Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Valabilitate pasaport

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valabilitate pasaport

Stie cineva daca pentru a intra pe teritoriul unei tari europene care nu este membra a U.E. mai este valabila regula ca pasaportul trebuie sa fie valabil inca 6 luni de zile ?
    Ma intereseaza pentru tarile fostei Iugoslavii (Croatia, Serbia) si Elvetia.

Multumesc anticipat!
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Originally posted by dan500se View Post
    Stie cineva daca pentru a intra pe teritoriul unei tari europene care nu este membra a U.E. mai este valabila regula ca pasaportul trebuie sa fie valabil inca 6 luni de zile ?
    Ma intereseaza pentru tarile fostei Iugoslavii (Croatia, Serbia) si Elvetia.

Multumesc anticipat!
    Nu. Am fost si in Croatia si in Elvetia. In Croatia e un control formal. In Elvetia esti inregistrat in calculator si esti intrebat scopul si durata vizitei. Problemele apar cand durata vizitei depaseste valabilitatea actului.

Asta e experienta si parerea mea.

Pt o informatie certa, e suficient sa scrii un email sau sa dai un telefon ambasadelor tarilor respective. Totusi acea informatie desi oficiala s-ar putea sa nu fie valabila 100% din punct de vedere a rigurozitatii aplicarii la granite.
    Last edited by Diesel; 01-27-2009, 13:47 PM.

Comment

Originally posted by Diesel View Post
      Nu. Am fost si in Croatia si in Elvetia. In Croatia e un control formal. In Elvetia esti inregistrat in calculator si esti intrebat scopul si durata vizitei. Problemele apar cand durata vizitei depaseste valabilitatea actului.

Asta e experienta si parerea mea.

Pt o informatie certa, e suficient sa scrii un email sau sa dai un telefon ambasadelor tarilor respective. Totusi acea informatie desi oficiala s-ar putea sa nu fie valabila 100% din punct de vedere a rigurozitatii aplicarii la granite.
      Si eu am fost in Croatia vara trecuta si chiar nu am intampinat nicio greutate. A fost exact cum ai spus tu-foarte lejer.
      Dra imi este teama ca atunci cand esti "cu musca pe caciula" sa intrebe aia de sanatate!

Oricum, imi pare aiurea chestia cu valabilitatea minim sase luni!
      Atunci ce sens mai are ca pasaportul e valabil 5 ani?

Tocmai de aceea am intrebat aici despre asta ca sa primesc informatii de la cei care au fost pe acolo.Degeaba imi trimit raspuns aia de la ambasada ca e OK daca dupa cateva sute de kilometrii facute degeaba ma intorc aia de la frontiera!
      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
      W126 280SE Black Blue Metallic
      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
      W126 500SE Nautical Blue Metallic
      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF