Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Poate ii ajungem si noi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poate ii ajungem si noi

poate peste 20 de ani... mai stii?
    Attached Files

asta numiti voi masina ?

Comment

Aceasta marca nu cred ca merita cinstea de-a avea un topic, si pe topicul FUN e prea mult.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by pulmann View Post
        Aceasta marca nu cred ca merita cinstea de-a avea un topic, si pe topicul FUN e prea mult.
        sunt de acord cu pulmann..in plus,e o gluma,nu o masina
        nu am nimic cu dacia,dar sandero si logan sunt capcane !! in rest sunt ok ,si sa speram ca noua dacia,cea facuta dupa laguna,sa arate mai bine!!
        “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

dece nu ai pus o poza "din profil". stiti pozitia arcuit de spate a unui caine cand face....aaaa...ceva...?? mi se pare mie sau aia o fost sursa de inspiratie?

Comment

daca ar fi sa compar 190`u meu cu orice dacie slogan sau nush cum le`o numi ei ca poate nu se prinde romanu ... as alege 190`u ca tot mai bune sunt nemtoaicele noastre purii ... scze dc sa simtit cineva jignit da eu nu consider masina "sloganu" sau "sandaua" numa bine la toata lumea :*

Comment

Ce-aveti ma ati inebunit, am ajuns sa discutam despre non-masini?! asta e sindromu daciaomie-trei-sutici!!!
              Si-acuma asa ca pentru noi, sincer as cara balastru cu asa o masina daca ar fi 1000 euro noua!!! ca nah, sa nu-mi stric cobranele!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

) ) ) ) adevarat ) ) ) o cobra facuta frumos cu crom si lasata nu as lasa nici macar pe tata sa mearga cu ea )) dkt a mea

Comment

Poate cineva sa aduca si argumente alaturi de comentarii?
                  Ce legatura are cu MB 201 sau 123? Comparam mere cu mango?

Intrebari pentru acasa:
                  1) cat costau 123 si 201 la vremea lor si cat costa Sandero?
                  2) masinile fac parte din aceeasi clasa?
                  3) cat de diferit ca aspect exterior este Sandero de Toyota Yaris (ca sa nu mai enumar si altele)?
                  4) care este diferenta intre o masina noua si una veche, sau foarte veche?
                  5) care sunt diferentele in intretinerea lui 201 (sau 123) si a lui Sandero? Are toata lumea timp sa alerge dupa piese si mecanici?

Edit: Mi-au mai venit in minte 2 intrebari:
                  1) Cat costa un Mercedes fata de o Dacia?
                  si
                  2) Cat costa un Mercedes fata de o Dacia?
                  Last edited by shadow; 07-01-2008, 17:06 PM.

Comment

scze ca am deviat de la subiect... da titlu Topicului sau cum se num este interogativ... daca ii ajugem si noi, si ce sa inteleg ca se refera la posesori de MB noi-vechi nu cont ce model, an... sau ? si da normal ca nu se poate compara o dacie cu un MB ... bravo lor ca au resit a scoata un model nou... le apreciez munca... si cred ca daca ai o masina mai batrana si o intreti sau esti pasionat nu ai cum sa nu iti faci timp pt a umbla pt piese la ea. salut

Comment

Edit: Mi-au mai venit in minte 2 intrebari:
                      1) Cat costa un Mercedes fata de o Dacia?
                      si
                      2) Cat costa un Mercedes fata de o Dacia?[/QUOTE]

.
                      Apropo de intrebarile astea a tale, ideea sta in felul urmator, tu esti carcotash de felul tau, parca ti-ar displace mercedesul in general, fii atent aci...
                      O dacia sanderon logan sau alte nume din astea de reptile care or fi, costa cat un mercedes bun la mana a doua, deci...o cobra la 7000 sau 8000 adusa de unde stiu eu, e NET mai bashtana buna rezistenta si ce vrei tu fata de o amarata de dacie saraca....naparstoaca...AMIN
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

Tu alegi sa cumperi de 8000 o cobra. Foarte bine! Dar nu trebuie sa faca toti aceeasi alegere. Sunt unii care vor sa aiba o masina noua. Ce facem cu ei? Ii luam la suturi? Intr-o tara care se vrea europeana, trebuie sa ai libertatea de a alege. Si daca unii aleg sa ia o masina de calitate scazuta dar noua in loc de una de calitate inalta veche, trebuie sa respectam alegerea lor.
                        Eu personal nu mi-as lua Sandero pentru ca nu mi se pare o afacere buna, mi-as lua tot un SH, cel mai probabil Mercedes pentru ca am un mecanic foarte bun de Mercedes. Dar eu trebuie sa stau mereu dupa acest mecanic pentru ca este mereu foarte solicitat. Si pana isi face timp pentru mine, eu nu pot sa merg cu masina. Sandero are garantie si Casco, s-a intamplat ceva te duci si ti-o fac. Si inca o chestie, eu am stat de vorba cu proprietari de Logan si NICI UNUL nu si-a luat-o de placere. Toti si-au luat-o de nevoie, ca nu gaseau altceva la banii astia.
                        Deci eu zic sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa lasam Sandero in pace. Ar trebui sa ne bucuram ca nu se mai fabrica Dacia 1310 si ca scoatem si noi ceva care aduce cat de cat a masina si se vinde foarte bine si in strainatate.

P.S. Dupa zeci de ani de industrie de proasta calitate, este normal sa punem sub semnul intrebarii tot ce e fabricat in Romania. Dar totusi nu trebuie sa aruncam cu pietre, facem si noi ce putem si asta e, nu se poate dintr-o data.
                        Ganditi-va ca am scos pe ici pe colo si masini bune (prima Dacia 1300 si ARO M461 IMS).
                        Revenind la Sandero, e careva dintre noi care stie sa proiecteze o masina mai buna la banii astia?
                        Last edited by shadow; 07-02-2008, 08:30 AM.

Comment

Bun bun, insa daciile astea le-au fost bagate pe gat romanilor muritori de rand, cu faze cu taxe auto cu nebunii, ca acum sa dea banii inapoi, treaba se complica vezi si tu, nu e asa simplu!!!
                          Fara taxa o sa le scada vanzarile!!!
                          Acum intre noi fiind vorba, arata oricum masina asta numa bine nu, om fi de vina noi ca suntem romani?
                          Last edited by pneu; 07-02-2008, 08:33 AM.
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

Comment

Observatiile lui Shadow sunt pertinente...

Nu suporta comparatie Sandero cu un Mercedes SH sau alta masina SH.

Pe de alta parte, nu trebuie luati in deradere nici clientii de astfel de masini noi. Argumente pt asta sunt destule nu vreau sa ma lamentez pe tema asta.

Nu cred ca voi mai prinde vremuri in care sa cumpar marca Dacia ...dar daca as fi in situatia sa nu am bani cu siguranta as analiza toate ofertele de masini de buget.

Comment

Asta e alta treaba. Din punctul asta de vedere suntem inca in comunism. Dar se poate si mai rau. In Cuba (am mai dat exemplul asta si v-ati suparat pe mine ) nu ai voie sa aduci in tara nici o masina. Deci acolo nu se mai pune problema de taxe, norme de poluare si alte chestii. E dictatura pe fata. La noi de bine de rau mai poti sa gasesti cai sa-ti iei o masina mai de Doamne-ajuta.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF