Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Poate reusim de data aceasta-Sa ajutam copii defavorizati

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Anunt Important !

Toata lumea, care a sprijinit intr-un fel sau altul, Actiunea Umanitara de Craciun 2008, organizata de CLUB 4X4 la Valea Plopului / Valea Screzii va primi :
    -diploma de multumire din partea CLUB 4X4
    -DVD-ul continand poze de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 a CLUB 4X4
    -DVD-ul continand filme si poze care surprind aspecte din viata coloniei de copii Valea Plopului / Valea Screzii

Mai jos, aveti anexate in format jpg.:
    -diploma
    -fata discului Actiunii
    -coperta fata / spate a discului Actiunii
    -coperta discului "o zi din viata copiilor de la Valea Plopului"

Distributia deja a inceput, participantii la Umanitara care vin azi la Dreamer's le vor primi la "Stabiliment"...

Inteleg pe cei care nu au intentia de a nu primi nimic dar daca sunt si persoane care doresc sa primeasca amintiri va rog sa ma anuntati cit puteti de repede pentru a comunica si eu informatiile mai departe.
    Last edited by asfalttango; 01-30-2009, 17:08 PM.

Comment

• Adriane, mie nu-mi trebuie, dar care vrea, da-le persoana de contact direct, ca sa nu te mai incurci aiurea.

Comment

• Originally posted by asfalttango View Post
        Anunt Important !

Toata lumea, care a sprijinit intr-un fel sau altul, Actiunea Umanitara de Craciun 2008, organizata de CLUB 4X4 la Valea Plopului / Valea Screzii va primi :
        -diploma de multumire din partea CLUB 4X4
        -DVD-ul continand poze de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 a CLUB 4X4
        -DVD-ul continand filme si poze care surprind aspecte din viata coloniei de copii Valea Plopului / Valea Screzii

Mai jos, aveti anexate in format jpg.:
        -diploma
        -fata discului Actiunii
        -coperta fata / spate a discului Actiunii
        -coperta discului "o zi din viata copiilor de la Valea Plopului"

Distributia deja a inceput, participantii la Umanitara care vin azi la Dreamer's le vor primi la "Stabiliment"...

Inteleg pe cei care nu au intentia de a nu primi nimic dar daca sunt si persoane care doresc sa primeasca amintiri va rog sa ma anuntati cit puteti de repede pentru a comunica si eu informatiile mai departe.

Salut Adrian, ma interesau si pe mine pozele si filmuletele de acolo. Diploma ... nu stiu ce sa zic. Nu vreau sa jignesc pe nimeni neprimind-o dar am o idee. Vorbiti cu parintele din Valea Plopului sa le spuna copiilor sa faca cu manutele lor ,,diplome,,, desene etc pe care sa le dea celor ce macar se gandesc la ei. Asa ceva as primi cu mare drag...

Razvan
        Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Poze si filmari as fi si eu curios sa vad daca se poate.

Comment

• Se rezolva...iar ideea cu desenele e super!Si cred ca oricui ii va face placere...Mai asteptam un pic....
            Razvan pentru tine(si cei din Buc) o sa va dau probabil un nr de telefon si o sa stabiliti direct intilnirea sau va fi o adresa.Nu s-a hotarit inca...Va tin la curent!

Comment

• Daca acestia sunt toti doritorii,vom actiona in consecinta...

Comment

• Intirzie un pic realizarea centralizarii fotografiilor pentru ca s-au produs schimbari majore formindu-se 2 forumuri si este un pic de dezordine.Asteptam sa se limpezeasca lucrurile.

Comment

• Parere personala... nu-i bai de poze, alte treburi primeaza, gen titlul topicului.

Comment

• Se pregateste o actiune si pentru sarbatorile de PASTE.
                    Voi reveni cu detalii imediat ce se cristalizeaza ideea.

Comment

• Imi cer scuze, dar nu cumva trebuie scris "copii " cu trei " i " ?

Comment

• Originally posted by AMG style View Post
                        Imi cer scuze, dar nu cumva trebuie scris "copii " cu trei " i " ?
                        E interpretabil.....
                        Merge si asa si asa: (adica si articulat si nearticulat)

Sa ajutam copii defavorizati = Sa ajutam niste copii defavorizati.
                        Sa ajutam copiii defavorizati = Sa ajutam acei copii defavorizati.

Comment

• Originally posted by Mertzanu View Post
                          E interpretabil.....
                          Merge si asa si asa: (adica si articulat si nearticulat)

Sa ajutam copii defavorizati = Sa ajutam niste copii defavorizati.
                          Sa ajutam copiii defavorizati = Sa ajutam acei copii defavorizati.
                          Prin interpretarea teleologica a textului marcat cu titlul in cauza reiese ca subiectul a dorit sa intreprinda o activitate de intrajutorare a copiilor determinati prin locatie si institutia de care apartin, astfel forma pluralului nearticulat sugereaza un "numar de" si nu inglobeaza totalitatea copiilor defavorizati. Dealtfel printr-un mic exercitiu de imaginatie se poate constata ca la receptarea cuvantului "copii" te gandesti la un numar determinat sau un grup individualizat de copii ci nu la totalitatea lor asa cum logica o cere cand trebuie sa iti imaginezi "copiii". Utilizarea formei articulate "copiii" ar fi sugerat totalitatea copiilor defaforizati, copiii priviti erga omnes. Acest lucru ar fi fost imposibil si ar fi frizat absurdul, deci utilizarea formei "copiii" desi corecta din punct de vedere gramatical ar fi fost gresita avand in vedere materializarea afirmatiei. E imposibil sa ajuti copiii defavorizati, dar poti sa ajuti copii defavorizati. Demonstratia colegului privita prin prisma relatarilor verosimile pe care le-am sustinut, apare ca fiind reduntanda si cu tenta sofista. Concluzia desi este aproximativ idendica are viciul unei ratiuni nepertinente prin urmare nu poate fi retinuta in discutia de fata. Pentru a atribui concluziei valoarea de adevar ca fiind "Adevarata" concluzia trebuie sa fie corolarul unei ratiuni abstracte cu posibilitate de transpunere in plan real.

Sper sa ii fie de folos colegului care dorea un raspuns la intrebarea aceea de o iportanta debordanta si molipsitoare... HA HA HA HA!!! Ma intreb cum va fi perceput textul si cine va simti ca ii este adresat sau ca se impune interventie.
                          P.S. Simtul umorului este dovada unei inteligente native. Nu ma refer la mine ci la cei care privesc mesajul ca pe unul umoristic.
                          http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

• " Copiii priviti erga omnes " ? HA, HA, HA !!! Expresia erga omnes este folosita incorect in acest context (eliptic dealtfel...si nu sofist), in realitate traducandu-se " fata de toti; adresat tuturor, fara discriminare ". Ea a fost preluata din dreptul roman (antic), iar in prezent, se utilizeaza in domeniul juridic pentru a exprima opozabilitatea fata de terti, iar nu o totalitate, astfel cum rezulta din contextul de mai sus. Corect era nu erga omnes ,ci " summa, -ae (totalitate) ", asta daca e sa fim rigurosi, si am mai studiat si latina. Dar nu este nicio problema, stim si de gluma, ha, ha, ha ! De altfel, inteligenta nativa trebuie ajutata cu foarte mult studiu, ha,ha ,ha . Sper ca tot ceea ce am scris este pe deplin comprehensibil, chiar daca este off-topic, si no offence !
                            P.S. Imi cer scuze, asa este, ortografia corecta este chiar cea a titlului, intrucat initiatorul topicului spunea la inceputul acestuia " sa ajutam niste copii defavorizati "

Comment

• Originally posted by AMG style View Post
                              " Copiii priviti erga omnes " ? HA, HA, HA !!! Expresia erga omnes este folosita incorect in acest context (eliptic dealtfel...si nu sofist), in realitate traducandu-se " fata de toti; adresat tuturor, fara discriminare ". Ea a fost preluata din dreptul roman (antic), iar in prezent, se utilizeaza in domeniul juridic pentru a exprima opozabilitatea fata de terti, iar nu o totalitate, astfel cum rezulta din contextul de mai sus. Corect era nu erga omnes ,ci " summa, -ae (totalitate) ", asta daca e sa fim rigurosi, si am mai studiat si latina."
                              Ce bine ca s-a inventat google, insa pacat ca ne limitam doar la el... Erga omnes draga nu exprima opozabilitate fata de terti... exprima o totalitate. Faptul ca doar juristii folosesc acest termen demosntreaza rafinamentul si inaltul lor nivel de intelectualitate, dar ceilalti intelectuali nu au voie sa limiteze expresia doar la conotatia juridica. Dreptul de proprietate este opozabil erga omnes. Adica tuturor si expresia inglobeaza infinitul. Totalitatea anumitor subiecti de drept in exemplul dat. Pot fi altceva decat subiecti de drept. Expresia "summa summarum" nu putea fi folosita deoarece denota o suma, adica un numar determinat de copii ci nu totalitatea lor, in expresie matematica "n". In traducerea expresiei erga omnes nu au ce cauta cuvintele "terti", "adresare" sau "discriminare". Ce ai descris tu acolo este expresia ciuntita de continutul ei, rezumata doar la aplicabilitate in anumite PROPOZITII, privita din unghi ascutit.

Atat primul cat si acest mesaj sunt dedicate colegului care nu era lamurit cum se scrie corect!
                              Domnul Lula ne-a spus o intamplare reala: La o (interminabila) sedinta de partid unde era prezent si tovarasul prim-secretar, spre zorii zilei, un redutabil si distins jurist, satul de o noapte de dezbateri politice, s-a ridicat in picioare si a zis: "Sa se mai duca-n p...a masii!". Linistea s-a spulberat iar un limbist de langa tovaras incruntat intreaba: "Te refereai la vreunul din noi tovarasu X?". Replica: "Nu! Am injurat asa... erga omnes!" Si tovarasii s-au linistit cand au aflat ca nu ei au fost injurati. Sper ca de aici se intelege mai bine contextul larg in care poate fi folosita expresia. Nu e de stricta interpretare!
                              http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

• Daca ati dona cate 1 leu de fiecare cuvant off-topic pentru copiii (cu 3 de i ) defavorizati
                                ce bine ar fi...

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF