Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Poate reusim de data aceasta-Sa ajutam copii defavorizati

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar poate se zbat si ei sa citeasca ce se scrie pe aici ( ca de citit citeshte lumea, doar vad ce face fiecare...) si sa mishte nitzel cu talent... Ca altfel cind li se rupe troaca in doua, shtie lumea sa ma futa la cap cu intrebari si rezolvari gratis... Au ocazia acum, in felul asta, sa-mi dea macar berea cuvenita, daca nu mai mult. Ashtept sa vad care are curaj sa dea o "bere" unor amaritzi...

Deci, fiecare da cit il lasa inima, nevasta sau buzunarul, depinde ce are... Nu sintem la piatza, deci suma nu este negociabila.

Comment

La inceputul acestei actiuni nu exista optiunea donatiilor in bani pentru ca acestia pot fi usor deturnati(nu in acest caz) dar toata lumea devine circumspecta cind aude de bani.

Pentru ca viata este grea pentru toata lumea a fost lasat la latitudinea fiecaruia sa contribuie cu ce poate si cit are.Nimeni nu este obligat.Poate acum nu poate si se va revansa altadata.

@cipa- oricind poti in intervalul 8,30-17,00 sau un telefon inainte in afara acestui orar....

@crisadattyres-ma bucur ca te intilnesti cu ARHITECT...

@dok...ce sa mai spun...exista legea compensatiei

Comment

Imi pare rau ca nu pot si eu sa trimit,insa am facut un pachet pentru cei de pe langa Pascani.O alta idee e sa facem o activitate sa puteam cumpara,de exemplu noi la scoala organizam o discoteca (tre sa dai ceva ca sa primesti) si cu bani stransi credem noi in jur de vreo 10-11 milioane ii vom ajuta pe cei defavorizati.Pentru cei care trimit daca gasesc jucarii ieftine chiar cu probleme o papusa fara o manuta,o masinuta fara o roata sa o trimita,nici nu isi poate da seama cata bucurie poate aduce acel lucru si pentru cei care doar citesc sa se gandeasca in ce saracie traiesc unii si la fel cum noi cerem unele lucruri pentru o viata mai buna altii cer ceva ce le este primordial in a trai.Nu stiu ce sa zic cu varianta de strans bani e destul de ciudata si s-ar putea ca bani sa intre in buzunarul cuiva si nu pentru ajutorul copiilor.Sper ca nu am fost prea offtopic.
        Last edited by mibotto; 11-26-2008, 18:33 PM. Reason: Limba romana...
        Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

Revin cu explicatiile celor implicati:

"Am sa incerc aici sa explic care sunt motivele si cum alegem o anumita locatie / beneficiari ai unui Ajutor Umanitar...
          In primul rand incercam sa invatam din greselile si problemele pe care le-am avut in trecut la diverse alte Actiuni Umanitare; incercam sa nu le repetam si sa fim eficienti :
          -in partea cealalta la beneficiarii actiunii trebuie sa existe o persoana de contact care sa cunoasca bine care sunt problemele locale si de ce anume au nevoie ( degeaba le ducem noi zahar daca ei au nevoie de ulei...)
          -acea persoana trebuie sa aiba o anumita tinuta morala si sa imparta in mod echitabil produsele, in asa fel incat sa beneficieze cat mai multe persoane ( au existat situatii cand de exemplu au venit ajutoarele, primarul era plecat la vanatoare, a venit si a intrebat, voi de la ce partid sunteti ?...A, sunteti de la clubul X, nu ne intereseaza ajutoarele, noi nu primim decat de la partidul Y...doar cand i s-a spus sa repete asta in fata camerei de filmat si ca va fi difuzat pe un post de televiziune cu mesajul sau tendentios, s-a imbunat si a acceptat sa colaboreze...)
          -acea persoana trebuie sa fie o persoana altruista care sa nu incerce sa-si traga capital electoral de pe urma noastra ( au fost situatii cand ajutoarele s-au dat doar la anumite persoane, acolitii primarului sau cand primarul le-a zis, Vedeti EU de la partidul X, i-am adus pe astia cu ajutoarele !...)
          -daca impartim noi personal ajutoarele, haotic, fara sa existe un suport logistic, putem fi pusi in fata unor situatii de genul sa se ia oamenii la bataie pe ajutoare...
          -sunt multe alte probleme pe care le-am observat la altii dealungul timpului sau chiar noi ne-am confruntat cu ele si am dori sa nu se repete...
          -din acest motiv, in ultimii ani, am ales copiii / educatia ca beneficiari ai Actiunilor Umanitare, ei sunt viitorul nostru si au o mentalitate nepervertita fata de adulti...parerea mea...
          -in plus acesti copii ca si Parintele Tanase si ceilalti Oameni de Suflet care sunt implicati in acest proiect nu primesc absolut nici un ajutor de la stat si nu sunt implicati politic...

Daca nu sunteti de acord cu aceasta locatie, pot lua legatura cu cei de la Crucea Rosie, unde am mai colaborat pe alte proiecte umanitare sa-mi dea alte locatii...

Un alt aspect pe care vreau sa-l ating : stiu ca exista o moda printre cei de la off road sa se mearga in locatii izolate, greu accesibile, pentru a imbina placerea personala de a te da cu gestul umanitar.
          Au fost situatii in care traseul de acces ales a fost de fapt un traseu de extrem abia accesibil vara, pe care unii din participanti au ramas blocati, in noile conditii de iarna sau unii sponsori cu masini stock care au vrut si ei sa participe s-au speriat DEFINITIV...
          Sa nu uitam ca scopul nostru este DISTRIBUTIA AJUTOARELOR UMANITARE si nu SATISFACEREA PLACERII PERSONALE de a ne da, noi ne putem da ORICAND...de CRACIUN, de PASTE, in situatii de CALAMITATE sa ne aducem aminte de cei defavorizati care au nevoie de noi...TOTUSI...

Va multumesc pentru rabdare si intelegere,

Mugur"

Tot traseul de la propunere la realizare il gasiti aici:

Last edited by asfalttango; 11-26-2008, 18:47 PM.

Comment

Am vb cu arhitect,ne vedem maine,pe deasupra donez 5% din incasarile pe care le fac din vanzarea de anvelope pe mercedes forum,cei care cumpara de la mine sa posteze aici,am cumparat de la crisadatyres de x lei,iar a 2 zi dimineata la ora 10 maxim,atasez op cu suma care s-a strans, doar sa mai postati odata contul.Cei care cred ca imi fac publicitate gratuit,sa se abtina .pt ca maine dimineata depun primii 100 ron,din partea mea.Stiu ce inseamna saracia,stiu cum e sa fii batut sau sa iti privesti mama sub ploaia de pumni a tatalui,am trait-o pe pielea mea. O intrebare: daca la mertul vostru s-ar defecta un far,costa 10 lei sa zicem,maine dimineata ati scoate bani din buzunar sa il cumparati la loc?daca raspunsul este da,ca si doctoru nu astept raspuns,va multumesc
            Last edited by crisadatyres; 11-27-2008, 19:31 PM.

Comment

Cu siguranta niste copii amariti vor fi fericiti si cu ajutorul dvs.
              Cu siguranta va vor urma si alti colegi care vor da dovada de maturitate si intelepciune.
              Multumiri in numele copiilor....

Comment

Asta este destinatia banilor si lucrurilor: http://gsp.ro/stire/licitati-la-fotb...ta-110217.html cred si sper sa nu gresesc.

Haideti... mai cu talent vorba lui Stefan...
                Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Cred ca ai dreptate...Este vorba de acelasi preot cred....Acum am aflat ca a creat o comunitate acolo...Cei peste 18 ani au fost ajutati sa isi intemeieze familii si sa isi construiasca un camin acolo unde au invatat ce inseamna viata...

Comment

Imagini din timpul cumparaturilor si a drumului de la actiunea de anul trecut ...club 4x4 in actiune

Iata adevaratii beneficiari ai eforturilor noastre

Comment

Motivante pozele...
                      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                      Si o panarama de scuter

Comment

... ce poze .

Comment

Totusi,eu am niste lucruri de care nu am nevoie,dar copii astia sigur inoata in ele....Marimi XXL la haine au rost?Sau...
                          Si o panarama de scuter

Comment

EU as da si haine mai mari ... nu cred ca parintii lor au altceva (calitativ vorbind) decat au copiii. Eu o idee. Nu cred ca se supara nimeni. Cel putin mie nu mi se pare deplasata ideea lui Mezzo.
                            Last edited by arhitect; 11-28-2008, 00:39 AM.

Comment

Originally posted by arhitect View Post
                              EU as da si haine mai mari ... nu cred ca parintii lor au altceva (calitativ vorbind) decat au copiii. Eu o idee. Nu cred ca se supara nimeni. Cel putin mie nu mi se pare deplasata ideea lui Mezzo.
                              Eu nu am copil...deci nu am hainute mici.Singurele variante pe care le am:
                              1: Dau ce am(daca merge)
                              2: Dau ceva bani acolo.

Facem ceva duminica asta?Adica..sa ne gasim cu dom` arhitect...lasam acolo unde trebuie ce avem de lasat!?!?!!
                              Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                                Eu nu am copil...deci nu am hainute mici.Singurele variante pe care le am:
                                1: Dau ce am(daca merge)
                                2: Dau ceva bani acolo.

Facem ceva duminica asta?Adica..sa ne gasim cu dom` arhitect...lasam acolo unde trebuie ce avem de lasat!?!?!!
                                Eu week asta sunt la Constanta. Ne putem vedea de marti incolo in Bucuresti.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF