Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Numar European de Omologare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Numar European de Omologare

Am fost la RAR sa-mi inscriu noua masina adusa din Germania si mi s-a spus ca nu am Numar European de Omologare si ca ma costa 350 de lei in plus. Cand l-am intrebat pe un nene de la RAR ce inseamna si chestia asta, mi-a raspuns foarte senin ca ii o chestie de mai platesti 350 de lei.
    Poate cineva sa ma lumineze si pe mine care ii treaba cu numarul asta european de omologare. Pe net nu am gasit nimic.
    MB W123 240D - 1978 (Masina care m-a adus in anul 5 de facultate)
    MB W123 300D - 1982
    MB W123 240D AUTOMATIC - 1977
    [B]

trebuie sa ai pe placuta cu seriile masinii sub nr de sasiu un "e1*cifre*cifre".
    "e"poate sa aiba de la 1 la 13.
    este ceea ce mi-a explicat cel de la rar.

Comment

Originally posted by Dani Coro View Post
      Am fost la RAR sa-mi inscriu noua masina adusa din Germania si mi s-a spus ca nu am Numar European de Omologare si ca ma costa 350 de lei in plus. Cand l-am intrebat pe un nene de la RAR ce inseamna si chestia asta, mi-a raspuns foarte senin ca ii o chestie de mai platesti 350 de lei.
      Poate cineva sa ma lumineze si pe mine care ii treaba cu numarul asta european de omologare. Pe net nu am gasit nimic.
      Recent am inscris si eu un E36 coupe din '95, Euro 2 ... si la fel, am platit 1000 de Lei CIV-ul ... din cauza numarului de omologare lipsa ... Am inteles ca omologarea europeana s-a standardizat ceva mai recent, si majoritatea masinilor Euro 2 nu au trecut acest numar pe masina ... Asta e ...

Comment

Aha. Le-a luat cam mult timp sa mai scoata o chitibusie sa ne ia banu. Au gasit ei ca lipseste o litera. Poi aia lucra ei toata ziua. Cauta tot felu de nimicuri. Macar tie ti-au raspuns da mie mi-a zis ca nu stie exact. ) La mine incepe cu WF0BXX........ Nasol
        Multumesc pentru raspunsuri.
        MB W123 240D - 1978 (Masina care m-a adus in anul 5 de facultate)
        MB W123 300D - 1982
        MB W123 240D AUTOMATIC - 1977
        [B]

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF