Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalniri ClubMercedes.ro Bucuresti 2010 & 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hitman1234
    replied
    cred ca vin si eu daca ma lasa bestia

Leave a comment:

• morpheus
    replied
    Sa refacem prezenta:
    1.morpheus
    2.m1hai
    3.RedBull
    4.Leo
    5. ... ... ...

PS. Se vede treaba ca sunt putini pasionati de marca la noi in Bucuresti

Leave a comment:

• RedBull
    replied
    Wow suntem deja 4.Cat interes.

Leave a comment:

• atp-exodus
    replied
    IMI CER SCUZE CA POSTEZ AICI. AM MAI INCERCAT DE DOUA ORI SA IAU LEGATURA CU ADMINISTRATORII FORUMULUI SI NU REUSESC! ROG UN E-MAIL SAU UN TELEFON de la un admin.

Numele meu este Alexandru POP si reprezint unul dintre principalii dealeri de MB in Romania, ATP Exodus. As dori sa iau legatura cu unul din administratorii acestui forum pentru a discuta despre posibile colaborari in viitor.

Multumesc pentru intelegere,

Alexandru POP
    ATP Exodus Mercedes-Benz
    0731-818-168
    alexandru.pop@atp-exodus.ro

Leave a comment:

• Leo
    replied
    Mai e nevoie sa ma mai anunt si eu?

1.morpheus
    2.m1hai
    3.RedBull
    4.Leo

Leave a comment:

• m1hai
    replied
    Se mai anunta cineva sau iar suntem aceeasi 3 insi????

Leave a comment:

• RedBull
    replied
    [QUOTE=m1hai;188174]S-a schimbat prognoza http://vremea.apropo.ro/vremea-15-zile, Hai s-o facem duminica pana la urma, ora 12:00 Polivalenta! Asadar, LISTA:

1.morpheus
    2.m1hai
    3.RedBull
    4.

Leave a comment:

• m1hai
    replied
    S-a schimbat prognoza http://vremea.apropo.ro/vremea-15-zile, Hai s-o facem duminica pana la urma, ora 12:00 Polivalenta! Asadar, LISTA:

1.morpheus
    2.m1hai
    3.

Leave a comment:

• morpheus
    replied
    De acord! Dar daca ramande duminica si ploua eu tot as veni, macar ca mai schimbam doua trei vorbe, eventual ne vârâm undeva sa bem un ceai si gata.

Haideti stimabililor... veniti la intalnire ori ba?

Leave a comment:

• m1hai
    replied
    Eu mi-as dori sambata ca am vazut ca e frumos, dar sunt la servici din pacate . Mai urmarim prognoza si poate n-o ploua duminica... nu stiu ce sa zic! Asteptam lumea sa si dea cu parerea!

Leave a comment:

• morpheus
    replied
    Hmmm... pai in aceasta lumina as zice sa ne mutam sambata? Eu recunosc ca nu m-am uitat la prognoza... dar acum am tras un ochi si vad ca ai dreptate. Ce zici colegu?

Da dom'le da, vin descoperit, dar daca e nasol afara nu mai vin fara capac

Bafta!

Leave a comment:

• m1hai
    replied
    Din ce am vazut la prognoza meteo, nu prea stam bine duminica pt ca ploua! Eu unul mi-as dori sa fie frumos afara sa te vad morpheus cu masina decapotata! Eu mai astept prognoza si apoi imi anunt participarea! Toate bune coleguu!

Leave a comment:

• morpheus
    replied
    Asa, hai ca a mai trecut o aproape o luna si se apropie ultima duminica din Martie, asa ca sa continuam cu intalnirile lunare.

27 Martie 2011 - parcare Polivalenta, ora 12:00 ca in ultimul timp, prezenta mai jos:

1. morpheus

PS. Propun trecerea intrunirilor intr-un nou subiect cu numele intalniri Bucuresti 2011 sau redenumirea acestuia sau alta varianta care convine moderatorilor. Va multumesc! (Redenumirea recunosc, e o idee proasta)

Leave a comment:

• Vlad200D
    replied
    @diesel_boy
    Cobra o sa apara la intalniri cand va fi frumos si cald afara...

Leave a comment:

• diesel_boy
    replied
    Este o cobra intr-una din poze , in 2 culori , nu am fost atent , cine ar putea sa-mi spuna mai multe detalii despre ea , daca se poate ? Va multumesc anticipat.
    Last edited by Carmine; 03-06-2011, 09:41 AM.

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF