentru ca nu a fost la locul accidentului,eu nu l-am vazut acolo pe parcursul tipului care l-am petrecut acolo
    -este prieten sau asa cred si apare cu soferul vinovat,
    -imediat dupa accident prin zona a trecut un echipaj de politie, 2 organe, care au filmat imprejurimile,masinile, si presupun si oameni adunati

Cu juristul politiei am vorbit, nu ma mai poate ajuta cu nimic, dupa cum spune el,recursul era utima arma de atac

Daca ati citit primul post din acest thread,acolo am explicat cu lux de amanunte cum s-au petrecut toate in tipul accidentului,
    -daca aveti ceva imaginatie si va pricepeti cat de cat ,poate va dati si voi seama cine a fost de vina

Politaiul asa a stabilit vinovatul,
    -dupa declaratiile noastre si dupa loviturile masinilor,

Eu ma consider nevinovat, pentru ca acel sofer de dacie, a incetinit aproape sa opreasca, in fata mea, fara nici un semnal, luminos, sonor, nimic
    -ce alceva era de facut decat sa ma asigur, sa imi semnalizez manevra si sa intru in depasire,
    -iar la jumatea depasirii sa ma trezesc cu el in fata mea, fara sa mai pot face nimic
    Deci el a vrut sa intre in stanga fara sa se asigure, fara semnal luminos, fara nimic,

Sa merg sa depun plagere,sa intentez procese, chiar daca nu costa mult,tot costa , ori eu nu am bani deloc,
    Fie vorba intre noi iau 1100lei pe luna din care 880lei trebuie sa ii dau pe rata,chirie,cheltuieli, etc.
    Deci nu raman cu nimic,
    De imprumutat sau de luat de la banca nu pot pentru ca am imprumut deja 24.000 lei, deci...

Nu ramane decat sa ma las pagubas, si sa sper ca acei bani or veni de altundeva

Multumesc ca incercati sa ma ajutati cu sfaturi si ideii, dar care din pacate nu pot fi aplicate asa simplu,

Astept sa se redacteze acea hotarare de judecata sa vad ce scrie in ea,

Toate cele bune,
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Intreb si eu? Martorul, care apare in procesul intentat pentru anularea procesului verbal dat de Politie apare ca semantar al procesului verbal ca si martor? Ceva e putred aici.
      Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Nu e nimic putred.
        Marele Alb
        Sa ai in vedere ca nu iti vor comunica decizia asa cum au comunicat-o prima oara. Daca vrei sa vezi ce scrie in dispozitivul deciziei trebuie sa depui o cerere la registratura timbrata cu 2 lei taxa judiciara de timbru si 0.3 lei taxa de timbru judiciar.
        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

S-a incheiat situatia,
          Procesul si recursul s-a incheiat, cu anularea procesului verbal facut de politie, dupa accident, deci implicit cu anularea vinovatiei celui cu Dacia
          In acest context asigurarea mea face cele 2 masini, iar eu raman de paguba... cu 2500 lei, cat ma costat repararea masinii
          Asta este justitia romana,
          Va doresc sa nu aveti de-a face cu asa ceva,

Din partea mea se poate inchide,

Toate cele bune,

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
            Asta este justitia romana,
            Va doresc sa nu aveti de-a face cu asa ceva,
            Inteleg ca ai citit decizia?
            Nu are nimic justitia. Eesortisantii sunt culpabili de regula... Insa principalul factor este lipsa de informare a cetateanului de rand. Gandeste-te ca in scoala se preda religie din clasa 1 si nici o ora de drept!!! Nu e normal sa trebuiasca sa termin un an de drept ca sa invat lucruri banale si elementare in materie.

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
              Inteleg ca ai citit decizia?
              Nu are nimic justitia. Eesortisantii sunt culpabili de regula... Insa principalul factor este lipsa de informare a cetateanului de rand. Gandeste-te ca in scoala se preda religie din clasa 1 si nici o ora de drept!!! Nu e normal sa trebuiasca sa termin un an de drept ca sa invat lucruri banale si elementare in materie.
              Nu cred ca inteleg ce vrei sa spui...
              Cu ce sunt eu vinovat ca justitia a anulat procesul verbal facut de politie si s-a "futut" in ea deciie care a luat-o politaiul, dupa analizarea masinilor si citirea declaratiilor facute de cei 2 soferi (inclusiv eu) si cea a proprietaruilu masinii parcate.

Da am o vina,ca nu am deschis un proces civil in care sa cer despagubiri celui cu dacia,
              -care bineinteles implicau o gramada de costuri,care eu nu pot sa le suport,
              Multumesc frumos,
              Toate cele bune

Comment

Nu trebuia sa actionezi pe cale civila ci trebuia sa intervii in acel proces.
                Eu te intrebam daca ai vazut decizia instantei de recurs, adica a Tribunalului?

Comment

Nu am vazut acea decizie,
                  - mi-a fost comunicata doar verbal de catre functionara de la arhiva
                  Recursul respins ca fiind nefondat
                  Cam asa suna decizia finala,

Comment

Interesanta situatie. Pacat ca am gasit-o prea tarziu. Lucrez ca inspector de daune la ABC Asigurari asta inseamna ca va ajunge si in mainile mele dosarul.
                    Sunt profund uimit de decizia acestei "instante" . justitie de doi bani. Am avut un caz similar in Calarasi unde Politia il scosese vinovat pe cel care era in ipostaza ta. Masinile "pagubite" erau ambele ale aceleiasi societati comerciale conduse de un mahar local. Initial instanta nu i-a dat castig de cauza "vinovatului" dar a reusit sa mute procesul verbal la Bucuresti unde instanta l-a scos nevinovat. Deci iata cazuri similare cu hotarari diferite. Ce sa mai intelegem??? Ca trebuie sa emigram???
                    PS: Poti face plangere penala impotriva martorului.

Comment

Buna seara!
                      Cu toate ca e tardiv,am sa incerc si eu sa dau un sfat,poate va prinde bine altora...
                      Daca esti sigur ca poti dovedi faptul ca martorul este mincinos,faci o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria din orasul tau.Precizezi in respectiva plangege faptul ca,datorita marturiei mincinoase a acestui martor,Instanta de judecata a fost indusa in eroare asupra aspectelor reale constatate de catre politisti imediat dupa accident,fapt care a dus la luarea unei decizii gresite ,avand ca urmare obligarea ta la plata cheltuielilor cu reparatia celor 2 masini si alte cheltuieli aferente.
                      Dupa ce depui plangerea,sa ceri eliberarea unei adeverinte din care sa rezulte faptul ca ai depus plangere penala impotriva martorului mincinos,iar plangerea ta are legatura cu dosarul in care a fost respins recursul Politiei ,iar tu ai devenit vinovat de producerea accidentului.Aceasta adeverinta te va ajuta,eventual,daca cei doi vor deschide proces impotriva ta, si ar trebui sa amane judecarea pana la solutionarea plangerii tale.
                      Daca ai norocul si plangereata se va finaliza cu dovedirea ca martor mincinos a respectivului,poti solicita redeschiderea dosarului sau il actionezi in judecata pe proprietarul Daciei,si cred ca vei avea mari sanse sa castigi.
                      Mai este un aspect,daca asigurarea ta(despre care ai spus ca a fost incheiata cu doar 4 ore inainte de accident) era intrata in vigoare,astfel incat sa-ti acopere daunele provocate de tine altei masini. Daca nu era activa,esti un om terminat,pentru ca va trebui sa platesti reparatia celor doua masini plus alte cheltuieli facute de cei doi proprietari pentru a recupera banii de la tine.

Cu scuzele de rigoare pentru lipsa termenilor juridici exacti din postarea mea,dar nu am studii in domeniu.
                      Am vazut mai sus ca sunt colegi care sunt in tema cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi si le poti cere ajutorul,sau pot sa spuna daca ideea mea este aplicabila si are sanse de castig.
                      Succes si o seara buna!
                      Momentan.....gandesc pentru altii !!!

Comment

Originally posted by Tiberiu View Post
                        Buna seara!
                        Cu toate ca e tardiv,am sa incerc si eu sa dau un sfat,poate va prinde bine altora...
                        Daca esti sigur ca poti dovedi faptul ca martorul este mincinos,faci o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria din orasul tau.Precizezi in respectiva plangege faptul ca,datorita marturiei mincinoase a acestui martor,Instanta de judecata a fost indusa in eroare asupra aspectelor reale constatate de catre politisti imediat dupa accident,fapt care a dus la luarea unei decizii gresite ,avand ca urmare obligarea ta la plata cheltuielilor cu reparatia celor 2 masini si alte cheltuieli aferente.
                        Dupa ce depui plangerea,sa ceri eliberarea unei adeverinte din care sa rezulte faptul ca ai depus plangere penala impotriva martorului mincinos,iar plangerea ta are legatura cu dosarul in care a fost respins recursul Politiei ,iar tu ai devenit vinovat de producerea accidentului.Aceasta adeverinta te va ajuta,eventual,daca cei doi vor deschide proces impotriva ta, si ar trebui sa amane judecarea pana la solutionarea plangerii tale.
                        Daca ai norocul si plangereata se va finaliza cu dovedirea ca martor mincinos a respectivului,poti solicita redeschiderea dosarului sau il actionezi in judecata pe proprietarul Daciei,si cred ca vei avea mari sanse sa castigi.
                        Mai este un aspect,daca asigurarea ta(despre care ai spus ca a fost incheiata cu doar 4 ore inainte de accident) era intrata in vigoare,astfel incat sa-ti acopere daunele provocate de tine altei masini. Daca nu era activa,esti un om terminat,pentru ca va trebui sa platesti reparatia celor doua masini plus alte cheltuieli facute de cei doi proprietari pentru a recupera banii de la tine.

Cu scuzele de rigoare pentru lipsa termenilor juridici exacti din postarea mea,dar nu am studii in domeniu.
                        Am vazut mai sus ca sunt colegi care sunt in tema cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi si le poti cere ajutorul,sau pot sa spuna daca ideea mea este aplicabila si are sanse de castig.
                        Succes si o seara buna!
                        Multumesc pentru interes,
                        Treaba este terminata de mult, cele 2 masini sunt facute demult, pe asigurarea mea, care era valabila din momentul in care am ridicat-o de la ghiseu, deoarece era facuta pentru 30 de zile si era prima asigurare in tara pentru masina mea, cu numere provizorii,
                        Nu mai depun nici o plangere, nu mai deschid nici un proces, am pierdut cei 2500 lei investiti in masina mea pentru reparatie, dar poate i-am castigat in alta parte,
                        Toate raman asa cum sunt, eventual daca altii au ceva de invatat din acest topic, sa le fie de bine,

Am un sigur sfat, feriti-va de "magarus" in persoana soferilor mai putini buni si atenti in trafic

Toate cele bune,

Comment

Tertii retin:
                          Originally posted by Tiberiu View Post
                          Buna seara!

Poti face o astfel de plangere. Este aproape inposibil sa demonstrezi in speta ca X a mintit. Poate ne pui la indemana si mijloacele de proba...
                          Solutionare ei in sens negativ te poate pune in postura de a fi cercetat pentru denunt calomnios. Frectia se intinde. Nu poti miza pe noroc.
                          Pe viitor toti ar trebui sa fie mai vigilenti! Daca astepti sa fie ingropat mortul si dupa te intrebi oare ce tratament trebuie administrat atunci patesti asa... Succes!

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF