c-klass 1995 decembrie..al 2`lea proprietar...de cand se stie masina..adusa in 1999 de mine
he he..oricum..o sa revin cu poze noi
sa`mi ziceti daca va place...eu unu sunt inebunit dupa ea...mai am si un 520 din 92..da nu se compara
mercedes rulzzz
pai v`am zis..ca i`am frecat p`aia la cap pana le`am gasit... mai multe date: 95 decembrie....classic..din pacate(nici geamuri el n`am)...dar compenseaza aici: 2000 benzina,cutie automata cu treapta Economy sau Sport..he he he...390.000 de km si merge...ca acum 8 ani cand am adus`o..nu am avut probleme decat pe la bucse,radiatoru` care s`a spart...si un cap de bara.atat.si merge masinuta.....in rest..ce sa mai zic de ea..e nebunia mea..cum am mai zis..mai am si un bmw 520 din 92..da...nu se compara..confortul si tinuta de drum...superb...jentile sunt: cauciucuri good year 205/55/16..nu am pus mai mari ca arata penibil p`orma..fiind mercedes micut(oarecum)...in fine...daca ma iau sa povestesc despre ea...nu am unde sa scriu atat...
daca te mai intereseaza ceva... :P
o sa vina pozele in curand..cheful sa`l am....
nu de alta..dar ce masini am vazut eu...varza...poate daca o sa vad una...ok restaurata...nu stiu.dar eu sunt undeva la mijloc....
asta primavara
mi s`a parut misto...in unele locuri era zapada de 3x cat masina :| ...si imi era putin cam frica cu tractiunea asta spate....da am trecut ok
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment