Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalnire nationala - Clubmercedes.ro

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In weekendul 29 noiembrie - 1 decembrie va avea loc intalnirea nationala Club Mercedes Romania.
    Se va desfasura la Predeal, cazarea va fi pe cont propriu, fiecare unde crede de cuviinta si in functie de buget.
    Petrecerea pe 30 Noiembrie. Vom merge, probabil, la un restaurant.

1. Zeus + sotia
    2. Mircea + sotia + printesa
    3. Sebastian77 + soția + printesa
    4. anatoliepirnu + sotia
    5. catalin-olari +
    6. zavelk + sotia si junioru'
    7. Mr.M +
    8. valentinion + sotie + maimutze
    9. ... ... ...

+ cativa prieteni ai paginii de facebook

Haideti, inghesuiti-va, nu se dau premii, dar nu veti fi banati 3 luni, no matter what. Glumesc, nici macar asta .

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Zeus , daca nu am cauciucuri de iarna am sanse sa urca p'acolo ?

stima
      Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Originally posted by zavelk View Post
        Zeus , daca nu am cauciucuri de iarna am sanse sa urca p'acolo ?

stima
        Mais, bien sûr. Insa DACA va fi zapada, exista riscul sa te caute aia cu "siguranta si incredere" la gume.

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.

Comment

• Daca va fi....scriu cu un marker pe gume.

Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk
          Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• In weekendul 29 noiembrie - 1 decembrie va avea loc intalnirea nationala Club Mercedes Romania.
            Se va desfasura la Predeal, cazarea va fi pe cont propriu, fiecare unde crede de cuviinta si in functie de buget.
            Petrecerea pe 30 Noiembrie. Vom merge, probabil, la un restaurant.

1. Zeus + sotia
            2. Mircea + sotia + printesa
            3. Sebastian77 + soția + printesa
            4. anatoliepirnu + sotia
            5. catalin-olari +
            6. zavelk + sotia si junioru'
            7. Mr.M +
            8. valentinion + sotie + maimutze
            9. ... ... ...

+ cativa prieteni ai paginii de facebook

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Exisa un organizator pentru toata treaba asta, exista un interes sa se vina la intalnire, se vrea ceva serios sau e doar o simpla invitatie pentru cine are drum pe acolo sau e din zona?

Comment

• Colegu', nu prea inteleg unde ti-e supararea cu posturile astea ironice si fara noima. Vrei sa participi - ai mai sus toate detaliile, nu - abtine-te. Nu te obliga nimeni la nimic.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Nu exista nicio suparare si cu atat mai putin ironie. Ma gandeam doar la motivele pentru care as bate atatia km. Ca sa ce ? Atata timp cat nu exista nimeni organizat, fiecare isi gaseste cazare unde vrea, etc, asa cum sunt puse datele problemei. Si ne mai miram ca nu se strange lume ca prin alte parti :-)

Comment

• Nu fi suparat,probabil ca in trecut s-au luat tzepe cu cazare si nu se mai baga nimeni.Acum organizator pe ,,burta goala '' nu cred ca se ofera nimeni si mi se pare si normal ca daca cineva se ocupa sa fie platit.Si daca se organiza nu cred ca se omora lumea cu venitul ca la club ,,opel''.

Comment

• Originally posted by vegeftw View Post
                      Nu exista nicio suparare si cu atat mai putin ironie. Ma gandeam doar la motivele pentru care as bate atatia km. Ca sa ce ? Atata timp cat nu exista nimeni organizat, fiecare isi gaseste cazare unde vrea, etc, asa cum sunt puse datele problemei. Si ne mai miram ca nu se strange lume ca prin alte parti :-)
                      Până la urmă, tot nu pricep ce doreşti. Deci tu baţi drumul numai dacă Ă®ţi găseşte careva cazare, nu? Pentru tine mă ocup personal, sa-mi zici la câte stele doreşti.
                      Vrei să impun eu standardul de cazare? Dată trecută, de exemplu, unii au vrut să vină CU CORTUL. Trebuia sa-i bag cu forţa la hotel? Alţii poate vor haloi asigurat, că-si iau pastilele la ore fixe. Ce este anormal in a se caza fiecare unde visează?
                      Eu am spus că vom organiza Ă®ntâlnirea, adică ne vom strânge cu toţii Ă®ntr-un loc. Nu că dormim Ă®mpreună. Eu sforăi, tu?
                      Nu mai trage concluzii despre de ce nu se strânge lumea, nu eşti in măsură, cred eu.
                      Pentru alte nelămuriri, legate de subiect, Ă®ţi stau la dispoziţie pe privat.

Comment

• Bine colegu, s-a inteles. Have fun

Comment

• Colegu',apropos de club"opel" cum zici tu,nici acolo nu e gratis ceva doar ca in atatia ani s-a ajuns la ceva organizat,avem un complex de cateva zeci de vile plus inca vreo cateva,plus un hotel si altele pe o raza de cateva sute de metri patrati amplasate toate,se trimit avansuri la cazare inainte cu cca o luna,totul e extrem de organizat,exista ecusoane pentru fiecare participant,o cina festiva, iar cei care se ocupa cu toate astea o fac "pro bono",consuma timpul lor perntru ca altii sa se simta bine. Din cate imi aduc aminte,acum vreo 2 ani cred,un coleg de prin Giurgiu??? a fost singur prin Sibiu de 1mai la o alta intalnire nationala asa ca il inteleg pe ante-vorbitorul meu. Va doresc mult succes! Eu am organizat acum vreo 3 ani o intalnire regionala la Tg-Jiu iar cei care am fost acolo am ramas prieteni asa ca stiu si spiritul clubmercedes,se poate mai mult dar cred ca exista oameni mandri si aroganti pe aici,cativa dar influenti,care s-au urcat pe un piedestal si privesc de sus. Ca sa destind atmosfera,probabil au MB Actros si vorbesc de pe cabina . Am pus acest comentariu in sens constructiv,va spun sincer si sper ca intr-o zi sa particip si eu la o mare intalnire nationala,chiar venind cu Opelul.Cu respect,va salut!
                          condusul sportiv costa scump

Comment

• Eu nu o inteleg p'asta neam. Cum sa ma duc la intrunirea unora unde toti vin cu modele ale aceleiasi marci cu model de la alta marca?

Da' vino pe jos mai bine, de ce sa te mai obosesti sa consumi combustibil? Daca vii cu trenul sigur nu zice nimeni nimic si nu glumesc. Este colegii?

In fine...
                            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ĂŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

• Topicul este pentru cei interesati si pasionati de MB, doritori sa participe la eveniment. Rog abtineti-va de la sfaturi si pareri in lipsa intentiei reale de participare. Colegul cu Opel, nemultumirile la adresa moderarii pot fi exprimate fie pe PM, fie sesizare admini, fie, mai simplu, prin frecventarea altor forumuri dedicate.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Nu a avut nimeni pretentia sa se ofere ceva gratis, ar fi culmea. Dar ideea de organizare a unei INTALNIRI NATIONALE are alte conotatii pentru mine. Nu vad nicio exagerare si nici nu sunt suparat. Nu ma obliga nimeni sa merg :-)

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF