Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Taxarea din toamna 2009

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Taxarea din toamna 2009

Asta este ceea ce ne aşteaptă: impozit ANUAL în funcţie de cilindreea maşinii şi de emisiile de CO2. Nu ştiu ce vor face cei ce au motoare mari non-euro, sau chiar proprietarii de Dacii vechi.
    Vezi detalii aici: http://www.autobizz.ro/stiri-auto.php
    Sunt curios dacă vor returna banii celor care (ca şi mine) au plătit taxe de primă înmatriculare la maşini aduse de afară; nu mi se pare corect ca, odată ce am plătit pentru poluare, să mă mai taxeze anual şi după legea schimbată. Dar ... suntem în România, ţara în care totul este posibil!
    The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Se pare că s-au răzgândit: anul ăsta taxa pentru înmatriculare rămâne neschimbată!
    http://www.mediafax.ro/economic/taxa...l?1686;4042714
    The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

Sunt sigur ca cine stie ce le mai trece prin minte si se razgandesc iar si iar si iar...

Comment

Cam aşa e: dacă într-o săptămână au ieşit cu 2 răspunsuri... Cu siguranţă ştim numai ce este astăzi; pentru mâine vedem mâine!

Comment

Tot prostimea sa plateasca fel de fel de taxe shi parataxe;bineinteles ca pigmeu de boc-poloboc cu basexu shi alte institutii ale statului sunt scutite de la impozitarea balenelor de 4-5000cc;capu jos curu sus,asta ne asteapta

Comment

Originally posted by adresavlad View Post
            Asta este ceea ce ne aşteaptă: impozit ANUAL în funcţie de cilindreea maşinii şi de emisiile de CO2. Nu ştiu ce vor face cei ce au motoare mari non-euro, sau chiar proprietarii de Dacii vechi.
            Vezi detalii aici: http://www.autobizz.ro/stiri-auto.php
            Sunt curios dacă vor returna banii celor care (ca şi mine) au plătit taxe de primă înmatriculare la maşini aduse de afară; nu mi se pare corect ca, odată ce am plătit pentru poluare, să mă mai taxeze anual şi după legea schimbată. Dar ... suntem în România, ţara în care totul este posibil!
            Stai linistit frate si plateste. Traiesti in Romania, deci nu existi. Esti doar platitor de taxe. Atat si nu mai mult.
            Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

E normal ca taxa de poluare sa fie bagata in impozit.Ca peste tot in vest .De ce nu umbla italienii si spaniolii de rand care castiga 2000de euro pe luna in masini mari oare?De ce atarnatorii din Romania circula in masini cu cilindree mare?Cine nu vrea taxe sa mearga in Moldova si Ukraina .

Comment

Originally posted by maurice View Post
                De ce atarnatorii din Romania circula in masini cu cilindree mare?
                Din afirmatia aceasta am inteles de ce ai primit BAN!

Adica...toti cei care avem masini cu cilindree mare suntem "ATARNATORI" ?
                W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                W126 280SE Black Blue Metallic
                W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                W126 500SE Nautical Blue Metallic
                W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Alternativa la aceasta taxare este inmatricularea autoturismelor in alte state ,ptr ca in Romania alegem pe cine sa ne jecmaneasca si nu pe cine sa ne faca viata mai usoara !
                  Dupa ce ca e criza economia ne mai jecmanesc si astia cu tot felul de taxe pe care nici nu sunt in stare sa le formuleze pana la urma ,bineinteles ca noua taxare va fi mai mare decat actuala ,asta e sigur ptr ca este o problema de cash si nu de poluare !
                  Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
                  Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
                  ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Mercedes-Benz e si asta o treaba cu inmatriculatul in alte tari,dar priveste de exemplu cu masinile inscrise in Bulgaria ce doreste sa fac dom' ministru:
                    Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

"Am spus ca as vrea sa aplic o taxa si pentru aceste masini ale romanilor inscrise in Bulgaria. Nu stiu insa cum trebuie procedat. La mijloc sunt niste chestiuni sensibile precum discriminarea, suntem in Uniunea Europeana acum si nu putem sa punem taxe pe o placuta de inmatriculare", a spus Nemirschi.

Daca din toamna imi pune un impozit mai mare la masina mea ,arunc numarul de Romania si o inmatriculez in Bulgaria ca sa-l oftic pe d-nul Nemirschi asta !
                      Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
                      Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
                      ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Va salut,
                        Din plictiseala am facut calculul taxei de inmatriculare la un Doge Viper de prin 1999, cu euro 2.
                        Sa vedeti ce a iesit...poate trebuia pusa la topicul Fun..sau poate nu
                        Cateodata imi pare rau ca traiesc in Romania.

Sa vedem ce parere aveti si voi,
                        Attached Files
                        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cateodata imi pare rau ca traiesc in Romania.

Mie chiar incepe sa-mi para rau ca m-am intors in romanica

Comment

...si toate chestiile astea se intampla pentru ca noi le permitem.

Sau poate Romanica n'a fost si n'o sa fie niciodata democratie.

Eu zic ca taxa o sa creasca atat timp cat oaia de roman o sa se lasa incalecata. Pana la urma care ar fi motivul pentru care guvernantii n'ar creste si mai mult taxa daca se poate. Bunul simt? Constiinta? Dragostea de... popo(r)?

In concluzie fiti buni si asumati pozitia sau faceti ceva in legatura cu asta (am propus pe un topic sa ne asociem intr-un proces impotriva taxei, cu parere de rau vad ca nimeni n'a fost interesat desi costurile ar fi fost mai putin decat neglijabile).

Se pare ca singura varianta sa conduci o masina adevarata fara sa dai statului de 4 ori valoarea ei este sa emigrezi. In cazul asta drumurile pe masura vin bonus...
                            Last edited by MIR; 05-11-2009, 16:50 PM.
                            Aerodynamics are for people who can't build engines.
                            Enzo Ferrari

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF