In urma discutiei avuta cu Domnul avocat (Andu4), vreau sa va mai dau cateva detalii, Daca vreti sa va recuperati taxa platita, inca nu e tarziu, trebuie luat legatura cu un avocat si se rezolva.
Eu am fost sunat de la finante, pe 26 Sept trebuie sa merg sa imi ridic banii.
In mare procedura e asa:
dosar cu toate actele masinii :brief germania, contract, carte identitate la cele inmatric deja, chitanta de la finante cu achitarea taxei (cine nu le are poate merge la politie si in urma unei sume modice le primiti)
Mers la avocat, Userul Andu4 vad ca chiar se pricepe)
Platit taxele pentru actionarea in instanta (Aprox 100 ron) + La unii avocati un avans din onorariul de avocat care il veti negocia in fct de cati bani ati dat la hotii astia de la stat
Apoi asteptati maxim un an timp in care primiti acasa hotarari judecatoresti care trebuie duse la avocat si dupa primiti de la finante un document in urma caruia va ridicati banii de la finante
Pentru detalii : 0744.830.843 oricand intre 9 si 22
Eu am fost sunat de la finante, pe 26 Sept trebuie sa merg sa imi ridic banii.
In mare procedura e asa:
dosar cu toate actele masinii :brief germania, contract, carte identitate la cele inmatric deja, chitanta de la finante cu achitarea taxei (cine nu le are poate merge la politie si in urma unei sume modice le primiti)
Mers la avocat, Userul Andu4 vad ca chiar se pricepe)
Platit taxele pentru actionarea in instanta (Aprox 100 ron) + La unii avocati un avans din onorariul de avocat care il veti negocia in fct de cati bani ati dat la hotii astia de la stat
Apoi asteptati maxim un an timp in care primiti acasa hotarari judecatoresti care trebuie duse la avocat si dupa primiti de la finante un document in urma caruia va ridicati banii de la finante

Pentru detalii : 0744.830.843 oricand intre 9 si 22

Comment