Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chrome SLR McLaren

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chrome SLR McLaren

Chrome SLR McLaren
    Attached Files
    Te uiti...iti place...iti doresti dar n-ai ce face...Traiesti cu speranta si mori cu regretul...

Photoshop??

Comment

E foarte clar!!Nu mai dorm o saptamina!

Comment

Nu cred ca-i photoshop. Am vazut ceva reportaj unde unu din maharii petrolului de prin arabia saudita s-a comandat un Audi din argint (caroseria). Asa ca nu m-ar mira sa-si comande si unu din asta.

Comment

Chrome SLR McLaren...Eu zic ca sigur nu-i Photoshop, umbrele, reflexile de lumina, etc., e cat se poate de reala.

Originally posted by B.A. View Post
          Nu cred ca-i photoshop. Am vazut ceva reportaj unde unu din maharii petrolului de prin arabia saudita s-a comandat un Audi din argint (caroseria). Asa ca nu m-ar mira sa-si comande si unu din asta.

Silver Audi A8
          When the German MTM company got a job to tune an A8 for someone in Dubai, they decided to make the car look like it’s made of solid silver. And they certainly succeeded. The car looks absolutely stunning.

Here’s what their website says about it:

In Dubai the mtm Audi A8 polished was the eye-catcher. The car was analyzed and in many studies the enamel varnish of the aluminum car body was removed. Furthermore the car was cleaned. After that, the car body was polished with fine abrasive paper as well as special polishes to high gloss. The blank dress must not have any defects, because of the fact that retouching was not possible. Finally the car was protected with special clear varnish against environmental impacts.Because of the fact that it is impossible to polish plastic parts like front and rear spoilers, mirror house, side sillboard or also fuel tank cap, they were enameled in a complex way to get a chrome effect. Finally they were polished with clear varnish.
          Last edited by orca; 10-31-2008, 01:29 AM.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Numai si numai in dubai si la arabi astia nebuni ai sa vezi asa piese rare .........foarte superb !
            Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

Am mai vazut niste poze, era un calendar cu mercedesuri cromate...
              uitati aici...http://images.google.ro/images?q=chr...mages&ct=title
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

As vrea sa am boticul meu asa cromat
                BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

este interesant cum va figura o asemenea masina in acte ...
                  argint, crom, oglinda ... ???

mai diseara o sa public si eu niste poze cu masini cromate + tehnologia cromarii :P

Comment

initial, Mercedes a avut un proiect prin care intr-adevar a cromat (a se intelge a acoperit cu crom)
                    cateva modele de-a lor.

Insa, au trecut cativa ani si tehnologia s-a dezvoltat,
                    iar proprietar al unui automobil cromat poate deveni oricine...

Se foloseste vopseaua crom, sau pentru a obtine efect mat, vopseaua aluminiu.
                    Vopseaua poate fi gasita usor in vanzare. Compania ABRO vinde asa vopsea chiar si in pulverizator.

Iata aici tehnologia folosita de tunneri:
                    1) Suprafata e vopsita cu vopsea neagra.
                    2) Suprafata se lustruieste minutios. Pentru a obtine rezultatele optime,
                    suprafata se aduce la starea de oglinda.
                    3) Suprafata se curata cu spirt, sau cu solutie de curatat pe baza de alcool.
                    4) Inainte de a vopsi, este de dorit ca suprafata se fie incalzita, iar pentru aceasta se poate utiliza
                    chiar si un uscator de par.
                    5) In procesul vopsirii trebuie de utilizat o cantitate mica de vopsea si o cantitate mare de aer.
                    6) Dupa ce s-a uscat, suprafata se curata de praf si se lustruieste minutios.

se pare ca am niste probleme de upload imagini, incerc mai tarziu

Last edited by vht_md; 01-22-2009, 01:02 AM. Reason: adaugare poze

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF