Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalniri ClubMercedes.ro Bucuresti 2010 & 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sambata nu pot ajunge. Si asa nevasta zice ca masina e iubirea mea acum. De unde stie horvath ca ploua duminica? SI daca ploua tot incerc sa vin. Urc nevasta/copil/soacra in masina si hai la bucuresti ca are tati treaba
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Ma uitam si eu pe aici. -> http://vremea.kappa.ro/

Comment

• Nu a fost cu rautate...am intrebat doar..Sper sa nu se supere domnul horvath. Lumea zice ca nu are timp sa vina duminica. Am mai vorbit cu cineva de pe forum acusica...Tu bed.

Comment

• Pune-ma si pe mine la nr.13

Comment

• ZIua buna. Cu scuzele de rigoare trebuie sa anunt ca nu pot participa astazi. Toate bune

Comment

• Imi cer scuze, daca am speriat pe cineva cu prognoza meteo. Promit ca si daca ma interesez, nu mai comunic. Ca cine stie...!?
              Prima mea intalnire! Au ramas tare putine Mercedes-uri prin Bucuresti.
              Attached Files
              Last edited by horvath_gabriel; 04-12-2010, 20:40 PM.

Comment

• Va rog sa ma iertati ca nu am ajuns insa am avut treaba si nu am putut sa aman.

Comment

• Avand in vedere ca bugetul si timpul alocat acestei date de 1 Mai, este foarte restrans, propun o intalnire cu mult gratar, voie buna, bautura si distractie.
                  Aceasta intalnire sa o facem undeva pe langa Bucuresti, in Bucuresti sau intr-o zona unde nu trebuie sa ne deplasam mai mult de 100-150 km.
                  Asa ca incep eu primul cu ceva propuneri pentru una din cele cateva locatii unde sa ne destrabalam.
                  Incep cu zonele bine stiute de catre cei care stau in Bucuresti cum ar fii:
                  -Pusnicu;
                  -Cernica;
                  -Pantelimon;
                  Sau o deplasare pana la Barajul Paltinu, situat langa Valea Doftanei, la o distanta de 130 km. La acest baraj se poate ajunge pentru cei care nu stiu pe soseaua DN1 pana la Campina. Se intra in Campina si de acolo mai sunt 30 km pana la baraj.
                  Ce va pot spune despre acel loc este ca se afla intr-o zona superba cu un amestec de munte si apa, fara hoteluri sau industrializat, o zona unde poti sa iti dai frau tuturor nebuniilor din cap.
                  O alta propunere ar mai fii Valea Neagra care se afla in aceeasi zona dar la o distanta de baraj de 50 km, traseu: Bucuresti- Campina-Barajul Paltinu-Valea Doftanei-Valea Neagra.
                  Acolo suntem in inima muntilor, acolo putem alerga prin padure pana ne vine mintea la loc .
                  Alta locatie in zona respectiva ar mai fii sa urcam sus la Secaria, traseu Bucuresti-Campina-Barajul Paltinu-Valea Doftanei-Secaria, acolo suntem sus deasupra muntilor din acea zona. Noaptea se vad toate luminile din acel sat si crestele muntilor care ne inconjoara, de la baraj pana la acasta locatie ar fii de 30 km in plus fata de cei 130 km pana la baraj din Bucuresti.
                  Doresc sa va spun ca in acele locatii sunt zone salbatice, adica noi si natura peste noapte se poate ramane cu cortul sau la pensiunile din sat. Drumul pana acolo nu ia mai mult de 1.30-2 ore.
                  Propunerile mele acestea sunt.
                  Va astept cu propuneri de locatii in Bucuresti sau langa Bucuresti, sa facem impreuna dragi colegi care doriti, un 1 Mai Muncitoresc, in cea mai mare forta, o iesire la padure, iarba (verde), in natura, cu un cost de pereche undeva la 400-500 lei.
                  Asa ca hai ClubMercedes.ro sa dezmortim stelutele, sa le punem in coloana si sa ne mandrim cu fiarele noastre.
                  Astept pana Luni-Marti propunerile vastre, sa stabilim una impreuna si dupa sa ne trecem pe lista cu cei care doresc si au placerea de a se distra, relexa, cunoaste si sa se simta bine impreuna cu membrii acestui forum.
                  Facem apel si la restul tarii care doresc sa vina, pot sa vina mai multi cu o masina impartind costul carburantului.
                  Asa ca hadeti sa o punem si sa o facem lata acum prima data, dupa atata timp in care nu ne-am mai vazut.
                  Last edited by no problem; 04-23-2010, 13:49 PM.
                  E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

• Originally posted by no problem View Post
                    Avand in vedere ca bugetul si timpul alocat acestei date de 1 Mai, este foarte restrans, propun o intalnire cu mult gratar, voie buna, bautura si distractie.
                    Aceasta intalnire sa o facem undeva pe langa Bucuresti, in Bucuresti sau intr-o zona unde nu trebuie sa ne deplasam mai mult de 100-150 km.
                    Asa ca incep eu primul cu ceva propuneri pentru una din cele cateva locatii unde sa ne destrabalam.
                    Incep cu zonele bine stiute de catre cei care stau in Bucuresti cum ar fii:
                    -Pusnicu;
                    -Cernica;
                    -Pantelimon;
                    Sau o deplasare pana la Barajul Paltinu, situat langa Valea Doftanei, la o distanta de 130 km. La acest baraj se poate ajunge pentru cei care nu stiu pe soseaua DN1 pana la Campina. Se intra in Campina si de acolo mai sunt 30 km pana la baraj.
                    Ce va pot spune despre acel loc este ca se afla intr-o zona superba cu un amestec de munte si apa, fara hoteluri sau industrializat, o zona unde poti sa iti dai frau tuturor nebuniilor din cap.
                    O alta propunere ar mai fii Valea Neagra care se afla in aceeasi zona dar la o distanta de baraj de 50 km, traseu: Bucuresti- Campina-Barajul Paltinu-Valea Doftanei-Valea Neagra.
                    Acolo suntem in inima muntilor, acolo putem alerga prin padure pana ne vine mintea la loc .
                    Alta locatie in zona respectiva ar mai fii sa urcam sus la Secaria, traseu Bucuresti-Campina-Barajul Paltinu-Valea Doftanei-Secaria, acolo suntem sus deasupra muntilor din acea zona. Noaptea se vad toate luminile din acel sat si crestele muntilor care ne inconjoara, de la baraj pana la acasta locatie ar fii de 30 km in plus fata de cei 130 km pana la baraj din Bucuresti.
                    Doresc sa va spun ca in acele locatii sunt zone salbatice, adica noi si natura peste noapte se poate ramane cu cortul sau la pensiunile din sat. Drumul pana acolo nu ia mai mult de 1.30-2 ore.
                    Propunerile mele acestea sunt.
                    Va astept cu propuneri de locatii in Bucuresti sau langa Bucuresti, sa facem impreuna dragi colegi care doriti, un 1 Mai Muncitoresc, in cea mai mare forta, o iesire la padure, iarba (verde), in natura, cu un cost de pereche undeva la 400-500 lei.
                    Asa ca hai ClubMercedes.ro sa dezmortim stelutele, sa le punem in coloana si sa ne mandrim cu fiarele noastre.
                    Astept pana Luni-Marti propunerile vastre, sa stabilim una impreuna si dupa sa ne trecem pe lista cu cei care doresc si au placerea de a se distra, relexa, cunoaste si sa se simta bine impreuna cu membrii acestui forum.
                    Facem apel si la restul tarii care doresc sa vina, pot sa vina mai multi cu o masina impartind costul carburantului.
                    Asa ca hadeti sa o punem si sa o facem lata acum prima data, dupa atata timp in care nu ne-am mai vazut.
                    Mai oameni buni, ati disparut???

Comment

• Eu urmaresc posturile,dar din moment ce nu este nimic sigur nu ma pot pronunta , cat despre locatiile sus mentionate ,mie imi par ok,atata timp cat sunt in aer liber.

Comment

• Care este urmatoarea intalnire ?
                        Last edited by no problem; 04-27-2010, 21:58 PM.
                        YM ID: Mr.MeHigh
                        Mobil: 0728 90 99 30
                        W202club.blogspot.com
                        ABMsound.ro

Comment

• Aaaa... scuze, abia acum am citit mai bine posturile. Deci eu sunt de acord cu cele spuse de no_problem pt data de 1 Mai 2010.

Eu vin cu sonorizarea! Va zic din start, asta daca e vreme buna ca sa iasa distractia mishto !
                          Last edited by no problem; 04-27-2010, 21:59 PM.
                          W202club.blogspot.com
                          ABMsound.ro

Comment

• Propunere pentru intalnirea viitoare, deci Bucuresti sa te vad cu propuneri de data si de ce nu si locatie, ca doar a venit caldura o putem pune de un gratar si un mic fotbal.
                            Deci ... ?

Comment

• Deci eu nu sunt din Bucuresti asa ca nu prea ma pricep la un loc bun de gratar si eventul de parcare asa mai ok pt printesele noastre..... dar ma mai interesez si vin cu propuneri....caci asa idei si suport tehnic (ambient muzical, inregistrare foto/video) asigur eu personal.
                              Last edited by no problem; 05-09-2010, 17:20 PM.
                              W202club.blogspot.com
                              ABMsound.ro

Comment

• Haideti mai baieti, ce sunteti asa fitosi?E vreme frumoasa afara,mai iesiti si voi din casa la o bere si un pahar de vorba.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF