Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalniri ClubMercedes.ro Bucuresti 2010 & 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by RedBull View Post
    Cine sa vina frate no problem ca abia la nationala s-au strans vreo 20 din 8000 de membri de pe forum...La o d'asta de oras eu zic ca suntem prea bine cati ne-am strans pana acum...Eu cred ca multi dintre membrii forumului isi fac cont doar asa sa-l aiba sau mai au cate o problema pe la toroape, isi rezolva problemele si dispar, nu-i mai vezi niciodata...Vechea poveste...
    Cam ai dreptate...dar din aia 8000 cati suntem inscrisi,daca sunt vreo 2000 activi{sa fi intrat in ultima luna}...restul intra doar sa-si rezolve problemele.Si in Timisoara suntem maxim 10 care ne tot intalnim...pe restu' nu-i intereseaza.
    In orice caz bafta cu intalnirea voastra de la Bucuresti{sper sa va strangeti macar vreo 20 de persoane}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Bine bine, dar din astia 2000 care suntem activi ne intalnim doar 15?Pffff...Eu cred ca mai sunt membri in Bucuresti dar le este nu stiu cum sa-si prezinte masinile la intalniri...In fine...Bafta la toti care se intalnesc frecvent...Respect...

Comment

Vin si eu duminica, de data asta cu una mai noua si fitzoasa.
        1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
        1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
        dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by RedBull View Post
          Bine bine, dar din astia 2000 care suntem activi ne intalnim doar 15?Pffff...Eu cred ca mai sunt membri in Bucuresti dar le este nu stiu cum sa-si prezinte masinile la intalniri...In fine...Bafta la toti care se intalnesc frecvent...Respect...
          Pai sunteti 15 la Buc,10 la Timisoara,vreo 20 la Constanta,4-5 Sibiu,maxim 10 la Cluj,10 la Iasi,si vreo 5 pe la Galati...restul pana la 2000 ori le e rusine sa socializeze,ori nu au bani de iesiri,ori nu ii intereseaza.
          O cauza ar mai fi serviuciul si timpul de afara.Asteptam sa se incalzeasca si poate poate vor iesi mai multi.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Deci lista arata asa:
            1. no problem;
            2. mezzo
            3. Emilliano
            4. Carasu
            5. m1hai
            6. RedBull
            7. Leo.SR,
            8. Andrei_preoteasa - 100% - daca nu vine il iua de ciuf (care abia l-a tuns) )
            9. Adimaridum,
            10. Vlad200d,
            11. mcobra78,
            12. LEO.SR
            13. Shoimuletz
            14. 200ce_marius
            15.
            16.
            21. ??? BLACK JACK ???

P.S. Ma asteptam ca in afara domnilor super moderatori Andrei_preoteasa si popei_pmm, sa avem placerea de a cunoaste si cealalta parte de super moderatori care sunt din Bucuresti si ne modereaza.
            Ei pentru noi si acest forum ar trebui sa fie un exemplu de urmat si sa vina la intalniri de fiecare data cand pot (nu i-am vazut pana acum pe nici unu la intlniri) in afara domnului super moderator Mertanu si cl600 care au mai venit la cate o cafea, in rest ceilalti nici nu ii stiu cum arata.
            Haide-ti domnilor la intalniri ca facem cate 1 pe luna, se propune data, de fiecare data cand e sa ne intalnim, propuneti si voi zile in care puteti fi prezenti si sa ne cunoastem, puneti numele dumneavoastra pe liste si atunci si acea lista va arata altfel.
            Ma uit la acea lista si in proportie de 90% sunt aceleasi persoane care vin de fiecare data la intalniri, hadeti mai oameni buni ca daca vrem intadevar sa ajungem Duminica la o cafea la orele 14 se poate, nu imi spuneti ca din cati PASIONATI sunt pe acest forum si mai ales cati membrii ai acestui forum sunt din Bucuresti doar 10-15 persoane pot veni la intalniri si dintre acestia 85%-95%-100% sunt cei care vin de fiecare data.
            Doar nu o fii foc daca veniti si voi restul de "jde" sute, mii de membrii ai acestui forum.

Salutari celor din Constanta si BRAVO lor, vad ca nu prea sunt fite pe acolo si lumea e mult mai sociabila Stiu ca dupa Bucuresti, Constanta e al doilea oras din Romania ca marime si numar de locuitori, asa ar trebui sa fie si la intalniri, dar iaca-ta ca e invers, la intalniri ei sunt in top pe primul loc ca numar de participanti dar si ca evenimente la acele intalniri, iar noi Bucuresti hmmm , in fine.
            Salutari Constanta si toata stima din partea noastra, bravo voua de exemplul pe care il dati si tot inainte mandri pionieri .
            In incheiere fac un ultim apel tuturor membrilor ai acestui forum care sunt in Bucuresti si mai ales in special domnilor SUPER MODERATORI, care au timp si placere, Duminica 21 Februarie (Black Jack) sa ne onoreze cu inscrierea pe lista si mai ales cu participarea la intalnire, ca 2-3 ore nu or fii foc.
            Hai Bucuresti, capitala a tarii esti, da exemplu intregii tari si mai lasa mandria, figurile, fitele, superioritatea, incearca si putina socializare, bunatate, prietenie, distractie si hadeti la intalniri.
            Ce e atat de greu mai fratilor?
            Domnul Carmine dumneavoastra ce asteptati? Invitatie speciala? I-am spus domnului Preoteasa sa va spuna sa veniti si dumneavoastra la intalniri, a zis ca v-a spus si nu ati venit niciodata asa ca hai Duminica la intalnire, valabil pentru toata lumea care loveste tastele calculatorului pe acest forum, mai lasati un pic degetele sa se odihneasca si hai sa mai dam si din gura.
            Lista ar fii mai lunga, daca macar 20% din cei care sunt din Bucuresti incrisi pe acest forum ar veni la intalniri, dar ce sa ii faci asta e.
            Doresc sa salut si restul tarii cum ar fii : Ardealul, Moldova, Banat si sa nu se supere ca nu i-am mentionat mai sus, dar exemplu pe care ni-l dau colegii din Constanta este de apreciat, bravo lor.
            Last edited by no problem; 02-19-2010, 13:33 PM.
            E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Imi cer scuze de la inceput daca voi ofensa pe cineva , dar haideti frati bucuresteni , mai lasati tastele (cum zicea no-problem) , si incercati sa fiti prezenti la intalnire . Cum de la noi se poate , si la voi nu , unde ar trebui sa fiti cel putin 40 de membrii , sa nu mai zic , ca , la noi sunt membrii de toate varstele {de la 18 ani , pana la( si acum sper sa nu gresesc sau sa dea colegii din Constanta cu pietre in mine) 60 de ani } , deci inca un motiv . Inca o data imi cer scuze daca ofensez pe cineva .
              Mercedes . (punct)
              Mercedes w 124 300 e (1989)
              Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
              Mercedes w 211 220 cdi (2004)
              Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
              Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
              Lexus IS 300 (1999)
              Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

Ma gandeam sa nu mai vin maine,dar la ce compunere a facut D-l No Problem n-am cum sa lipsesc.
                W123 240 D (1977)
                Ex:W123 240 D (1979) Ex:W123 230 TE 2.3L (1983)
                Ex:W201 190E 2L(1983)

Comment

Originally posted by no problem View Post
                  Deci lista arata asa:
                  1. no problem;
                  2. mezzo
                  3. Emilliano
                  4. Carasu
                  5. m1hai
                  6. RedBull
                  7. Leo.SR,
                  9. Adimaridum,
                  10. Vlad200d,
                  11. mcobra78,
                  12. LEO.SR
                  13. Shoimuletz
                  14. 200ce_marius
                  15.
                  16.
                  21. ??? BLACK JACK ???
                  Ramane duminca la ora 14? In zona Stadion National? Cum dau de voi? Pe cine sun?

Ma trec pe lista:
                  22. valentinion
                  Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Originally posted by valentinion View Post
                    Ramane duminca la ora 14? In zona Stadion National? Cum dau de voi? Pe cine sun?

Ma trec pe lista:
                    22. valentinion

Ramane la Agronomie, in fata Strandului Tineretului. Pe strada Primo Nebiolo, daca ai GPS. Daca ajungi mai tarziu de ora 14:00 si nu suntem afara la masini, suntem in Cafe Bordo.

Comment

• Multumesc pentru raspuns. Din ce am citit trebuie sa revizuiesc lista. Deci:

15. valentinion

Comment

• Numar posturi andrei_preoteasa: 666. E un semn

Comment

• Maine, printre alti membri mult asteptati, se va prezenta si colegul Automaticul. Pentru ca lumea sa nu i se adreseze cu "Automaticule"!, dumnealui este domnul Cristi. Dansul ne va raspunde la intrebarile legate de cutiile de viteze... Noi in schimb, ii umplem portbagajul cu beri!

Domnule Cristi, va asteptam cu mare drag!

Stima!

Comment

• Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                            Maine, printre alti membri mult asteptati, se va prezenta si colegul Automaticul. Pentru ca lumea sa nu i se adreseze cu "Automaticule"!, dumnealui este domnul Cristi. Dansul ne va raspunde la intrebarile legate de cutiile de viteze... Noi in schimb, ii umplem portbagajul cu beri!

Domnule Cristi, va asteptam cu mare drag!

Stima!
                            Daca se lasa treaba cu umplut portbagajul cu beri...va raspund si eu la intrebari...
                            Edit: Pot sa vin cu 3 masini daca este cazul...timp am!!!
                            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                            Si o panarama de scuter

Comment

• Deci lista arata asa:
                              1. no problem;
                              2. mezzo
                              3. Emilliano
                              4. Carasu
                              5. m1hai
                              6. RedBull
                              7. Leo.SR,
                              9. Adimaridum,
                              10. Vlad200d,
                              11. mcobra78,
                              12. LEO.SR
                              13. Shoimuletz
                              14. 200ce_marius
                              15. valentinion
                              16. automaticul
                              17. Mertzanu
                              18.
                              19.
                              20.
                              21. ??? BLACK JACK ???

... s-ar putea sa vina si Jack cel Negru daca ne vor onora cu prezenta inca 4 membri care nu s-au scris pe lista

Comment

• Poze de la intalnire:

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF