Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

RCA se tine dupa taxa auto...in crestere

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RCA se tine dupa taxa auto...in crestere

Tocmai am vazut ca urmeaza sa se majoreze si asigurarile.Se pare ca vor exista si judete care nu vor fii afectate.In schimb in judetele cu cele mai multe accidente rutiere,asigurarile se vor cam scumpiii...25%parca.
    Nici o problema ca noi ne-am invatat.
    Sursa....PRO-TV
    Last edited by adibotormedias; 12-10-2008, 00:12 AM. Reason: probleme cu calcu'

Chestia asta cu judetele mi se pare o prostie extraordinar de mare.Eu am masina pe IL...dar de cativa ani stau in Bucuresti...Teoretic eu sunt mai "smecher" ca astia din Bucuresti ca o sa platesc mai putin.Dar tot pe strazile acelea mai periculoase(d.p.d.v al accidentelor) umblu...
    Faza aia cu anii parca o mai inghit.Intr-adevar tinerii sunt mai predispusi la pocaneli decat astia mai batrani.Dar sa nu uitam ca sunt multe cazuri in care copiii se dau cu masinile parintilor...pe asigurarea aia platita pt o varsta de 40-50ani(nu 18-20cat are copilu`in cauza);Asta nu mai e normal.
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Ciudat insa Bucurestiul e incadrat la risc mic de accidente.
      Si Mezzo in mod normal tu trebuia sa ai o mutatie in Bucuresti si sa iti schimbi si actele pe Buc daca aici locuiesti. Ca nu se practica lucrul asta e partea a 2a.
      Oricum erau destul de mari asigurarile. In curand o sa mergem ori cu forduri si skode de 1.1 ori dc ne "tine" ne luam rotative japoneze ( asta pana nu se prind si de jmecheria cu rotativele si incep si ei sa le taxeze diferentiat cum se face cam prin toata UE )

Spor
      http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Eu am 25 de ani, circul continuu de la 18 si nu am provocat nici un accident, taica-meu are 52 si desi nu a circulat mult are numeroase evenimente la activ, de ce sa plateasca el mai putin ca mine?!
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

E vorba de statistica nu de cazuri individuale.
          Uita-te la tv la "Stirile de la ora 5" ( nu fac reclama da aia arata toate nenorocirile pamantului) si vezi asa cam care e media de varsta a celor care fac accidente.

Eu as face altceva: as lasa RCA mai scump pt tineri dar si pentru cei trecuti de o anumita varsta.

Comment

Eu unul as face RCA-ul individual pentru persoana, si in acelasi timp mai scump pentru soferii incepatori!
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

Las mai oameni buni ca romanii au bani si deaia se scumpesc toate...Ma tot gadesc la tinerii care au masini cu motoare de 2500 3000 cmc, asigurare se plateste in functie si de masina.Aceia daca mai stau in judetele cu asigurari majorate pana la 50% ce fac?Problemele lor vor fii impozitul,rovigneta,asigurarile...plates in fiecare an pretul unei masini.
              Oricum se pare ca sunt si firme de asigurari care nu au majorari prea mari,cum ar fii euroins,doar 5%.
              Ar tebui sa se maresca asigurarile dupa alte criterii, cate accidente are la activ fiecare persoana,nu la gramada pe judete.Sibiu e considerat cu risc de accidente,dar poate cei care fac accidentele sunt din alte judete din tara,sau alta tara...de exemplu
              ...acum 2 ani la bcr-asigurari s-a inceput o campanie,cei care au asigurare bcr ,daca nu fac accident in primul an, vor beneficia de reduceri in al doilea,al treilea...pana la o asigurare minima obligatorie.Cei care au fost sa-si ceara drepturile dupa primul an li s-a zis ca primul an e de proba si din al doile se incepe.Sunt care au continuat cu bcr-asig. si acum dupa al doilea an (acum vreo 2 luni),a zis brokerul ca s-a schimbat legea si ei nu mai pot face asigurari reduse.... romania ... (cu r mic)

Comment

Originally posted by Juve View Post
                Ciudat insa Bucurestiul e incadrat la risc mic de accidente.
                Si Mezzo in mod normal tu trebuia sa ai o mutatie in Bucuresti si sa iti schimbi si actele pe Buc daca aici locuiesti. Ca nu se practica lucrul asta e partea a 2a.
                Oricum erau destul de mari asigurarile. In curand o sa mergem ori cu forduri si skode de 1.1 ori dc ne "tine" ne luam rotative japoneze ( asta pana nu se prind si de jmecheria cu rotativele si incep si ei sa le taxeze diferentiat cum se face cam prin toata UE )

Spor
                Bucurestiul era la risc mediu...daca nu chiar mare.Nu mai tin minte exact dar era o harta pe care au aratat-o astia la PRO TV.In orice caz,nu era la minim.
                Referitor la acte...de ce as face-o?In cazu` in care am nevoie de un act,sa ma rog de astia pe aici?La mine cu 2 litrii de benzina si o ora,am rezolvat ce nu rezolvam in Bucuresti intr-o zi intreaga.Asta ar fi unu din argumente...celelalte le tin pt mine ..Nu sufar sa am numere de B pe masina...nici buletin.
                Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                  Bucurestiul era la risc mediu...daca nu chiar mare.Nu mai tin minte exact dar era o harta pe care au aratat-o astia la PRO TV.In orice caz,nu era la minim.
                  Referitor la acte...de ce as face-o?In cazu` in care am nevoie de un act,sa ma rog de astia pe aici?La mine cu 2 litrii de benzina si o ora,am rezolvat ce nu rezolvam in Bucuresti intr-o zi intreaga.Asta ar fi unu din argumente...celelalte le tin pt mine ..Nu sufar sa am numere de B pe masina...nici buletin.
                  Nu tin sa te contrazic...dar am cautat crezand ca nu mai vad bine....uite stirea de la PRO TV http://stirileprotv.ro/bin/front.php...ia_id=60209975

Pe harta lor B apare la risc scazut

Comment

Eu mi-am facut RCA personalizat (luna asta) la Allianz Tiriac si la 1900cmc pe 6 luni in Cluj a iesit la 246 de lei adica mai ieftin decat am avut la BCR asigurari tot pe 6 luni 252 de lei conform ofertei standard. Banuiesc ca au cantarit cei 15 ani de la obtinerea permisului si faptul ca le-am spus ca nu am avut amenzi de circulatie (cand trebuie - stau prost cu memoria).

Comment

Eu o sa ma duc sa-mi inscriu masina in bulgaria si sa platesc asigurarea tot acolo, iar ala pe care il voi lovi sa beleasca mielu si o sa umble sa-si repare masina. Deja am ajuns sa avem asigurari ca in Germania si servicii de cacat, daca iti loveste unu masina si iti da asigurarea, trebuie sa dai bani in stanga si dreapta ca sa-ti faca masina sa poti circula, nu bine. Din aceasta cauza, am facut in asa fel incat nu mai platesc impozite la cele 2 masini, nu platesc rovignete si nu o sa mai platesc nici asigurari si o sa iau si benzina de furat si am terminat cu tot balciul asta. Si statul nu mai ia nimic de la mine.

Comment

Cred ca Bucuresti e considerat cu risc scazut pt ca se ia in functie de accidente la nr de masini asigurate.Chiar daca in buc. sunt mai multe accidente sunt si mult mai multe masini deci si asigurari rca.
                        sibiu 100 masini ... 40 accidente pe luna 40% risc de accidente
                        bucureti 500 masini ..... 100 accidente 20% risc de accidente
                        Un mic exemplu cum presupun eu ca ar fii...
                        Pe aici prin zona avem o vorba "esti incepator, sau esti din Alba?".Ma gandesc oare ce asigurari vor plati cei din jud Alba,pt ca sunt renumiti ca soferi ...xx!
                        Eu am facut de trei sapt asigurare la euroins ,pe un an si am platit 350ron,la motor 1800,si la varsta de 22 ani.Soferii peste 35 de ani parca au reduceri considerabile,chiar daca au carnet de o luna.Pt mine 350ron pe an zic ca nu e mult,la dacie plateam 250 pe an.

Comment

Dupa mine, orice aglomeratie urbana genereaza un risc sporit de accidente (prin numarul participantilor la trafic indiferent de tipul lor).

Comment

Este posibil sa fie luate in calcul si gravitatea accidentelor pentru determinarea categoriei de risc. In Buc sunt multe accidente dar 99% sunt tamponari usoare, zgarieturi etc.

Comment

Dar la varianta ca e japca va ganditi vr-unu?Vechea faza: Dom-le da mai multi bani ca ai facut aia..Uite eu nu am facut.Nu vreau sa dau mai multi bani.O sa umblu cu masina pe numere..si daca il troznesc pe vr-unu sa se duca in p##a mea,doar plateste casco..(majoritatea masinilor au).Eu de ce nu-mi pot face pe carutza mea?Nu...ca are peste 10 ani(si teoretic nu se mai merita)Dar de ce se merita RCA?Nu e cam tot aia?Pai daca vreau sa o dau de pamant,imi iau frumos o dacie,fac frumos un RCA si tavalesc mercedesu` de il ia toti dracii..si tot imi iau ceva.Acum sa luam cazul unei masini de peste 10 ani,dar care costa extraordinar de mult(una exotica...gen lambo,ferrari,aston..etc etc etc...sau ca sa fiu un in tema,un AMG bine pus la punct.)..Ei bine un AMG curat,face de 20x mai mult decat un citroen,pejo,reno si alte plastice.Cand vrei sa-ti iei unu d-asta iti asumi multe riscuri de genul:"
                              -impozit mare
                              -asigurare mare
                              -nu poti sa faci si tu un casco,ca are peste 10 ani
                              -lipsa piese
                              Si totusi indraznim sa visam la d-astea.
                              Dar luati romani logan,ca are motor mic & taxe mici.Mai sunteti si patrioti,sustineti economia.Am mai zis undeva: Sa invete sa faca masini,apoi sa caraie dupa taxe si legi preferentiale.Nu va luati ce va doriti,si pt ce munciti ca va rupem la taxe...si impozite.
                              Cat ce tine despre statistica accidentelor,astia nu sunt in stare sa dea solutii la accidente...d-apoi sa faca un numar,o cauza,eventual si o harta...sa fim seriosi.
                              Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF