Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vinovatie anulata in instanta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Va rog sa va dati cu parerea despre acest raspuns,
    Multumesc

Catre Cacovean Adriana

Subsemnatul Bologean Claudiu, domiciliat in Zalau, Str. Gelu Voievod, nr.7, Bloc E22, Ap 17, am luat la cunostinta instiintarea trimisa de Cacovean Adriana
    Conform legii si procesului verbal seria CC nr 1534251 din data de 16.12.2008 am fost declarat nevinovat de producerea accidentului in care a fost implicat auto Fiat, deci nu sunt in masura sa platesc pagubele facute autoturismului, al carui proprietar este Cacovean Adriana
    Impreuna cu acesta scrisoare trimit si o copie xerox dupa polita de asigurare RCA seria RO/21/Y21/SR nr 000016598 din 16.12.2008, incheiata pe numele Bologean Claudiu.

Data Semnatura
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Dai drumul dar cu confirmare de primire !

Comment

Marti va fi o noua infatzisare a cazului, sper ca de data asta se va judeca si se va ajunge naibii la o sentintza, ca se implineste anul imediat.

Doamne ajuta,

Comment

Raspunsul judecatorilor,
          Asta inseamna ca Politia a pierdut recursul?
          Implicit am ramas eu vinovat?
          Sau cum s-ar interpreta aceasta rezolvare

Multumesc.

Comment

Nu are nimeni vreo idee,merg maine pana in Zalau,sa stiu cam ce trebuie sa fac,

Multumesc

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
              Nu are nimeni vreo idee,merg maine pana in Zalau,sa stiu cam ce trebuie sa fac,

Multumesc
              Nu stim pentru ce a declarat Politia recurs. S-a respins si gata. Era ultima cale de atac ordinara...
              http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
                Nu stim pentru ce a declarat Politia recurs. S-a respins si gata. Era ultima cale de atac ordinara...
                Ar mai fi si altele "neordinare" pe care le poate face politia?
                Ca eu nu am nici un drept in acest proces.

Comment

Ar mai fi si altele "neordinare" pe care le poate face politia?
                  Ca eu nu am nici un drept in acest proces.
                  Exista si cai extraordinare de atac, dar asa cum le spune si numele sunt o exceptie. oricum s-au prescris.
                  Nu cunosc speta, deci nu stiu daca puteai interveni cu ceva in proces, mai exact daca puteai dobandi calitate procesuala.

Comment

Oricum, s-au dus toate dracului,
                    Tribunalul a respins recursul politiei ca fiind nefondat,
                    Am pierdut toti banii,care erau aprox. 8000 lei,
                    Nu mai este nici o cale de a ataca justitia, decat cea civila,in care il dau eu in judecata pe asa zisul vinovat, dar care cade din motive financiare,
                    Asadar traim intr-o Romanie unde totul este nedrept,

Daca acel sofer de Dacia a fost asigurat la Aliantz Tiriac, si a depus contestatie contra plititiei, la indemnarea juristei firmei de asigurari mai sus amintite, a castigat, chiar daca era clar vinovat
                    Cu un martor fals, cu jurista de partea lui cu pe mama naibii sa il ia,
                    Desi am intervenit si eu la juristul politiei prin intermediul unui alt organ, si am adus si dovezi ca martorule ste mincinos,tot nu s-a rezolvat nimic,

Nu mai comentez nimic, astept sa se dea decizia finala de catre tribunal si gata,defapt sa se scrie ca este data deja ,asta este, inca un motiv ca tara merge in jos,

Va tin la curent cu decizia finala,

Toate cele bune,

Comment

Oricum, s-au dus toate dracului,
                      Tribunalul a respins recursul politiei ca fiind nefondat,
                      Am pierdut toti banii,care erau aprox. 8000 lei,
                      Nu mai este nici o cale de a ataca justitia, decat cea civila,in care il dau eu in judecata pe asa zisul vinovat, dar care cade din motive financiare,
                      Asadar traim intr-o Romanie unde totul este nedrept,

Daca acel sofer de Dacia a fost asigurat la Aliantz Tiriac, si a depus contestatie contra plititiei, la indemnarea juristei firmei de asigurari mai sus amintite, a castigat, chiar daca era clar vinovat
                      Cu un martor fals, cu jurista de partea lui cu pe mama naibii sa il ia,
                      Desi am intervenit si eu la juristul politiei prin intermediul unui alt organ, si am adus si dovezi ca martorule ste mincinos,tot nu s-a rezolvat nimic,

Nu mai comentez nimic, astept sa se dea decizia finala de catre tribunal si gata,defapt sa se scrie ca este data deja ,asta este, inca un motiv ca tara merge in jos,

Va tin la curent cu decizia finala,

Toate cele bune,
                      Nu inteleg... Ce astepti tu? La tribunal s-a respins recursul. Ce mai astepti? Motivarea? Nu se face aduce la cunostinta partilor ci trebuie sa depui o cerere la registratura pentru asta. Mai ai alt proces pe rol cu privire la aceasi cauza? Povesteste detaliat ce s-a intamplat si trimite un pm, desi este tardiv dar poate iti prinde bine pe viitor.
                      Daca martorul este mincinos fa dovada. Dupa ce se va pronunta o decizie definitiva si irevocabila din care sa reiasa ca acesta a depus marturie mincinoasa in speta vei putea printr-o cale extraordinara sa ataci decizia.

Comment

Nu mai am nici un proces pe rol , in legatura cu nici o cauza
                        Dovada martorului mincinos nu o pot face pentru ca nu sunt parte in proces si nu am nici un drept in respectivul proces.
                        S-a respins recursul politiei,la prima hotarare a judecatorului, care anula procesul verbal facut de politai la data accidentului si il scotea pe cel cu dacia,care era vinovat, l-a scos nevinovat,
                        Am vorbit cu juristul politiei Salaj, si a spus ca recursul facut de ei a fost ultima cale de atac, si ei nu mai pot face nimic
                        Alta varianta de a imi recupera pagubele este intentarea unui proces civil fata de soferul vinovat de drept, dar care implica taxa de timbru in valoare de 2000 lei, 20% din suma pretinsa, care se stie ca nu o mai recupar,
                        -plata unui avocat,
                        -etc,

Nu am ce sa mai fac,

Comment

Nu mai am nici un proces pe rol , in legatura cu nici o cauza
                          Dovada martorului mincinos nu o pot face pentru ca nu sunt parte in proces si nu am nici un drept in respectivul proces.
                          S-a respins recursul politiei,la prima hotarare a judecatorului, care anula procesul verbal facut de politai la data accidentului si il scotea pe cel cu dacia,care era vinovat, l-a scos nevinovat,
                          Am vorbit cu juristul politiei Salaj, si a spus ca recursul facut de ei a fost ultima cale de atac, si ei nu mai pot face nimic
                          Alta varianta de a imi recupera pagubele este intentarea unui proces civil fata de soferul vinovat de drept, dar care implica taxa de timbru in valoare de 2000 lei, 20% din suma pretinsa, care se stie ca nu o mai recupar,
                          -plata unui avocat,
                          -etc,

Nu am ce sa mai fac,
                          Eu am incercat sa te ajut cu un sfat, dar vad ca tu deja le stii pe toate... Succes!

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
                            Eu am incercat sa te ajut cu un sfat, dar vad ca tu deja le stii pe toate... Succes!
                            Accept orice sfat,iti dai seama ca mi-ar prinde bine niste cunostinte ..
                            -dar in situatia de fata nu stiu ce s-ar mai putea face,
                            Imi cer scuze daca am dat un raspuns "ne la locul lui",

Toate cele bune

Comment

Acest proces este pierdut! Doar pe civil mai poti merge, iar suma pe care o depui garantie o vei recupera si daca pierzi procesul. Dute cu toate detaliile la un avocat si incearca un proces pe civil caci merita incercat! In caz ca pierzi, avocatul nu te va costa mai mult de 100 euro pentru aproximativ 3 infatisari. Iar daca pierzi, muta la alt tribunal si nu te lasa. Toate astea daca crezi ca ai fost nevinovat!Daca te-ai impacat cu ideea ca ai gresit, lasa asa...

Comment

Exista infractiunea de marturie mincinoasa care consta exact in ceea ce a facut martorul minune. Daca tu ai indicii solide ca acel om a mintit sau omis sa spuna adevarul despre care a fost intrebat in asa masura incat a influentat sentinta atunci du-te la politie si depune o plangere. Daca nu ai indicii temeinice si depui plangere impotriva omului fara a se adeveri cele spuse de tine te poti afla sub incidenta infractiunii de marturie mincinoasa...
                                Daca vrei sa intentezi o actiune civila impotriva aluia o poti face linistit. Toti banii pe care ii cheltui, inclusiv curentul consumat pentru a urmarii pe net soarta procesului ii vei recupera de la parat in caz de reusita. Onorariul avocatial pleaca de la 500 de lei, insa tu stii ce inseamna servicii ieftine. Acum nu inteleg ce doresti pe cale civila? Pentru a intenta o actiune pentru raspundere delictuala bazata pe 999 C. Civ. este necesara culpa paratului. Fondul problemei anterioare nu va dezbatut, fiindca s-a dezbatut anterior si s-a constat ca omul este nevinovat. Aici opereaza autoritatea de lucru judecat (notiune straina pentru moderatorii acestui forum). Nici o instanta nu se va mai pronunta asupra vinovatiei soferului, iar in atare situatie nu poti pretinde repararea prejudiciului pe cale civila.
                                Acum mortul e deja ingropat... dar eu as merge totusi pe varianta penala (marturie mincinoasa) fiindca o vad ca fiind singura solutie riguroasa. Acolo s-a pierdut procesul!!! Faci o plangere si statul ca purtator al valorilor sociale ce trebuiesc ocrotite face treaba. Te costa si mai putin. Acum te intreb: Ce dovezi ai ca acel om a mintit in fata instantei?

Off topic: de ce ai stat cu mainile in san cat minunatii juristi ai militiei au pierdut procesul in care tu erai implicat? Puteai sa dobandesti calitate procesuala.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF