Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @ Eugen

    Cu tot respectul, cainii latra... caravana trece.... dar asta mai depinde si de cati caini latra si de cat de constienti sunt cainii ca nu exista nimic intre ei si caravana care le incalca teritoriul!...
    Desi intr-o tara locuita de o populatie (pentru ca asa-zisul popor roman nu e altceva decat o populatie) se aplica zicala! dar sa nu uitam ca noi, oamenii de rand suntem mult peste ei atat in numar cat si in intelect! De ce ne lasam oare calcati in picioare? Ca suntem obisnuiti cu raul? Ca vrem sa vedem cat de rau o putem duce?
    Robert
    0763 700 838
    negoro2002@yahoo.com
    Vatra Luminoasa




    Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

    Comment


    • B30MRN chiar tu ai spus ca noi suntem o populatie si nu un popor. Un popor este caracterizat prin unitate, prin solidaritate, lucru care pe noi nu caracterizeaza. Cu totii asteptam ca altii sa faca pasul, iar cand altii il fac noi in loc sa punem osul stam si ne uitam in speranta ca daca nu cumva se intampla ceva fara sa facem nimic.

      Rememorez acum greva pe care au facut-o toti transportatorii din europa in urma cu putin timp din cauza taxelor si preturilor mici in domeniul transporturilor. Efectiv toata Europa era paralizata, numai noi romanii: da-i in pula mea de europeni... eu merg sa-mi fac cursele, numai bine ca pot cere mai multi bani acuma cat nu duc astia nimic, n-am eu timp de greva lor de prosti. (imi cer scuze pentru vorbele dure, dar astea sunt spusele unui TIR-ist cu care am discutat). La fel si zilele astea in capitala cand s-a facut acel mare protest, s-au adus mashini, beshini de oameni prin intermediul sindicatelor in ideea ca se va face o revolutie adhoc, dar cand au vazut ca nu se incheaga nimic, la ora la care era programata incheierea protestului nu mai era nimeni. Asta se intampla poate si pentru ca acum masele de prostime nu mai sunt dirijate de niste minti luminate cum s-a intamplat in '89 ci tot de o componenta a prostimii care nu urmareste decat sa nu scada salaru'.

      Comment


      • Mamaliga explodeaza mai greu ,dar si cand o face ... )

        Comment


        • ?

          Originally posted by B30MRN View Post
          @emiliano
          pai atunci hai sa facem o petitie in sensul asta! cine strange semnaturile?

          da' acum, repejor, ca acum e vremea protestelor!
          de la anu' incolo propun sa intram noi, poporul in greva fiscala!
          Clar trebuie facut ceva.....totusi ma intreb, daca iti scoti masina de la fisc si umbli asa ce poti patii? Ca pana una-alta obtii certificatul de atestare fiscala curat, si masina poate ramane la politie inscrisa, si sa-i faci in continuare asig si verif.....atata ca nu o mai poti vinde asa bine, sau poate chiar din contra ))) Faza asta mi-a povestit-o un smecheras de masini care avea un 735i scos de la impozit cu care a umblat mult si bine vo 2 ani, si era in regula cu TOATE actele :P Din cate stiu eu daca cica nu o declari in 30 zile primesti 100Ron amenda(50Ron in 48 de ore) plus platesti retroactiv plus penalizari....da eu ma intreb daca nu o mai declari in veci? Maximum ti-o radiaza pe cale juridica sau o confisca?
          O modalitate de protest legala ar putea fi chiar asta: scoaterea masiva de la impozit a cat mai multor masini, si sa nu mai platim deloc pana nu se face cuantumul de plata unul decent!!!
          Alta modalitate ar fi dare statului in judecata pt ca incalca drepturile omului, incercand sa restrictioneze abuziv accesul la asemenea vehicule, si mai mult, doar pe baza capacitatii cilindrice!!!
          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

          Comment


          • Tipic pt "rromania" ......nimeni nu face nimic
            ....si tocmai d-asta, tot pe aceleasi baze il cresc iara.....LA DUBLU!!!
            Last edited by Luxian; 07-01-2010, 09:38 AM.
            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

            Comment


            • Mama lor de hoţi!
              ...

              Comment


              • Nici nu vreau sa ma gandesc ce vor face colegii de forum cu 560 SEL

                Masina face 2 - 3 mii de euro , iar impozitul 2000 euro pe an .

                Ooooo Doamne !


                LE :

                Sa vedeti acum explozie de masini inmatriculate pe Bulgaria !


                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                Comment


                • Niste handicapati mental disperati sa stranga bani ,daca au impresia ca asa o vor face se inseala amarnic ...

                  Comment


                  • Cat o sa fie oare la noi astia cu 270cdi?Ca si asa era peste 900 de lei impozitul.
                    Daca imi spune cineva ca va fi 1800 de lei...macar sa o spuna frumos.
                    Unde sunt aia care au votat cu Basescu?


                    Cu voia Dvs:

                    Last edited by mircea600sel; 07-01-2010, 09:53 AM.

                    sigpic

                    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                    Comment


                    • Pe langa altele...Guvernul a adoptat si dublarea impozitului pe autoturismele cu capacitate de peste 2.000 cmc.

                      sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential...atea-buget.htm

                      Comment


                      • Originally posted by mircea600sel View Post
                        Daca imi spune cineva ca va fi 1800 de lei...macar sa o spuna frumos.
                        Da ba fraiere , o sa platesti 1800 lei.

                        Sa-ti fie invatatura de minte si sa nu mai stai in Romania

                        ( mai frumos de atat nu putea sa iti zic )

                        ........


                        Noile masuri, pe scurt:

                        - Cota TVA-24%.

                        - Modificarea cotelor de cheltuiala forfetara acordata la calculul venitului net anual din drepturi de proprietate intelectuala in sensul diminuarii acesteia de la 40% la 20%. In cazul veniturilor de aceasta natura provenind din crearea unor lucrari de arta monumentala de la 50% la 25%.

                        - Impozitarea cu 16% a tichetelor de masa, de vacanta si de cresa.

                        - Impozitarea veniturilor obtinute din dobanzi la depozitele la vedere/conturi curente de catre persoane fizice rezidente cu cota de 16%.

                        - Impozitarea veniturilor sub forma dobanzilor bonificate la depozitele clientilor constituite in baza legislatiei privind economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ cu cota de 16%.

                        - Impozitarea veniturilor obtinute din dobanzi pentru depozite la termen, si/sau instrumente de economisire de catre persoane fizice rezidente cu cota de 16%, indiferent de data constituirii raportului juridic.

                        - Unificarea cotei de impunere a veniturilor obtinute din transferul titlurilor de valoare altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise la 16%, indiferent de perioada de detinere a titlurilor si reportarea pierderii nete anuale in urmatorii 7 ani consecutivi si stabilirea si efectuarea de catre contribuabili, in cursul anului fiscal, a platilor anticipate la sfarsitul fiecarui trimestru, in contul impozitului anual datorat.

                        - Modificarea cotei de impunere anticipata a castigurilor din operatiuni de vanzare cumparare valuta la termen pe baza de contract, precum si orice alte operatiuni de acest gen de la 1% la 16% pentru persoane fizice rezidente.

                        - Unificarea cotei de impunere pentru castigurile din jocuri de noroc la 25%.

                        - Orice venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale, se impoziteaza cu cota de impozit pe venit. Asupra acestor venituri se datoreaza contributiile individuale de asigurari sociale, asigurari sociale de sanatate si asigurari de somaj.

                        In plus, potrivit proiectului de ordonanta de urgenta pentru modificarea art. 252 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, Guvernul urmareste sa introduca o supraimpozitare la locuintele suplimentare fata de cea de domiciliu. Astfel, persoanele fizice care au in proprietate doua sau mai multe cladiri cu destinatie de locuinta vor trebui sa plateasca o taxa de solidaritate care se va situa intre 65% si 300% din impozitul pe proprietate.

                        Taxa de solidaritate va fi de 65% din impozitul datorat in anul 2010 pentru prima cladire in afara celei de la adresa de domiciliu, de 150% din impozitul datorat in anul 2010 pentru a doua cladire in afara celei de la adresa de domiciliu si de 300% din impozitul datorat in anul 2010 pentru cea de-a treia cladire si urmatoarele, in afara celei de la adresa de domiciliu.

                        De asemenea, Guvernul a adoptat si dublarea impozitului pe autoturismele cu capacitate de peste 2.000 cmc.



                        Bafta !
                        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                        Comment


                        • Noroc că suntem vecini cu Bulgaria ... (nu credeam că o să spun asta )

                          Potrivit ordonantei de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal, prin care a fost introdus impozitul suplimentar pe masini, pentru motorete, scutere, motociclete si autoturisme cu capacitatea cilindrica de pana la 1. 600 cm taxa a urcat de la 7 lei la 8 lei/200 cmc sau fractiune din aceasta.

                          Pentru masinile cu capacitatea cilindrica intre 1.601 cmc si 2.000 cmc inclusiv impozitul a crescut de la 15 lei la 18 lei/200 cmc. Impozitele pentru masinile cu o capacitate cilindrica intre 2601-3000 de cmc cresc de la 60 la 144 de lei/200 cmc, iar pentru cele care au peste 3001 cmc - de la 120 la 290 de lei/200 cmc.

                          Impozitul pentru autobuze, autocare, microbuze a fost majorat de la 20 lei la 24 lei/200 cmc, iar cel pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone inclusiv, tariful a crescut cu 5 lei, de la 25 lei/200 cmc la 25 lei/200 cmc.


                          Dar masinile intre 2000 - 2600 ?
                          Mercedes Benz C Klass / E Klass

                          Comment


                          • Macar pe dobitocii astia care isi bat joc de noi as putea sa-i injur fara sa iau ban? Ca ce-mi vine la gura acum... n-ar mai avea parte de masini vreodata vedea-ia-s mergind in 4 labe

                            Comment


                            • Eu nu mai zic nimic...M-a rupt azi dimineata cand am auzit stirea la radio..M-am trezit instantaneu desi nu dormisem decat vreo 5 ore... Oricum, am de gand sa o tai din kk asta de tara! Asta a fost un impuls si mai puternic!

                              Bine ca am facut ieri asigurarea (371 pentru 280SE pe 6 luni).
                              W123 280E Blue Green Metallic

                              W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 500SE Lapis Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

                              W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                              Comment


                              • Dane tu ai imbulinato .

                                La ce vad in semnatura ta ....

                                3 x ~ 1800 ron
                                1 x ~ 8000 ron

                                Pfoaiiii
                                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF