Colegii am patit o treaba tare urata. Unii probabil stiu problema. Prin mai am avut ceva probleme la masina si s-a oprit un mecanic sa ma ajute. M-a dus la service-ul unde "lucra" si i-am lasat masina sa faca ce era de facut. Timp de 2 sapt s-a plimbat cu ea prin Cluj, nu a facut nimic si a cules vreo 3 amenzi de parcare care au venit acum acasa. Ca sa-mi recuperez ceva piese care erau in masina si trebuiau schimbate a trebuit sa-i dau o declaratie la patronul service-ului prin care sa afirm cele intamplate. Dupa am mers la politie sa intreb ce e de facut sa nu ma trezesc ca imi vin amenzi acasa. Militianul de acolo a zis du-te linistit acasa ca nu are cum sa vina amenzi acasa pe numele proprietarului masinii ca alea se dau soferului.
Am crezut ca totul s-a rezolvat dar dupa cam o luna si ceva a venit la usa mea un politist care m-a chemat sa dau o declaratie pentru cele intamplate cu escrocul asta. Am zis ok... am dat declaratia... acum chiar s-a rezolvat tot.
Ca acum sa vina alti politisti la usa cu amenzile astea luate acum aproape 6 luni (pe la jumatatea lunii mai). Daca cunoaste cineva legislatia si ma poate ajuta va rog sa ma ajutati.
Politistul care a adus amenzile il cunoaste pe taicameu si a zis ca ne ajuta sa platim jumate doar deci au ramas la el amenzile.
Am crezut ca totul s-a rezolvat dar dupa cam o luna si ceva a venit la usa mea un politist care m-a chemat sa dau o declaratie pentru cele intamplate cu escrocul asta. Am zis ok... am dat declaratia... acum chiar s-a rezolvat tot.
Ca acum sa vina alti politisti la usa cu amenzile astea luate acum aproape 6 luni (pe la jumatatea lunii mai). Daca cunoaste cineva legislatia si ma poate ajuta va rog sa ma ajutati.
Politistul care a adus amenzile il cunoaste pe taicameu si a zis ca ne ajuta sa platim jumate doar deci au ramas la el amenzile.
Comment