Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Me, my SEC and....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by shadow View Post
    De fapt Mercedes era o tipa. Parca fata lui Daimler sau a lui Benz. SEC-ul asta e misto, am mers si eu putin cu el.
    are dreptate shadow...uite asa se mai lumineaza omul...
    "The hyphenated brand name Mercedes-Benz was established after that merger. The brand name Daimler had been licensed for use on other automobiles in France and the United Kingdom, and was therefore not available to Daimler-Benz. Instead, the name of its seminal Mercedes model designed by Maybach over twenty years before was chosen for the DMG portion of the new brand. ("Mercedes" had been painted on a DMG vehicle used in races by a man in honor of his daughter, and became the formal name of a DMG model in 1902, see below.) Thus, Mercedes-Benz became the brand name applied to the models of one of the new firm. Because of its eponymous tie to Karl Benz and his early vehicles, Mercedes-Benz is also the name of the world's oldest continuously produced automobile line." (wikipedia)

PS. Multumesc tuturor pentru aprecieri si sper sa continuati
    PS2. abia astept sa va cunosc pe toti la viitoarele intalniri

Comment

ma..nu iti ajungea ca se uita lumea dupa tine pe la semafoare,pe strada,prin parcari..vrei aprecieri si aici...
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

no comment...! s-o stapanesti sanatos(in caz ca nu vrei sa mi-o vinzi mie )

Comment

bravo
          asa da, piesa rara
          explica-ne cum ai facut modificarea, ca ea originala nu a avut motorul asta...
          ce greutati ai intampinat, ca ma bate si pe mine gandul asta,( daca scot astia taxa de prima inmatriculare)sa-mi aduc una de afara si sa-i pun un 2600 sau 2300cc...

Comment

modificarea nu e facuta de mine...asa am luat masina...
            si am avut noroc...din pacate pentru motorul original doar impozitul era 40mil/an
            oricum acum am inteles ca e destul de greu sa faci modificari din astea...costa f mult taxele de omologare si nu prea mai accepta astia de la rar

Comment

Eu cred ca accepta orice daca le dai bani. Si nu ma refer la spaga, intrucat daca treci de exemplu de la benzina la diesel trebuie sa faci un test dinamic care e vreo 7000 de RON (nu 700). Niste jeguri si aia de la RAR.

Comment

corect...oricum...pasiunea intrece valoarea...eu ti`am spus mac99 de cand te`am vazut...ca e superba..ai facut alegere buna.inca o data..sa o stapanesti sanatos..si sa nu te mai prind pe locul meu de parcare
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Asta e masina din videoclipul lui puya? (tot in familie)
                  Este un w126 sec ..dar nu stiu daca e asta sau nu
                  Foarte tare masina ta oricum...poate ma dai si pe mine o tura la o intalnire..(cand vin cu a mea ..ai si tu una..facem tura cu tura )
                  Last edited by sebaa; 07-29-2008, 20:01 PM.

Comment

N-ar fi rau daca ai pune si niste poze cu interioru.....sint foarte curios.........am avut si eu un W126 din '83 dar numai o saptamana ca nu se putea inscrie........

Comment

daca treci de exemplu de la benzina la diesel trebuie sa faci un test dinamic care e vreo 7000 de RON (nu 700). Niste jeguri si aia de la RAR.
                      sa inteleg, ca daca vrei sa treci de la benzina la motorina trebuie sa platesti 70 de mil.!!!!

fii te rog mai explicit

nu cred.............................................. ............................
                      Last edited by Geo18; 10-29-2007, 17:04 PM.

Comment

Originally posted by sebaa View Post
                        asta e masina din videoclipul lui puya? (tot in familie)
                        k e un w126 sec ..dar nush daca e asta sau nu
                        ft tare masina ta oricum...poate ma dai si pe mine o tura la o intalnire..(cand vin cu a mea ..ai si tu una..facem tura cu tura )
                        Da...e masina din videoclipul de la puya...dar trebuie sa recunosc ca nu am nici un merit...meritul e al fostului proprietar...
                        Facem cate ture vrei numai sa reusesc sa ajung si eu la o intalnire...

Comment

Eu cred ca accepta orice daca le dai bani. Si nu ma refer la spaga, intrucat daca treci de exemplu de la benzina la diesel trebuie sa faci un test dinamic care e vreo 7000 de RON (nu 700). Niste jeguri si aia de la RAR.
                          of...ce mor ca traim intr-o tara de kkt...visul meu era sa pun pe masina asta un 320CDI (oricum nu stiu daca se poate monta pe sasiul asta....poate ma lamureste cineva)...
                          dar pe langa faptul ca motorul ar fi oricum scump mai tre sa mai dau si 70mil aiurea...
                          Tara asta omoara vise...

Comment

Intereseaza-te exact cat te-ar costa. Cand au intrebat cred ca ei mi-au zis cazul cel mai rau. Doctorul zicea ca ar fi mult mai ieftin. Daca iti pui 320 CDI poate imi pun si eu

Comment

1700 RON. M-am interesat de curand. Si daca motorul pe care il montezi are in plus sau in minus cel mult 40% din puterea motorului pe care il inlocuiesti si nu schimbi tipul combustibilului ti-o omologheaza direct, fara teste dinamice. Cost - 550 RON.

Comment

Aha. Deci presupunand ca treci de la otto la diesel si puterea e cu peste 40% mai mult trebuie sa scoti 1700 RON. Mai dai sa zicem 600E pe motor si 200E pe manopera si piese de adaptare si iese sub 1500 euro. Dar daca pui 3.2 CDI cazi in aceeasi groapa plina de impozit. Si in cazul asta mai bine pui V8 5.6I cu GPL, ai de bine de rau 280 de cai si suna a masina sport in loc de tractor

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF