Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Fuga de la locul accidentului...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce aveti ma cu geamurile omului?Numai cu bujia umblati?
    Eu zic sa ii pui niste adeziv la manere, asa finut, sa nu aiba cum intra in maisna.O sa foloseasca singur bujia.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
      Eu zic sa ii pui niste adeziv la manere, asa finut, sa nu aiba cum intra in maisna.O sa foloseasca singur bujia.
      Aici am ras cu lacrimi...bine graiesti Flavius!
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

In Romania gasesti tot felul de oameni, iar peste ce ai dat tu este un exemplu.
        La politie nu a dat nici o declaratie individul? Este bine daca a dat, pentru ca intra la marturie mincinoasa, iar pentru dovedirea faptului ca a fost implicat intr-un accident se poate dispune de catre politie, o expertiza tehnica auto.
        Procesul in instanta este de lunga durata, dar pana la urma, daca ai un avocat bun il rezolvi pe smecherul asta, problema este ca judecatorii romani te plimba mult timp prin instanta.
        Intr-o idee scurta:Romania este tara tuturor posibilitatilor!
        Multa bafta!

Comment

Eee,individul m-a sunat ca a citit de pe forum ca i-as face ceva la masina si m-a atentionat ca stie unde stau...neinteresant,oricum,o sa ii faca niste prieteni o vizita

Comment

Originally posted by ediskan89 View Post
            Eee,individul m-a sunat ca a citit de pe forum ca i-as face ceva la masina si m-a atentionat ca stie unde stau...neinteresant,oricum,o sa ii faca niste prieteni o vizita

Hopa...incepe sa ii fie morcov si vrea sa joace murdar!
            Last edited by mer_se280; 05-21-2013, 15:27 PM.
            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Eu pana la urma nu cer nimic...sa imi faca masina si cu asta basta,nu cred ca sunt eu ala care greseste.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF