Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

hi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hi

ce mult mi-ar place ca 190 -ul meu sa arate asa
    Attached Files
    Mercedes w211 E220CDI
    Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
    Mercedes w124 2.5 d 90 cp

190E 2.5 Evo ?

Comment

mmmmmmmm frumos rau

Comment

ca veni vorba de 190... am si eu unul, dar cosmeticianul si doctorul ei si-a cam luat liber definitiv. aveti habar de unul bun si consacrat mercedes prin Buc.?.... plsssssssssssss

Comment

Evo II cred ca e, in afara de eleronul de pe spate, i-mi place, dar nu se preteaza la drumurile noastre, e prea lasata.
          Marinarul.tk
          Proud owner of C180/96

Comment

cel mai frumos
            Mercedes w211 E220CDI

Comment

frumos dar inutil.eu am saltat fustita sa pot intra oriunde pe drumurile din romania....daca as face curse de dtm ar fi perfect...asa ca doar admir ,ma minunez ,dar nu imi doresc....

Comment

sunt singurul caruia nu`i place?mercedesul nu e facut pentru eleroane,praguri pana la sol..si alte alea.sunt de acord cu un tuning usor..dar parca...in fine..e o parere
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                  sunt singurul caruia nu`i place?mercedesul nu e facut pentru eleroane,praguri pana la sol..si alte alea.sunt de acord cu un tuning usor..dar parca...in fine..e o parere
                  intr-adevar,are dreptate mezzo,poti sa-i dai un aspect mai frumos modificand-o dar totusi parca prea e brad de Craciun..ii mai lipsea o instalatie de beculete..cred ca ar fi ok daca s-ar micsora eleronul sau ar disparea,spoiler-ele ar fi mai clasice,finute si de efect,iar de distanta pana la sol nici nu comentez ) ma macina curiozitatea ce sa intampla la o bordura inalta(nici vb d una normala) sau la o gropita(desi rar gasesti asa ceva prin bucuresti....printre cratere)..oricum poza e reusita..atat!parerea mea...
                  “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

super tare imaginea. dar raman alaturi de cei realisti.. ce sa faci cu ea prin romania, k de o scoti din garaj si te bagi pe centru, sigur te freaca careva. dak ai scapat sa nu te buseasca, unde o parchezi, k loc nu gasesti in veci si de suit bordura , nici o sansa. + k la cate drumuri sunt in tara asta care nu au vazut asfalt de cand sunt ele.......... in concluzie, ai tineo mai mereu in garaj... la ce folos atunci. eu nu inteleg, ma chinui de 2 luni sa ridic garda la sol a masinii, si nu reusesc, pe cand altii nu stiu cum sa le mai incarce si sa le faca mai joase. numai eu am probleme cu drumurile si bineinteles ridicaturile de la trecerile de pietoni ?

Comment

Aceasta masina nu a fost facuta nici intr-un caz pentru drumurile din Romania.
                      Afara ai drumuri si pentru asa ceva dar la noi si autostrada e plina de "valuri".
                      In rest-Superb!Mi-am dorit mereu asa ceva...DTM pur!
                      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                      W126 500SE Nautical Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

si eu
                        Mercedes w211 E220CDI

Comment

totusi nu pastreazeaza frumusetea clasica a unui mertan e fain asa de departe dar daca te uiti la detalii incepi sa vezi ca eleronul alal nu prea are ce cauta acolo ca ii strica din frumusete si sa ne uitam si la spoilerul fata cu atentie nu prea merge ..acolo ar trebui ceva ondulat sau curb in fine ..e foarte greu sa faci tunning exterior la un mercedes..masian e f frumoasa ptr ca e mert si e facuta in stilul lor care o face unica...plus ca la noi nu ai voie sa faci tunning in tara fara sa dai niste banutzi grosi la rar sa ti le omologheze ca sa nu mai vb de sosele care sunt de tot kktu am mers mai prin toata europa cu masina chair acum o luna am venit din belgia cu masina ...prima groapa care am luata din tot drumu a fost in Oradea...aia a fost prima groapa din viata masiniii aleia care avea saraca vo 30 de ani .....strazi si sosele sunt cu minus in tara asta

Comment

E un evo2 dar nu de serie,ci cam tunat la disperare....de gustibus.....

Comment

acum fiecare cu gusturile lui....
                              poti sa t caci in gustu omului?
                              nu...
                              Te uiti...iti place...iti doresti dar n-ai ce face...Traiesti cu speranta si mori cu regretul...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF