Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Conducere in afara tarii - vechime sub 1 an

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Conducere in afara tarii - vechime sub 1 an

Salut. Urmeaza sa plec din tara pentru sarbatori si as vrea sa stiu daca pot conduce in ungaria/austria/germania daca am permisul de mai putin de 1 an. Daca da, trebuie sa-mi pun semn de incepator pentru ca pe acolo n-am vazut pe nimeni cu asa ceva. Limita in afara localitatilor e cu 20 km/h mai mica ca in Ro pentru incepatori? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Sper sa fi ales bine locul penteu postare. O seara buna.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Rog un moderator sa-mi stearga unul dintre thread-uri pentru ca am facut 2 din greseala de pe telefon. Multumesc mult si scuze!

Comment

Salut, intrebarile ce ai pus aici, trebuiea sa le afli de la instructor cu care ai facut scoala de soferi!.
      Mai demult era legea ca nu era voie sa conduci in afara tarii daca esti incepator, acuma nu stiou care sunt legile.
      Oricum ai grija ca la Unguri si Austrieci, sunt amenzile mari, nu merita sa risti.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Daca la vama iti cere permisul sa ai 10euro pregatiti si treci fara probleme...in rest roagate sa nu ai probleme si sa nu te opreasca nimeni...
        Drumuri bune
        ....''Daca Dumnezeu Are Masina, Sigur Are Mertan''...

http://www.facebook.com/claudiu.laurentiu.96

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF