Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cam gata cu masinile pe Bulgaria…

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cam gata cu masinile pe Bulgaria…

  Desi eu unul as modifica rahatul de procedura pentru impozitare in Romania, la masinile care sunt inscrie aici, in loc sa ma leg de masinile inscrise in Bulgaria, pesemne ca e mai usor sa alegi cea mai proasta varianta. In loc sa oblige lumea cu masini care au motoare mari sa-si plateasca impozitele si sa le micsoreze pe cele aberant de mari, autoritatile se gandesc cum sa dea la gioale soferilor care conduc masini bulgaresti. Si se pare ca au gasit o solutie viabila. Mai grav este ca se va sincroniza cu ceea ce vor sa faca bulgarii.
  Bulgarii au anuntat ca urmeaza sa schimbe legile fiscale. Si i-au luat in vizor si pe cei care detin firme sau au pe numele lor, ca si persoane fizice, multe masini inscrise. Cazuri reale, de firme care au fost inregistrate cu peste 100 de masini inscrise, evident, ulterior vandute romanilor, la Ruse. Firma sa zicem ca are inscrise 100 de masini care valoreaza fiecare 3000 de Euro, in medie. Asta inseamna ca firma a facut achizitii de 300.000 de Euro, suma pe care nu are cum sa o justifice. Asadar, avem de-a face cu evaziune fiscala. Statul bulgar vrea sa puna sechestru pe aceste firme si sa le confiste bunurile, inclusiv masinile.

  Mai grav este ca numai 1 din 3 firme a fost gasita cu impozitele in regula, restul avand toate masinile din parcul auto radiate de la financiar, echivalentul ANAF din Romania.

  Cu alte cuvinte, practic, in momentul in care un roman se duce peste granita pentru a face inspectia anuala si reinnoirea actelor, risca sa ramana fara masina, aceasta urmand a fi confiscata la granita.

  Asadar, daca in curand statul bulgar va da in urmarire in vederea confiscarii a multor masini care sunt conduse de romani, dar inmatriculate pe firme bulgaresti dubioase, nici din partea romanilor nu vin vesti bune.

  Codul Rutier urmeaza sa se schimbe in cursul acestui an, iar cea mai radicala noutate este cea legata de masinile bulgaresti. Conform politiei, se doreste ca orice masina cu numere straine sa poata circula numai 30 de zile pe teritoriul Romaniei, daca posesorul sau nu este rezident. Este o masura cinstita si regulamentara, mai ales ca nu am fi singura sau prima tara din Europa care impune, din motive legale si administrative, inregistrarea masinilor cu numere straine la intrarea in tara pentru a avea o evidenta.

  De ce se vrea aceasta masura? Simplu. Pentru ca masinile inscrise in Spania, Bulgaria, Italia, Anglia, Irlanda care circula in Romania nu apar in nicio baza de date. Aceste masini sunt des folosite in diverse infractiuni si chiar daca numarul este retinut de camere de supraveghere, politiei ii este imposibil sa dea de urma acelui sofer.

  In concluzie, masinile cu numere de Bulgaria au un viitor cam sumbru. Daca nu le “rezolva” statul roman, le rezolva bulgarii. Insa din ce se vehiculeaza, soferii acestor masini urmeaza sa fie loviti din ambele directii.

  Tu ce parere ai?

  http://www.4tuning.ro/bloguri/gandur...wsletter_88228
  Attached Files
  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

 • #2
  Eu imi fac dubla cetatenie...si ma c#@ in impozitul lor!
  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

  W126 280SE
  W123 280CE
  W126 500SEC
  W220 500L

  'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

  Comment


  • #3
   Originally posted by mer_se280 View Post
   Eu imi fac dubla cetatenie...si ma c#@ in impozitul lor!
   Bravo ! Buna idee...

   sigpic

   "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

   Comment


   • #4
    Rromania e plina de pisici si ursi. Ce-ti trebuie pentru a deveni cetatean bulgar? Se ia pe spaga ca numerele la masina ?
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • #5
     Originally posted by mircea600sel View Post
     Bravo ! Buna idee...
     Daca alta varianta nu exista atunci asta va fi solutia...in Ungaria este mult mai ieftin impozitul fata de Romania.

     Un exemplu...in Romania pentru masina mea 280ccm platesc undeva la 2400 ron si in Ungaria este aproximativ 400 ron. (m-am interesat). Diferenta la ei este ca: se calculeaza dupa Kw si se ia in considerare si vechimea masinii (si la impozit si in acelasi timp si la prima inmatriculare).

     In schimb RCA-ul la ei este mai scump!
     Last edited by mer_se280; 04-09-2013, 20:36 PM.
     Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

     W126 280SE
     W123 280CE
     W126 500SEC
     W220 500L

     'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

     Comment


     • #6
      Dar se returneaza mai rapid contravaloarea reparatiilor?

      Comment


      • #7
       Poate le da prin cap la ai nostri sa reduca impozitul la auto.
       Astfel se vor inmulti inmatricularile auto la noi in tara si vor avea mai mult de castigat.
       Bulgarii au fost destepti, au intrat bani in bugetul lor, iar poluarea se face in Romania (asta daca s-au gandit la poluare sau doar la finante care intra in buget pe termen scurt).
       Oricum, dupa cum se preconizeaza, la noi se merge pe crestere de impozit si bani mai putini la buget decat impozit mai mic dar mai multi bani in buget.
       Cateodata stau si ma gandesc daca acest lucru nu se intampla intentionat, pentru ca este imposibil ca la nivel decizional sa nu-i fi trecut prin cap unuia ceea ce am scris eu mai sus.
       O seara buna si capete mai luminate sa ne dea Dumnezeu!

       Comment


       • #8
        Daniele esti un visator, la noi se urmareste distrugerea omului de rand si impovararea veniturilor acestuia prin impozite aberante / sufocante. Fanariotii erau pistol cu apa.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

        Comment


        • #9
         De cand se tot ameninta cu disparitia bulgaroaicelor... in fiecare an aparea prin presa si la Tv maxim 90 de zile mai ai voie...maxim 30 de zile mai ai voie...bla bla bla.Sunt curios ce solutie vor avea pentru bulgaroaice,ca oricum gasim noi alta solutie eu cred ca o sa ma duc in bulgaria sa imi cumpar un petic de pamant,sa fiu proprietar si asa probabil imi iau si rezidenta.

         Comment


         • #10
          Buna seara, domnule Carmine.
          Da, aveti dreptate ca sunt un visator...
          Dar daca stau bine si ma gandesc acest lucru ar fi posibil (ma refer la impozite) daca pe langa mine ar visa inca 18 mil. si ceva de romani si printre acestia sa fie si oamenii care au puterea de decizie.
          Stima!

          Comment


          • #11
           Au visat 7,4 milioane. Si cu asta ce-au facut?

           Comment


           • #12
            Buna seara!
            Din pacate aveti dreptate, dar eu inca mai sper intr-un viitor mai bun pentru copilul meu si copiii dumneavoastra, dar asta-i alta poveste.
            Sanatosi sa fim ca belelele curg.
            Stima.

            Comment


            • #13
             Rezidenta Bulgaria

             Originally posted by ediskan89 View Post
             De cand se tot ameninta cu disparitia bulgaroaicelor... in fiecare an aparea prin presa si la Tv maxim 90 de zile mai ai voie...maxim 30 de zile mai ai voie...bla bla bla.Sunt curios ce solutie vor avea pentru bulgaroaice,ca oricum gasim noi alta solutie eu cred ca o sa ma duc in bulgaria sa imi cumpar un petic de pamant,sa fiu proprietar si asa probabil imi iau si rezidenta.
             Nu trebuie sa-ti cumperi pamant in Bulgaria pentru a devein rezident. Eu sunt rezident si colabolator al unei firme, adresa mea postala este in Bulgaria si am rezidenta pe 5 ani cu prelungiri multiple. Rezidenta mea a costat 600Euro acum 3 ani,acum nu mai stiu exact..posibil mai ieftin.
             Pentru interesati pot oferi detalii si contactele persoanelor care se ocupa cu actele.
             Incredere 100%, plata dupa obtinerea rezidentei.
             ML270 CDI 2004

             Comment


             • #14
              Din cate vad...a fost iar un mare tam-tam si cam atat

              Comment


              • #15
               Originally posted by ediskan89 View Post
               Din cate vad...a fost iar un mare tam-tam si cam atat
               Stai lin...acu sunt preucupati cu altceva...vor ca: "masinile sau motocicletele ar putea fi confiscate de la soferi care nu repecta legea"...http://www.clubmercedes.ro/noua-tax-...=22466&page=28
               Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

               W126 280SE
               W123 280CE
               W126 500SEC
               W220 500L

               'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF