Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Poate reusim de data aceasta-Sa ajutam copii defavorizati

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce scriu baietii pe 4x4:

"Am mai primit astazi pachete de la

asfalttango scrie:
    E Razvan -arhitectul ...locatie Bucuresti...venit de pe clubmercedes.ro

multumim"

Multumim si noi lui ARHITECT si tuturor celor care au ajutat cu ce au putut fiecare!

Cine mai poate da o mina de ajutor este asteptat.(cei dun Buc in pot contacta pe colegul ARHITECT)

Comment

Pachetele de astazi sunt de la userul gabita de pe forum clubmercedes. Au fost 5 cutii pline!!! Un portbagaj plin plin plin . MULTUMESC. Eu am fost doar carausul.
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Am dus si eu la dl.Alexandru 5 saci cu haine,sper ca ceea ce mai strang, sa ma intalnesc cu coloana de masini ,pe 20 dimineata la Tancabesti, sa mai las ceva.

Comment

Multumim in numele copiilor!

Comment

Pe ziua de azi, au intratara pe forum aproape 250 de useri (dintre care 4 banatzi doua puncte D...). Cam asta e numarul celor activi zilnic. Dar sa mishte un deget pe aici, nici 5 procente... Urit... Poate il mai aud eu pe vreunul sa zica ca sint al dracului, ca eu tzin cont si de treburi de genul asta. Mai sint 4 zile, iar in zilele astea miracole nu se vor petrece. Dar eu nu uit si nu iert...

Comment

Nu putem forta oamenii....Putem acorda circumstante datorita vremurilor.
              Daca nu au placerea....cu forta nu se poate.

Comment

Nu e chiar asha... cine intra pe forum, are calculator, are net, nu mai zic de mashina, deci nimeni nu e un mare amarit, sa nu poata face un gest...Intimplarea face ca marii amaritzi sa faca gesturi, nu cei care au si le prisoseshte... Atitudinea mea ramine neclintita.

Comment

De acord cu Stefan. Macar ca si mesaj de transmis mai departe la rude, prieteni cu copii mici si mai maricei si tot se gasea cineva in lista lor de cunostinte care sa ajute. Nici asa nu au fost in stare sa dea o mana de ajutor. Rusine. As intreba pe fiecare user care intra in vorba cu mine pe accest forum: Ai facut vreun pachetel pentru copii? Ai intrebat (daca tu nu puteai) pe cei cunoscuti daca au cumva posibilitatea (si sigur gaseai)? Si abia dupa aceea sa ii raspund la ,,probleme,,. Nu sunt eu buricul forumului astuia, nu ma pricep la depanari, reparari si alte sfaturi tehnice dar daca as fi, asta as face. M-ar interesa motivele pentru care NU au miscat un deget. Cei care NU au miscat.

Ma abitin la a mai scrie si alte ganduri referitoare la subiect.

Sarbatori Fericite si indestulate cu masa plina de bucate si sifonierele pline de haine, rafturi pline de jucarii ... pentru cei ce stau pasivi.

Comment

Actualizam listuta:

@mirciulika, Yonutz, worldscape, navara si ceilalti care au spus ca au la dispozitie masini de marfa :

Va rog sa luati legatura cu Mugur deoarece avem cateva donatii mari [ electrocasnice si paleti de produse alimentare ] care nu pot fi incarcate in portbagajele masinilor noastre "civile" ...

--------------------------------------------------------------------------------

Miercuri 17 decembrie - ora 14.00 - Actualizare lista

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    Prostii si tampenii fac tot anul, barem acu' sa fac o fapta buna ... am fost astazi impreuna cu ursu pe la Mugur si, impreuna cu Ligia, am stabilit ca vom proceda cam asa :

Sambata, 20 decembrie 2008, ora 07.30, ne vedem cu totii in parcarea de la Metro Baneasa [ imediat dupa Complexul Comercial Baneasa Shoping City ] ... vom face socoteala pe loc, fiecare dintre participanti va dona cat poate si cat crede de cuviinta [ nu exista o suma limita, chiar si ultimul banut, daca e dat din inima, conteaza la fel de mult ca si milioanele donate de catre cei cu posibilitati mai mari ].

Pana acum stam in felul urmator [ lista intocmita de catre Ligia ] :

- Andrei Orban / DOMO ( prieten Mugur ) : multe electrocasnice
                    - David Neacsu / magazinul Himalaya ( prieten Mugur ) : 10 cutii mari, pline cu haine noi de iarna
                    - Loulis Group : faina, macaroane si cereale pentru copii
                    - Laura Parvan : 5 saci de haine si jucarii
                    - Semaca & friends : electrocasnice diverse
                    - Kamikaze Team : bani
                    - Mugur si Ligia : 1.500 lei
                    - Dragos [ prieten Mugur ] : 1.000 lei
                    - banii virati in cont nu ii am inca evidentiati, oricum, astazi la pranz erau 700 lei [ mirciulika - 300 lei si altii ]

In continuare, hai sa incercam sa vedem cam despre ce bani vorbim, ca sa stim cum stam ... va rog sa fiti seriosi si sa nu scrieti doar de dragul de a scrie ... merci !

- svejk : haine si jucarii
                    - Miron Sorin : 500 lei
                    - koala : 400 lei
                    - Marius [ prieten koala ] : 200 lei
                    - nanuk : bani, saci de haine si jucarii
                    - Alfonso D-max : 500 lei [ Kamikaze Team - KT ]
                    - MPS Radu : 80 lei [ KT ]
                    - BBB Bogdan : 30 lei [ KT ]
                    - Cheliosu : 60 lei [ KT ]
                    - Jidanu : 50 lei - asta nici nu cred ca-i pe forum
                    - Goganu : 50 lei [ KT ]
                    - Mitsu : 50 lei [ KT ]
                    - dankrp : cash
                    - mcclaude : haine, jucarii, cash
                    - EMIL : haine, jucarii, cash
                    - Clauho : haine, jucarii, calorifer, cash
                    - Navara : 100 lei
                    - Cristian Irimescu : 200 lei
                    - Damacus Alexandru : 200 lei
                    - Naui : 200 lei + diversele pachete adunate de catre el
                    - asfalttango : pachete
                    - razvan marinescu : pachete
                    - Razvan alias "arhitect" ... Mezzo,Cipa si Catsomania de pe clubmercedes
                    - navara : pune la dispozitie masina de marfa [ utilitara sau duba ]
                    - superalfi : 600 lei
                    - worldscape : cash, pachete si asigura transport cu dubita de marfa
                    - Razvan alias "arhitect" ... gabita si paulicacpn de pe clubmercedes
                    - Yonutz : bani cash + transport cu camion de marfa
                    - Worldnet Trading - colegi de serviciu cu worldscape : 500 lei
                    - Pitonul - 2.000 lei + asistenta la cumparare / instalare / montare centrala

Mai avem ceva promisiuni de ajutoare de la forumurile de :
                    - Mecedes
                    - Volkswagen
                    - rulote

------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    ... voi incerca sa actualizez lista asta, cat mai des ... stiu ca am sarit pe multi, unii au spus ca vin dar nu era ceva sigur ... va rog sa-mi atrageti atentia si voi remedia situatia imediat ...

Cine participa la actiune si nu se regaseste pe lista, sa imi spuna !!!

Comment

Pe lista de mai sus mai trebuie trecut si Gabita de pe forumul nostru. Nu ca ar conta numele dar daca tot s-a facut lista...

Comment

Este deja....linia 4 de jos in sus....gabita si paulicacpn....prin bunavointa transportului lui ARHITECT...

Si alta actualizare...

Multumim worldscape si Yonutz !

... am modificat textul de sus ...
                        ... Yonut, vezi ca o sa te sune Mugur, ca sa iti explice "ce si cum" cu camionul ala al tau ... sunt de luat "electrocasnice" - dintr-un loc + "6 paleti cu alimente" - din alt loc ... inca o data, multumim pentru ajutor !

... am vorbit cu Pitonul si el ne va ajuta [ sfatui ] in legatura cu centrala termica pe care dorim sa o donam ... este vorba atat de achizitionare [ si va dezvalui ca suntem foarte aproape de o reusita in aceasta directie !!! ] cat si de montare / instalare ... multumim frumos Pitonul !

Later edit :

Am reusit achizitionarea centralei termice ce urmeaza a fi donata catre copiii aceia !!! ... este vorba de o centrala termica Viessman Vitolig 150, "pe lemne", exact cum le trebuie celor de la Valea Screzii ... costul centralei este de 9.000 lei si va fi acoperit din banii dati de catre noi + alte donatii ... in ceea ce priveste partea legata de instalare si montaj, am spus deja ca se va ocupa colegul nostru Pitonul ... ii multumim de sfaturi si ajutor !

Comment

Actualizarea colegilor de pe 4x4 cu mentiunea ca doamna de pe Mercedes....este colega noastra CATSOMANIA....Merita tot respectul nostru!

Prin urmare:

"""

Am actualizat lista, am adaugat toti baietii de la Kamikaze Team [ sper ca n-am uitat sa trec pe careva ] ... bravo baieti !!!

* Astept inca un raspuns de la cei cu firma - "mobila IKEA" [ de la Cosmin - de pe forumul de acvaristica ] ... am vorbit cu Yonutz si el ar putea sa preia aceasta parte de incarcatura, alaturi de electrocasnice si paletii cu alimente ...

* Mai este o doamna de pe forumul de Mercedes care poate sa doneze niste mobila [ e gata demontata si ambalata, piesele nu sunt nici mari si nici grele, insa sunt destul de voluminoase ... telefonul ei este 0726732270 si mobilierul este undeva in sectorul 2 ...

Help, ne trebuie o dubita sau o camioneta !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Joi 18 decembrie - ora 14.00 - Actualizare lista

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          Prostii si tampenii fac tot anul, barem acu' sa fac o fapta buna ... am fost astazi impreuna cu ursu pe la Mugur si, impreuna cu Ligia, am stabilit ca vom proceda cam asa :

Sambata, 20 decembrie 2008, ora 07.30, ne vedem cu totii in parcarea de la Metro Baneasa [ imediat dupa Complexul Comercial Baneasa Shoping City ] ... vom face socoteala pe loc, fiecare dintre participanti va dona cat poate si cat crede de cuviinta [ nu exista o suma limita, chiar si ultimul banut, daca e dat din inima, conteaza la fel de mult ca si milioanele donate de catre cei cu posibilitati mai mari ].

- Andrei Orban / DOMO ( prieten Mugur ) : multe electrocasnice
                          - David Neacsu / magazinul Himalaya ( prieten Mugur ) : 10 cutii mari, pline cu haine noi de iarna
                          - banii virati in cont nu ii am inca evidentiati, oricum, astazi la pranz erau 700 lei [ mirciulika - 300 lei si altii ]

In continuare, hai sa incercam sa vedem cam despre ce bani vorbim, ca sa stim cum stam ... va rog sa fiti seriosi si sa nu scrieti doar de dragul de a scrie ... merci !

- Marius [ prieten koala ] : 200 lei
                          - Clauho : 100 lei + haine, jucarii, calorifer
                          - Worldnet Trading - colegi de serviciu cu worldscape : 500 lei
                          - Alexandru Ciobanu [ de pe forumul de acvaristica ] : 100 lei
                          - Cornel Oprescu [ acelasi forum ] : 50 lei
                          - Redscorpion : 30 lei
                          - Hem+prietenul Cornel : 500 lei
                          - Bullbar : 100 lei
                          - Sarpepem : 50 lei
                          - Noobius : 30 lei
                          - Ramis : 30 lei
                          - calinvas : 500 lei
                          - mariusg : 100 lei + 10 mingi football

- Mercedes
                          - Volkswagen
                          - rulote

------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          ... voi incerca sa actualizez lista asta, cat mai des ... stiu ca am sarit pe multi, unii au spus ca vin dar nu era ceva sigur ... va rog sa-mi atrageti atentia si voi remedia situatia imediat ...

Foarte important ! ... va rog sa specificati cu ce masina veniti fiecare, ca sa stim cum organizam transportul !!! """"
                          Last edited by asfalttango; 12-18-2008, 19:12 PM.

Comment

Adriane, zi-le si tu, cind mai actualizeaza lista, sa modifice nitzel... numai cind il vad pe "Mecedes" ala mi se ridica parul...

Originally posted by asfalttango View Post

- Mecedes
                            - Volkswagen
                            - rulote

Last edited by doktor4carz; 12-18-2008, 18:52 PM.

Comment

S-a marcat...nu am observat!

Comment

Vineri 18 decembrie - ora 16.30 - Actualizare lista

Va reamintesc, cu mare bucurie, ca toti banii pe care ii veti dona maine vor fi folositi EXCLUSIV pentru achizitionarea de bunuri si produse destinate copiilor din tabara de la Valea Screzii ... Centrala termica pe care le-o ducem a fost deja achitata ! ... de asemenea, montarea si instalarea sunt asigurate de catre Pitonul [ daca parintele Tanase nu are alta varianta ].

-------------------------------------------------------------------------------

- Marius [ prieten koala ] - forumul acvariu.ro : 300 lei
                                - Clauho : 100 lei + haine, jucarii, calorifer

- Worldnet Trading - colegi de serviciu cu worldscape : 500 lei : bravo
                                - Alexandru Ciobanu [ de pe forumul acvariu.ro ] : 100 lei
                                - Cornel Oprescu [ de pe forumul acvariu.ro ] : 50 lei
                                - Redscorpion : 30 lei
                                - Hem+prietenul Cornel : 500 lei
                                - Bullbar : 100 lei
                                - Sarpepem : 50 lei
                                - Noobius : 30 lei
                                - Ramis : 30 lei
                                - calinvas : 500 lei
                                - mariusg : 100 lei + 10 mingi football
                                - guerilla : de pe forumul masini.ro : adrian flavius + 20krpm : 700 lei
                                - mihai cezar ionascu : cash, pachete
                                - Sensei : jucarii, hainute, 100 de lei
                                - Andrei [ Drujba ] : un televizor color + pachete diverse
                                - Danut Balan [ de pe forumul acvariu.ro ] : 200 lei
                                - Cosmin [ de pe forumul acvariu.ro ] + Diana : piese de mobilier IKEA pentru copii
                                - Bogdi : 2 biciclete, o trotineta si cateva cutii cu haine pt copii si adulti
                                - mcclaude 200 lei + colegii [ vezi lista de jos ]

Lista donatii in bani – total: 1610 RON - colegii lui Claudiu [ mcclaude ]

- Bogdan Gogioman – 50 RON
                                - Iulia Corlanescu – 10 RON
                                - Cristian Spanu – 100 RON
                                - Niculina Radoi – 50 RON
                                - Alexandru Vlaicu – 50 RON
                                - Oxana Cristian – 10 RON
                                - Cristina Marin – 40 RON
                                - Bogdan Zaman – 100 RON
                                - Ramona Ivan – 300 RON
                                - Georgiana Stroescu – 500 RON
                                - Mihaela Radoi – 300 RON
                                - Rusu Anamaria – 50 RON
                                - Catalin Soldan – 50 RON

Lista donatii pachete - colegii lui Claudiu [ mcclaude :

- Alina Jiletcovici – 1 pachet haine copii 0-6 luni
                                - Loredana Rautu – 2 saci jucarii
                                - Iulia Corlanescu – 1 pachet haine adolescenti si un prajitor de paine
                                - Monica Sibinescu – 1 pachet haine adulti
                                - Mihaela Radoi – 1 palton adult
                                - Georgiana Stroescu – 1 pachet haine adult (paltoane)

- mirciulika - bani, pachete, ajutor cu masina de marfa
                                - David Zavadescu [ prieten mirciulika ] : 3 saci de haine
                                - baciudibaciu - produse si ajutor cu masina de marfa

Din partea lui Bogdan [ bbb ] avem :

- Claudiu Mainov - haine si jucarii
                                - Ilie Dobra - haine
                                - Denisa - haine
                                - firma Dacris : diferite rechizite (caiete, instrumente de scris, etc.) - valoare 1250 lei

Din partea lui GOGANU avem :

- Andrushka si colegii (emporiki bank).
                                - Scoikass
                                - Oaie
                                - Sorin fotografu
                                - Mehdi
                                - Matushika
                                - Interceptor
                                - Skontzika ... hainute, jucarii, diverse pachete ...

Mai avem ceva promisiuni de ajutoare de la forumurile :

- Mercedes
                                - Volkswagen
                                - rulote
                                - acvariu.ro
                                - masini.ro

Sa le dorim succes si astptam fotografii!
                                Last edited by asfalttango; 12-19-2008, 20:10 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF