Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Baza date autoturisme furate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baza date autoturisme furate

Buna ziua , doresc sa achizitionez un clk200 w208, an 1999, 100kw, numar de identificare: WBD2083351F128312. Pe certificatul de inmatriculare are o mentiune : "Autoturism reclamat furatla data de 04.02.2001 din Italia" Deci de mai bine de 10 ani. Exista vre-un link unde pot verifica daca masina mai este trecuta in baza de date a politiei ca fiind furata? La RAR nu este blocata, se poate face ITP-ul la orice statie sau service autorizat. Se poate afla un istoric al autoturismului: accidente?

Va multumesc anticipat.
    200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Istoricul il poti afla numai la reprezentanta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Daca a trecut pe-acolo.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Daca exista aceasta specificatie pe certificatul de inmatriculare:" auto reclamat furat la data de..." se poate inscrie pe numele meu la politie??? Stie cineva o speta asemanatoare?
        200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

Daca masina este deja inmatriulata pe RO ,nu este nici o problema pentru ca cel care a inmatriculat prima data masina la noi a trebuit sa demonstreze cu acte ca masina a fost repusa in circulatie de catre autoritatile italiene , se repansoneaza seriile motor , sasiu (de obicei aceleasi )si se reinmatriculeaza fara probleme dar...trebuia specificat in certificat motivul pentru care s-au repansonat seriile de aici si faptul ca scrie acolo ca masina a fost declarata furata.
          Am un prieten care a cumparat un auto din germania si a intampinat aceiasi problema . si dupa ce a inmatriculat-o a vanduto fara probleme , masina este tot aici la noi in comuma dar cu alt proprietar si mai este si militian deci m'nealui a verificat si rasverificat si toate sunt fara probleme

stima
          Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Uite aici bagi seria si/sau nr de inmatriculare : http://www.igpr.ro/furtauto/furtauto.aspx

Sfatul meu este sa te lasi de masina aia.

Chiar daca la noi nu mai este nicio problema , poti sa ai probleme cand iesi din tara cu ea.
            Si te verifica oriunde in afara tarii si apare ca furata in Italia ramai fara masina si mai petreci ceva timp si prin arest. ( am mai citit de povestea unuia care a patit asta, dar nu stiu daca aici sau pe alt forum)
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Revin cu noutati: am verificat autoturismul in bazele de date de afara , inclusiv Italia, si nu figureaza furat. Am reluat discutia cu cei de la furturi auto, am facut o adresa catre ei prin care solicit retragerea mentiunii din baza de date a politiei cat si din certificat si carte identitate. Astept cu nerabdare raspunsul lor. Ma gandesc la faptul ca din 1 ianuarie 2013 se reintroduce taxa de inmatriculare pentru un vehicul mai vechi de 5 ani, Eu am iscris autoturismul la primarie , dar la politie a ramas pe numele vechiului proprietar. Sa nu ma trezesc ca-mi cer astia TAXA , la inmatricularea la politie pe numele meu ! Alta problema , am citit cateva posturi in care colegi de-ai nostri au postat anunturi cu auto la vanzare , au bagat si serie sasiu , si au aflat de la alti colegi de forum , in urma unor verificari facute de ei, benevol, ce sau daca , auto respectiv a avut accidente sau probleme mai grave cu piese importante inlocuite. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o asemenea investigatie. Va multumesc anticipat.

Urez "La multi ani!" tuturor Andreilor si Andreelor din acest forum si nu numai .
              200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

Legat de ultimul tau post banuiesc ca te referi la mine cand am oferit niste informatii legate de CLK-ul pus in vanzare de unul din colegii de pe forum, am facut-o benevol si doar pentru motivul ca eram eu interesat de masina , si da poti afla mai multe despre o masina daca cunosti pe cineva care lucreaza la reprezentanta . Multa bafta .

P.S. O sa incerc sa iti ofer si tie niste informatii cand prietenul meu va reveni din concediu, asta daca iti vor mai fi de folos atunci.
                “Democracy is a process by which the people are free to choose the man who will get the blame.”
                Dr. Laurence J. Peter

Comment

Tineti-va prietenii pentru voi, nu le creati probleme la locul de munca. Folositi si PM.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Eu stiam ca daca e trecut in talon "FURAT" nu ai voie sa parasesti tara cu masina si daca se revendica masina,proprietarul de drept o poate lua oricand,dar ma indoiesc ca s-ar mai face asta,de obicei se primesc niste bani din asigurare,asta daca a avut vreo asigurare gen CASCO.

Comment

Dupa un nr. de ani, difera de la o tara la alta,in concordanta cu legile tarii respective, autoturismele reclamate furate, se scot din baza de date a politiei sau interpol-ului. Atunci poti iesi cu masina din tara, asta daca te mai incumeti, (daca nu e prea veche) ca sa risti sa ramai cu ea pe drumuri. In momentul in care dupa anii respectivi autoturismul nu mai este in baza de date din tara respectiva, nu mai exista motivul mentiunii pe cartea de identitate si certificat ca auto este reclamat furat. Dar de obicei Politia Romana , din diverse motive , nu scot auto ce nu mai sunt in bazele de date internationale, si din baza din Ro. Trebuie sa intreprinzi TU ca persoana interesata, cereri catre Politia Romana, prin care sa le comunici ca acel auto nu mai figureaza furat, si ca ar fi bine sa-l scoata si dansii din baza lor de date. D e obicei aceste autoturisme sunt asigurate CASCO, iar presupusii "pagubiti" isi recupereaza banii de la asigurator, iar asiguratorul nu mai vine dupa autoturism, sunt motive mult mai complexe. Asa ca autoturismul ramane la cumparatorul considerat de buna credinta. In baza de masini furate indicata de: w124researcher, nu se regaseste aceasta masina ca fiind furata, in schimb la serviciul inmatriculari figureaza ca fiin blocata. Incurcate sunt caile... de a inmatricula o masina fosta deochiata

P.S. Raman indatorat ,daca pentru ice83, nu este un efort si o obligatie prea mare, in aflarea unui istoric al autoturismului.
                      Last edited by LOPY; 11-30-2012, 20:28 PM.
                      200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

Am incercat sa verific VIN-ul pe unele link-uri ce le-am gasit pe net, am descoperit o chestie interesanta cu privire la anul fabricatiei: in certificat scrie an fabricatie 1999, iar pe decodare vin imi scrie ca este an 2001. Nu stiu ce sa cred, ce an are pana la urma masina mea? Ma poate ajuta cineva cu informatii mai sigure? WDB2083351F128312
                        200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

Delivery date: 10 11 1999

Comment

VEHICLE TYPE: Car
                            MODEL NAME: CLK 200 JAPAN
                            ENGINE: 111945 10 051460
                            TRANSMISSION: 717417 07 792364
                            FRONT AXLE: BE3100X1102855X42311
                            ORDER NUMBER: 0954347566
                            LIGHTS: HELLA
                            INTERIOR COLOR: 411A
                            PAINTS: 189
                            RETARDER: 8 991110

304 ODDMENTS TRAY, FRONT WITH SOCKET

309 CUPHOLDER

400A FABRIC

580 AIR CONDITIONING

659 LIGHT ALLOY WHEELS, 5-HOLE

800 AEJ 06/1/M/X

831 VERSION FOR ITALY SUPPLEMENTARY PARTS

955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE

984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.

Probabil tu ai gasit un site pt vin-uri 'rescrise'.Adica marcate cu data la care au avut loc mentiunile, in cazul tau, 'furata'.

Comment

Multumesc pentru lamuriri. O zi minunata de MOS NECULAI, tuturor forumistilor Mercedes
                              200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF